Meridiane energetice (tratament echilibrare energetica)

Descriere Remediu Naturist

 

"Corpul uman nu este un lucru sau o substanță, ci o creație continuă. Organismul uman este un sistem energetic, care nu este niciodată o structură completă, niciodata statică; se afla intr-o auto-construcție și auto-distrugere interioara perpetua; distrugem, în scopul de a crea ceva nou ".

 

Corpul fizic este ultimul nivel al sistemului uman pe care o energie dezechilibrata il prezinta sub forma unei boli. Aceasta energie este o energie subtila, o forță de viață, care recreează și restabilește componentele celulare ale sistemelor vii.

 

În vederea unei mai bune și adevărate griji fata de noi înșine și de bunăstarea noastră, avem nevoie sa ne schimba modul în care ne vom vizualiza trupurile, și este nevoie de asemenea să realizam că organismul uman este cu mult mai mult decât doar un corp fizic. Acesta este un sistem de diferite niveluri și dimensiuni de energie subtila, care sunt interconectate și interdependente.

 

Fiind ființe umane multidimensionale, se emana anumite energii in interiorul, la intrarea și ieșirea din corpul nostru fizic. Menținerea fluiditatii si echilibrului acestor energii este cheia pentru bunăstarea noastră.

 

Factorii care afectează fluxul de energie și de bunăstare a corpului uman

 

Conform medicinei de vest, ne vom îmbolnăvi atunci când suntem expuși la o bacterie infecțioasa, virusuri, alergeni, toxine chimice, atunci cand corpul nostru trece printr-o traumă, sau cand vom moșteni o genă anormală.

 

Departamentul de Sanatate si Servicii Umane recomandă  următoarele orientări pentru prevenirea bolilor: manancatul inteligent, exercitatul în mod regulat, controale medicale periodice, participarea activa în gestionarea sănătatii noastre, adoptarea unui stil de viață sănătos, vaccinarea de rutină și de imunizare.

 

Aceste recomandări sunt îndreptate și limitate doar la dimensiunea fizică a corpurilor noastre, si se referă numai la aspectul fizic al sănătății și bunăstarii noastre.

 

În plus, există și alți factori care nu sunt recunoscuti de medicina occidentală, care influențează capacitatea noastră de a fi sanatosi sau de a deveni bolnavi. Acestia includ constiinta, atitudinea și convingerile noastre, gândurile, emoții, relațiile noastre. Fluxul energiilor subtile din corpul nostru și echilibrul acestora sunt foarte afectate de acești factori.

 

Un dezechilibru în energiile noastre ar putea fi cauzat de ceva mental sau emoțional în origine. Mult timp înainte de a ne îmbolnăvim, ar putea exista un gând sau o emoție care nu a fost prelucrata în mod adecvat sau a ramas neexprimata. Acest lucru duce la o energie blocata undeva în sistemul nostru, care afectează modul de funcționare a corpului. Dezvoltam apoi o boală sau o dereglare.

 

Când suntem capabili să abordam în mod adecvat problemele noastre mentale sau emoționale, fluxul energiilor este liber și fără obstacole, și suntem într-o stare optimă și echilibrată a bunăstării.

 

Când avem probleme emotionale sau mentale, cum ar fi un gând sau o emoție ineficient exprimate, sau neexprimate, sau dacă vom rămâne în relații abuzive sau nefavorabile, sau ne vom afla în condiții de viață sau medii nesănătoase, va exista un dezechilibru sau o acumulare vibratii de energie negativa. Fluxul normal de energie este blocat. Acumularea acestei energii se manifesta in cele din urma ca o boală în corpul fizic.

 

Există 12 meridiane majore în organism:

 

 • meridianul plamanilor
 • meridianul intestinului gros
 • meridianul splinei
 • meridianul stomacului
 • meridianul inimii
 • meridianul intestinului subtire
 • meridianul vezicii urinare
 • meridianul rinichilor
 • meridianul pericardului (circulatie / sex)
 • meridianul triplu incalzitor
 • meridianul ficatului
 • meridianul vezicii biliare

 

Aceste meridiane majore ale organismului sunt responsabile pentru hranirea organului corespunzător, precum și a altor organe din jurul lor; le alimentează și le hrănesc cu energie. Fiecare meridian joacă un rol specific și esențial în sănătatea organelor. Un deficit, dar si un exces de energie meridiana sunt problematice și pot cauza deteriorarea sistemului de organe al acelui meridian.

 

Biorezonanta si medicina energetică

 

Materia urmează energia, atunci când energiile noastre sunt vibrante, asa este si corpul nostru. Energia este temelia invizibilă a celulelor organismului, organelor, țesuturilor și a oricarei alte parti a structurii fizice. Datorită progreselor în medicină energetică tehnologia este acum recunoscut pe scară largă în cadrul comunității științifice.

