Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni si conditii


Acest magazin virtual este detinut, administrat si mentinut de Centrul Medical SANATATEA, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestuia, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la continutul acestuia.

Acest site se adreseaza persoanelor ce nu au statut de membru in reteaua de distributie CaliVita International. Membrii CaliVita International pot comanda aceste produse direct la Departamentul de Expeditii Postale al CaliVita Romania !

1. Prezentarea, acceptarea si utilizarea serviciilor

Serviciile prezentate si operate de catre Furnizor sunt oferite cu conditia respectarii prezentelor conditii de utilizare a serviciilor si a oricaror alte reguli si politici ce vor fi publicate de catre acesta pe adresa de www.retetanaturista.ro. Prezentele conditii cuprind toate reglementarile de derulare a serviciilor intre Furnizor si Membri, acestea anuland orice alt document anterior dintre parti cu referire la subiectul tratat mai jos.

Persoanele care devin membri prin completarea formularului de inregistrare isi declara acordul cu privire la prezentele servicii cat si a celor suplimentare valabile numai pentru membri. Atat Furnizorul cat si firmele ce detin proprietatea marcilor nu pot fi trasi la raspundere pentru pagube* sau stricaciuni* suferite de catre vizitatori ori membri prin vizitarea si/sau utilizarea informatiilor si a serviciilor oferite in cadrul aplicatiilor sau a unor actiuni care pot avea legatura cu Furnizorul si/sau cu terti.

(*) fizice si/sau morale si/sau financiare si/sau orice conflicte in legatura cu Furnizorul.

2. Descrierea serviciilor

Furnizorul asigura membrului posibilitatea de a naviga in cadrul magazinului virtual www.retetanaturista.ro si de a primi si receptiona e-mail, prin intermediul retelei de Internet cu noutati promotii si oferte. In legatura cu acest serviciu, membrul este de acord sa completeze cu informatii corecte, complete formularul de inregistrere, si sa il actualizeze cand este cazul.

Toate informatiile cerute la inscriere vor fi cunoscute ca "Date de inregistrare". In continuare, Membrul acorda Furnizorului permisiunea de a dezvalui unei terte parti anumite Date de inregistrare despre Membru si Serviciu la un loc, dar acest lucru se va face fara mentionarea numelui, adresei de e-mail, a celei postale sau numarului de telefon ale Membrului cu exceptia cazului in care:
- Membrul imputerniceste in mod expres Furnizorul sau oricare alta persoana desemnata special de catre Membru pentru a dezvalui aceste informatii sau
- Furnizorul trebuie sa dezvaluie aceste informatii in cadrul oricarui proces legal intentat acestuia.

Daca orice informatie furnizata de membru este eronata, Furnizorul isi rezerva dreptul de a termina calitatea de membru a Membrului si dreptul de a folosi Serviciul.

3. Modificarea conditiilor de utilizare a serviciilor

Furnizorul poate schimba prezentele Conditii ale serviciului in orice moment. Inaintea oricarei modificari a acestora, Furnizorul va instiinta Membrul prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii Serviciilor. Folosirea in continuare a Serviciului de catre Membru constituie un raspuns afirmativ de acceptare a Conditiilor serviciului si acordul Membrului de a se conforma Conditiilor serviciului, precum si a modificarilor sale.

4. Eventuale modificari ale serviciilor

Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe Serviciul fara notificare scrisa.

Furnizorul nu poate fi facut raspunzator in fata Vizitatorului, Membrilor sau a unei terte parti daca isi va folosi dreptul de a modifica sau intrerupe Serviciul.

5. Confidentialitate

Atat accesul electronic in magazinul virtual www.retetanaturista.ro cat si mesajele electronice (e-mail) sunt o corespondenta privata intre expeditor si destinatar. Furnizorul nu va monitoriza, edita sau dezvalui continutul comunicatiilor private ale oricarui membru in afara cazului in care acest lucru este cerut de lege sau acest lucru este necesar pentru a:  
- respecta prevederile legii sau indeplini procedurile legale intr-un proces intentat firmei;  
- proteja si apara drepturile Furnizorului, sau  
- actiona sub circumstante deosebite pentru a proteja siguranta personala, a membrilor sai si a publicului.  
 
