Despre noi

Cateva detalii despre retetanaturista.ro

Cine suntem ?

retetanaturista.ro a avut ca punct de start Centrul Medical Sanatatea, partener autorizat Calivita© International. Cu experienta dobandita pe piata offline in plan local pe zona Olteniei, am dorit sa ne extindem la nivel national prin mediul online, astfel incat sa putem oferi produsele noastre si sa impartasim filosofia unui stil de viata mai sanatos unui numar cat mai mare de persoane. Urmand principiile brand-ului CaliVita, retetanaturista.ro si-a propus inca de la bun inceput sa fie un site care sa puna la dispozitia vizitatorilor sai produse 100% naturale si conforme standardelor de calitate, dar care sa prezinte aceste produse intr-un mod cat mai informativ. Intelegerea afectiunilor si a modului de actionare a produselor comercializate de noi este primul pas catre un stil de viata mai bun si un organism mai sanatos.

Orientarea catre client, sfaturile oferite, calitatea produselor, preturile competitive si dorinta continua de a oferi un continut informativ de incredere sunt doar cateva din avantajele care ne deosebesc pe piata de profil.

vezi catalogul de produse sau Contacteaza-ne

Ce spun clientii nostrii

Va impartasim cateva opinii trimise de clientii nostri care au folosit produsele Calivita

Livrarea produselor
icon livrare
Livrarea se face prin curier rapid

Produsele comandate ajung la tine acasa in cel mult 48 d eore de la plasarea comenzii. Oferta noastra de transport gratuit se aplica la comenzi care depasesc 400 lei

icon telefon
Contacteaza-ne telefonic

0251212222