 

În scopul de a depăși boala și a menține sănătatea vibrantă, energiile corpului nu trebuie doar să fie în mișcare în mod liber, ci trebuie, de asemenea, să se mute în modele specifice și să fie în echilibru cu toate celelalte energii. Sistemul poate fi de multe ori dezechilibrat datorita eforturilor și presiunilor de zi cu zi de viață. Dezechilibrele energetice pot fi evaluate și restaurate folosind terapia prin biorezonanta.

 

Ce este biorezonanta?

 

Biorezonanta este o formă de medicină energetică. Fiecare substanță și fenomen biologic vibrează la o anumită frecvență (sau un set de frecvențe), care este, prin urmare, capabil să rezoneze cu alte frecvențe, aceasta luand forma unui câmp electromagnetic. Organismul ca întreg are o compoziție de frecvențe foarte complexa, care poate deveni distorsionată de interacțiunea cu toxicitatea. Toxicitatea constituie tot ceea ce este dăunător pentru câmpurile energetice ale corpului, cum ar fi stresul geopatic, electro - poluarea, metale grele, produsele chimice de mediu, alimente incompatibile, viruși, bacterii și paraziți.

 

Biorezonanta este o terapie complementara blândă și non-invaziva. Aceasta folosește o tehnologie sofisticată pentru a testa sistemul energetic, oferind informații rapide cu privire la dezechilibrele energetice, deficientele nutritionale, sensibilitatile alimentare, toxicitate și sensibilitate electrica. Oricare dintre acești factori pot contribui la probleme de sănătate. Biorezonanta funcționează cu câmpurile de energie ale organismului prin consolidarea oscilatiilor armonioase care ajută organismul să se reechilibreze și sa stimuleze procesul natural de vindecare.

 

Terapia biorezonanta este o terapie nedureroasa, care se ocupă cu cauzele ascunse ale bolilor prin evaluarea și apoi normalizarea dezechilibrelor energetice. Toata materia, indiferent dacă e vie sau inerta, rezonează la o frecvență electromagnetică speciala, inclusiv corpul uman. Substanțele toxice din organism, cum ar fi infecțiile, produsele chimice si metalele grele modifica modelul normal al corpului și corpul incepe sa se adapteze la noua frecventa, cauzand boli sau alte tulburări. Utilizarea de biorezonanta pentru a modifica și corecta modele de energie permite organismului sa revina natural la starea sa sanatoasa, care să permită oamenilor să se elibereze de vicii, alergii și durere.

 

Acest lucru se datorează faptului că biorezonanta imbunatateste functiile corpului, inclusiv detoxifierea. Organismul trebuie să se detoxifieze de deșeurile acumulate, în scopul de a permite substantelor nutritive sa fie livrate la nivel celular. Impreună cu biorezonanta este nevoie de o dieta sanatoasa, iar terapeutul va recomanda cea mai buna dieta pentru fiecare persoana in parte, împreună cu orice suplimente care ar putea fi necesare.

 

Terapia prin biorezonanta atinge succesul extrem în următoarele domenii:

 

 • Vicii: la produsele alimentare, alcool, produse chimice, nicotina, emoție
 • Alergii / sensibilități: la alimente nesănătoase, grăsimi, zaharuri, alcool, produse chimice, metale grele (mercur, etc), substante inhalate din mediu (polen, iarba, benzina, etc)
 • Astm, febra fânului, probleme de piele
 • Dezechilibre hormonale care duc la diverse plângeri, inclusiv probleme de greutate, menstruale si problemele menopauzei
 • Psiho-imunologie: Bolile și condițiile de stres în care cauza primara consta in unele traume emoționale din trecut, mentale sau fizice, pe care persoana nu le-a depasit peste deplin

 

Energia este elementul fundamental al vieții. Energie bună = stare de sănătate / energie slaba = sănătate slaba. Prin urmare, în cazul în care sănătatea suferă, energia este cea care are nevoie de atenție. Dacă măsurați un val de sunet si redati apoi din nou acel val de sunet, cele două valuri se anulează reciproc. Rezultatul va fi liniște. Acesta este principalul fel prin care biorezonanta actioneaza. Deoarece terapia implica detoxifierea organismului, după un tratament pot apărea efecte secundare, cum ar fi dureri de cap, greață, sau simptome asemănătoare gripei.

 

Dispozitivul Bioharmonex 3 pentru reglarea campurilor electromagnetice prin biorezonanta este eficinet in sprijinirea capacitatii de adaptare a organismului, dar si pentru a elimina influentele negative, precum stresul sau poluarea din mediul inconjurator.

 

Acest dispozitiv are rol de prevenire, dar si de tratament in nenumarate afectiuni si conditii, de la usoare pana la grave.


dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Produse naturiste recomandate pentru Meridiane energetice (tratament echilibrare energetica)

Toate produsele recomandate pe site sunt atestate de ministerul sanatatii si au avizul FDA - cel mai dur for mondial care atesta calitatea produselor destinate sanatatii !