Membrul confirma si este de acord ca Furnizorul, proprietar al magazinului virtual www.retetanaturista.ro nu isi asuma responsabilitatea asupra continutului comunicatiilor oricarui membru si nici nu poate fi facuta raspunzatoare pentru orice materiale amenintatoare, defaimatoare, obscene sau violente continute, precum si pentru orice atingere a drepturilor intelectuale ale unei terte parti rezultand din sau facilitata de continutul acestora. Membrul confirma si este de acord ca anumite procesari tehnice ale mesajelor e-mail si a continutului acestora s-ar putea sa fie necesare pentru:  
- trimiterea si primirea mesajelor,  
- conformarea cu cerintele de conectare la reteaua Internet,  
- conformarea cu limitarile Serviciului sau  
- conformarea cu alte cerinte similare.

Centrul Medical Sanatatea SRL respectă dispozițiile Legii nr. 677/2001 cat si legea internationala GDPR, pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. 
Scopul pentru care solicităm Clientului furnizarea de date personale: pentru a face posibilă livrarea bunurilor comandate, confirmarea Comenzii, informarea Clienților privind stadiul Comenzii, oferirea de răspunsuri la reclamațiile plasate, evaluarea bunurilor și serviciilor oferite, statistică, monitorizare a vânzărilor și  administrative. 
Prin acceptarea prezenților Termeni și condiții, Clientul declară că este de acord ca datele sale personale să fie incluse în baza noastră de date și își dă în mod expres acordul ca datele sale personale furnizate să fie stocate, utilizate și prelucrate de către Centrul Medical SRL și colaboratorii săi, dar și să fie cedate/transferate colaboratorilor  săi, în baza unui angajament de confidențialitate din partea acestora.

Accesati detalii pentru Confidentialitatea datelor cu Caracter Personal


6. Datele de accesare si securitatea datelor

Prin inregistrarea pe site-ul www.retetanaturista.ro deveniti Membru, si veti primi un cont cu user si parola. Sunteti in intregime raspunzator de pastrarea confidentialitatii asupra user si parola a contului, mai mult, sunteti in intregime raspunzator pentru toate activitatile desfasurate sub contul dvs. sau navigand in cadrul magazinului virtual www.retetanaturista.ro. Va puteti schimba parola in orice moment urmand pasii din instructiunile de utilizare; puteti de asemenea sa va deschideti un nou cont si sa inchideti unul vechi dupa dorinta dvs. Membrul este de acord sa notifice Furnizorul asupra oricarei folosiri neautorizate a contului Membrului sau orice alte violare a securitatii cunoscuta de Membru.

7. Garantii

Vizitatorii si membrii magazinului virtual www.retetanaturista.ro sunt de acord ca folosesc serviciile pe propriul lor risc. Furnizorul denunta garantii de orice fel, exprimate sau implicite, dar nu limitate la garantiile acordate marfurilor de folosire intr-un anumit scop sau de neatingere. Furnizorul nu acorda garantii ca serviciile vor fi conform dorintelor vizitatorilor sau membrilor sau ca serviciile oferite vor fi prezente online nonstop, sigure, fara erori si nici nu garanteaza ca rezultatele sau informatiile ce vor fi obtinute in urma utilizarii serviciilor vor fi corecte sau ca eventuale defecte ale aplicatiilor vor fi corectate. Utilizatorii aplicatiilor Furnizorulrui cat si membrii aplicatiilor sunt de acord ca descarcarea sau obtinerea oricarui material, date si/sau informatii, etc. obtinute prin vizitarea si/sau utilizarea serviciilor Furnizorului se va face la discretia si pe riscul vizitatorilor/membrilor ce vor fi singurii raspunzatori pentru orice avarie si/sau pierdere de date la computerele acestora ca rezultat al accesarii sau transferului unor asemenea materiale sau/si date. Furnizorul nu acorda nici un fel de garantie la nici un fel de bunuri sau/si servicii cumparate sau obtinute folosind aceste servicii sau orice alte tranzactii procesate folosind aceste servicii. Nici un fel de informatie sau acord, verbal sau scris obtinut de catre membri nu va acorda nici un fel de garantie in afara cazurilor expres mentionate.

8. Daune, raspunderi

Furnizorul nu poate fi raspunzator pentru orice daune directe, indirecte, speciale, tangentiale rezultand din navigarea in cadrul magazinului virtual www.retetanaturista.ro, folosirea serviciilor sau incapacitatea de folosire a serviciilor, pentru costul de procurare a unor bunuri si/sau servicii sau rezultand din cumpararea sau obtinerea oricaror bunuri si/sau servicii, a mesajelor receptionate sau a tranzactiilor introduse prin acest serviciu sau rezultand din accesul neautorizat sau din alterarea transmisiilor sau datelor membrilor dar nelimitandu-se la daune pentru pierderi de profit, folosinta, date sau alte pierderi intangibile, chiar daca Furnizorul a fost instiintat de posibilitatea unor asemenea daune.

