Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Tratament naturist pentru Arterita

Reteta naturista recomandata in remedii pentru Arterita

Toate produsele recomandate pe site sunt atestate de ministerul sanatatii si au avizul FDA - cel mai dur for mondial care atesta calitatea produselor destinate sanatatii !

Produs Naturist Pret Mod de administrare Compozitie
1. Omega 3 71.17 Ron 1-1-1 100 capsule gelatinoase = 152 g Detalii Produs
Omega 3 contine acizi grasi esentiali din ulei de peste, cu beneficii multiple pentru sanatea cardiovasculara: regleaza tensiunea arteriala, impiedica formarea de placi grase pe peretii vaselor de sange, scad colesterolul si previn accidentele cardiace.
2. Vein Protex 131.12 Ron 1-0-1 60 tabs Detalii Produs
Vein Protex are grija de sanatatea venelor, imbunatateste circulatia si protejeaza sistemul nervos. Este un tratament natural cu hesperidina pentru varice, picioare grele si umflate sau alte probleme circulatorii si venoase.
3. Mega Protect 4Life 110.55 Ron 1-1-0 90 tablete = 88.2 g Detalii Produs
Mega Protect 4Life contine antioxidanti puternici, coenzima q10 si ginkgo biloba, care au grija de sanatatea cardiovasculara, previn formarea cheagurilor de sange, imbunatatesc circulatia periferica si cea la nivelul creierului, regleaza tensiunea arteria
Legenda (la "Mod de administrare"):

1-1-1 reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.

Descriere Tratament Naturist

Arterita este o inflamatie a peretelui unei artere. Artera poate fi inflamata sau blocata complet. In arterita craniala sau temporala aceasta poate determina orbire, daca nu este tratata. Arterita temporala este o afectiune rara intalnita la varstnici, in care pacientii acuza dureri de cap puternice si diplopie (vad dublu)