Cumparaturi Garantate

Cumparaturi Garantate

Cumparaturi Garantate


Garantam ca produsele CaliVita Intermational si 4LIFE oferite prin magazinul nostru, magazin autorizat CaliVita INTERNATIONAL va vor satisface pe deplin asteptarile. Dovada acestui lucru o face aprecierea acestora in cele 35 de tari unde Compania CaliVita INTERNATIONAL isi desface produsele, avizul Ministerului Sanatatii si avizul celui mai sever organism U.S. FOOD AND DRUG ADMINITRATION (FDA)

Clientii www.retetanaturista.ro pot returna la produsele cumparate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

www.retetanaturista.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data instintarii in scris a comerciantului (Centrul Medical SANATATEA) de rentutarea cumparaturilor. Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou iar ambalajele si/sau cutia originala ale produsului au fost deteriorate din diverse motive, ne rezervam dreptul de a refuza primirea produsului respectiv, produsul urmand a fi returnat clientului.

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.
mergi la prima pagina sau mergi la catalogul de produse