9. Calitatea de membru si revinderea serviciilor

Dreptul de folosinta a serviciului este un drept personal al Membrului. Membrul poate fi o corporatie sau o alta entitate juridica. Membrul este de acord sa nu revanda sau sa foloseasca Serviciul in scopuri comerciale, fara acordul expres al Furnizorului.

10. Comportarea membrilor

Membrul este singurul raspunzator pentru continutul transmisiilor sale prin folosirea acestui Serviciu. Folosirea de catre Membru a Serviciului intra sub incidenta tuturor legilor si reglementarilor aplicabile la nivel local, de stat, national si international.

Membrul este de acord:
- sa respecte prevederile legii cu privire la transmisiile de date tehnice;
- sa nu foloseasca Serviciul in scopuri ilegale;
- sa nu interfereze sau sa afecteze retelele conectate la Serviciu;
- sa respecte toate reglementarile, politicile si procedurile in vigoare.

Serviciul foloseste reteaua Internet pentru a trimite si primi anumite mesaje; de aceea comportarea Membrului intra sub jurisdictia reglementarilor, politicilor si procedurilor retelei Internet. Membrul nu va folosi Serviciul pentru a trimite scrisori inlantuite, mesaje obscene sau liste de distributie a mesajelor pentru orice persoana care nu a acordat permisiunea expresa pentru a fi inclusa in acest proces. Membrul consimte sa nu transmita prin Serviciu nici un fel de materiale ilegale, hartuitoare, defaimatoare, abuzive, amenintatoare, daunatoare, vulgare, obscene sau de orice alta asemenea natura. Membrul consimte in continuare sa nu transmita nici un fel de material care sa incurajeze un comportament care ar constitui un delict penal, sa duca la raspunderi civile sau sa violeze orice lege sau reglementare locala, de stat, nationala sau internationala in vigoare. Orice incercare neautorizata de accesare a altor sisteme de computere este interzisa. Membrul nu se va amesteca si nu va influenta folosirea Serviciului sau a altor Servicii similare de catre alt Membru sau de catre o alta entitate. Furnizorul va putea, la propria discretie, sa termine imediat accesul la Serviciu daca comportarea Membrului nu se va conforma prezentelor Conditii ale serviciului.

11. Consimtamant si Degrevari

Membrul consimte sa degreveze Furnizorul, partenerii sai, subsidiarii, afiliatii, functionarii si angajatii sai de orice pretentie sau cerere, inclusiv onorarii pentru avocati, facute de orice terta parte din cauza sau rezultand din folosirea de catre Membru a Serviciului, violarea Contractului de Servicii de catre Membru sau din folosirea de catre o alta persoana a Serviciului prin computerul Membrului, de orice proprietate intelectuala sau alt drept al unei persoane sau entitati.

12. Terminarea serviciilor

Membrul sau Furnizorul pot termina Serviciul cu sau fara motiv in orice moment si cu efect imediat. Furnizorul nu poate fi raspunzator catre Membru sau oricare alta terta parte pentru terminarea Serviciilor. Daca Membrul are obiectii in legatura cu prezentele Conditii ale serviciului sau oricare modificare ulterioara a acestora ori devine nesatisfacut de Serviciu in orice fel, Membrul are urmatoarele optiuni:
- sa intrerupa Serviciul;
- sa renunte la calitatea de Membru la Serviciu;
- sa instiinteze Furnizorul pentru terminarea Serviciului. La terminarea Serviciului, dreptul Membrului de a folosi Serviciul si software-ul aferent inceteaza imediat. Membrul nu va avea nici un drept sa ceara iar Furnizorul nici un fel de obligatie de a trimite sau retransmite orice mesaje netrimise sau necitite ale membrului catre sau dinspre oricare terta persoana.

13. Conditii de participare la promotii* si publicitate

Membrul poate intra in corespondenta sau participa la actiuni de promotie cu firme care isi desfac produsele si sau serviciile prin Serviciile Furnizorului. Orice asemenea corespondenta sau promotie, inclusiv livrarea si plata bunurilor si a serviciilor, sau orice alte conditii, garantii sau reprezentatii asociate cu asemena corespondenta sau actiuni de promotie se desfasoara in exclusivitate intre Membru si organizatorul actiunii de promotie. Furnizorul nu-si asuma nici un fel de responsabilitate, obligatie sau raspundere legala pentru orice parte a acestei corespondente sau promotie.

(*) Promovari, sampling, vizionari, prezentari produse si/sau servicii, imagini, muzica, filme, etc.

14. Drepturi de proprietate asupra continutului

Atat vizitatorul cat si Membrul recunoaste ca continutul, incluzand dar nu limitandu-se la text, software, muzica, sunet, fotografii, grafica sau alte materiale continute in publicitatea sponsorizata sau informatie comerciala distribuita prin accesarea magazinului virtual www.retetanaturista.ro si/sau e-mail prezentata Membrului prin Serviciu ("Continut") de catre Furnizor si organizatorii de promovare, sunt protejate prin legea dreptului de autor, a marcii inregistrate, patente sau alte legi si drepturi de proprietate. De aceea, Vizitatorului cat si Membrului ii este permis sa foloseasca acest Continut numai cu autorizare expresa a Serviciului sau a organizatorilor de promotie. Vizitatorul sau Membrul nu poate copia, reproduce, distribui sau crea produse derivative din respectivul Continut fara acordul expres al Serviciului sau al organizatorului de promovare.

15. Legi

Prezentele Conditii ale serviciului vor fi guvernate si vor fi construite in concordanta cu legislatia Romaniei, excluzand prevederile care intra in conflict cu aceasta. Vizitatorii, Membri si Furnizorul sunt de acord sa se conformeze in exclusivitate jurisdictiei curtilor judecatoresti ale Statului Roman. Daca oricare din prevederile prezentelor Conditii ale serviciului este declarata, de catre o curte competenta, a fi in contradictie cu legea, atunci respectivele prevederi vor fi construite, cat mai repede posibil, pentru a reflecta intentiile partilor cu celelalte prevederi ramase in vigoare. Inabilitatea Furnizorului de a aplica orice drept sau prevedere a prezentelor Conditii ale Serviciului nu va constitui o derogare de la aplicarea ulterioara a acestor drepturi in afara cazului in care acest lucru este incuviintat de catre Furnizor in scris. Vizitatorii si Membrii magazinului virtual www.cali.ro sunt de acord ca orice cauza ridicata din sau cu referire la serviciile prezentate de catre Furnizor devine nula si neavenita.

Prezentul regulament propus de catre Furnizor nu are nici o semnificatie legala sau contractuala si se doreste a fi cu titlu informativ.

16. Conditii de returnare produse

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului". Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin posta la adresa de la care ati primit coletul mentionata pe factura si colet, in atentia departamentului Expeditii Postale Calivita. In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. Calivita se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre dumneavoastra a contractului.

17. Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

Toate informatiile furnizate pe site-ul calivita.com, incluzand text, grafice, imagini si alte materiale, au doar scopul de a va oferi informatii generale, si nu de a substitui recomandarile medicului sau tratamentele pentru afectiuni medicale specifice. Nici o documentatie sau informatie continuta pe acest site nu a fost evaluata de un institut al Ministerului Sanatatii.

INFORMATIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical consta in diagnosticarea si administrarea unei medicatii specifice raportate la circumstantele individuale ale pacientului in cauza. In nici un caz si sub nici o forma nu trebuie sa considerati informatiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau ca ar constitui o relatie de tip doctor/pacient.

Va sfatuim sa va consultati intotdeauna medicul ori de cate ori aveti vreo intrebare sau preocupare referitoare la starea sanatatii dumneavoastra; de asemenea, apelati la expertiza acestuia inainte de a incepe un nou program de tratament, pentru a avea siguranta ca informatia noastra si interpretarea acestei informatii de catre dumneavoastra sunt potrivite pentru specificul individual.

Nu ignorati niciodata sfaturile medicului si nu intarziati aplicarea unui tratament pentru ceva ce ati citit sau vazut pe acest site sau alte site-uri ce au legatura cu acesta!!!

www.retetanaturista.ro nu este responsabila si nu poate fi trasa la raspundere pentru parerile/diagnosticele date de catre terte persoane cu privire la continutul paginilor.
www.retetanaturista.ro nu sustine, sprijina sau aproba sub nici o forma sfaturile sau serviciile comerciale mentionate de catre terte persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legatura.
www.retetanaturista.ro nu are nici o obligatie si nu este raspunzatoare individual sau asociat cu terte parti de nici o revendicare sau pretentie directa sau indirecta, pierdere sau paguba rezultata din folosirea acestei pagini, a continutului, reclamelor si/sau a celorlalte site-uri aflate in legatura.

mergi la prima pagina sau mergi la catalogul de produse