Produs NaturistPretMod de administrareCompozitie
1. BioHarmonex 32585.00 Ron2 sedinte/ziDetalii Produs
BioHarmonex asista activitatea si functiile optime ale celulelor. Campul electromagnetic generat in impulsuri are scopul de a contribui la sustinerea si stimularea campului electromagnetic natural produs de anumite tesuturi ale corpului.
Legenda(la "Mod de administrare"):

1-1-1reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.

Date generale

Corpul fizic este ultimul nivel al sistemului uman pe care o energie dezechilibrata il prezinta sub forma unei boli. Aceasta energie este o energie subtila, o forță de viață, care recreează și restabilește componentele celulare ale sistemelor vii.

Simptome si semne

SimptomMentiuni
Bioritm (armonizare)Detalii Afectiune
Bioritmul poate descrie nivelurile de energie si capacitatile de performanta la nivel fizic, emotional si intelectual.
Cancer (prevenire)Detalii Afectiune
Prevenirea cancerului este un plan de-a lungul vietii, inclusiv de alegeri inteligente in viata noastra. Prin prevenirea cancerului intelegem importanta de a avea o viaţă lungă şi sănătoasă. 
ConvalescentaDetalii Afectiune
Convalescenta este recuperarea treptată a sănătății și puterii după boală. Se referă la etapa ulterioară a unei boli infecțioase sau a unei altfel de boli atunci când pacientul își revine și revine la normal, dar poate continua să fie o sursă de infecție, chiar dacă se simte mai bine. 
Hormoni (reglare hormonala)Detalii Afectiune
Hormonii corpului sunt precum instrumentele muzicale într-o orchestra: Fiecare joaca un rol propriu in crearea unui concert perfect, pana intr-o zi in care un intrument iasa din ton si distruge intreaga melodie. Hormonii reglementeaza cat de bine dormim, cat de des mancam, apetitul si potenta sexuala, nivelul de energie si modul in care facem fata stresului.
DislaliaDetalii Afectiune
Dislalia este o boala care afecteaza in general copiii si se caracterizeaza print-un defect de articulare al cuvintelor si, implicit, a prelungirii limbajului "de bebelus". Aceasta tulburare de vorbire poate fi tratata prin intermediul reeducari ortofonice.
Decalaj de fus orarDetalii Afectiune
Setarea ceasului biologic intern în conformitate cu unul extern va ofera o gramada de sentimente "delicate", cum ar fi dureri de cap, creşterea presiunii, atentie risipita, somn tulburat si lipsa poftei de mancare. Acest lucru se intampla si atunci cand calatorim in zone cu un decalaj semnificativ de fus orar. 
ArteritaDetalii Afectiune
Arterita este o inflamatie a peretelui unei artere. Artera poate fi inflamata sau blocata complet. In arterita craniala sau temporala aceasta poate determina orbire, daca nu este tratata.
AdenopatiaDetalii Afectiune
Adenopatia consta in cresterea in dimensiune a ganglionilor limfatici, elementii principali ai sistemului nostru imunitar, locul in care celulele imune lupta impotriva infectiilor si a substante cu caracter antigenic.
AntraxDetalii Afectiune
Atraxul este o infectie cauzata de sporii bacilului Bacillus anthracis care se prezinta sub forma de bastonas cu un invelis dur. Acesti spori pot supravietui la sol chiar si cativa ani.
Anevrism cerebralDetalii Afectiune
Anevrismul cerebral sau intracranian porneste de la o dilatatie locala dintr-un vas de sange, care cu timpul se mareste si in cele din urma se rupe.
Blefaroptoza (ptoza palpebrala)Detalii Afectiune
Blefaroptoza (ptoza palpebrala sau sindromul pleoapelor cazute) este un termen medical care desemneaza caderea (totala sau partiala) a pleoapei superioare, ceea ce conduce la aparitia dificultatilor de vedere si a unui aspect fizic inestetic. 
AcatisiaDetalii Afectiune
Acatisia este un sindrom neuropsihiatric caracterizat prin neliniste psihomotorie. Persoanele care sufera de acatisie acuza sentimente de neliniste, indeosebi la nivelul picioarelor si tendinta permanenta de a se misca. 
Anhidroza (hipohidroza)Detalii Afectiune
Anhidroza este imposibilitatea unei persoane de a transpira normal. Daca organismul nu este capabil sa transpire, acesta nu mai are posibilitatea de a-si mentine temperatura la un nivel corect, ceea ce poate conduce la hipertermie sau chiar la cazuri mai grave, precum insolatia.
Ambliopia (ochiul lenes)Detalii Afectiune
Ambliopia este termenul medical folosit pentru a desemna acea tulburare in care capacitatea vizuala a unui ochi este redusa, din cauza faptului ca acesta nu mai poate comunica in mod normal cu creierul. Desi ochiul afectat nu prezinta niciun defect, creierul, dintr-un motiv sau altul, prefera sa comunice doar cu unul dintre ochi. De aceea aceasta boala se mai numeste si boala "ochiului lenes".
Anodontia (absenta dentara)Detalii Afectiune
Anodontia se caracterizeaza prin absenta congenitala a dintilor primari  (de lapte) sau a dintilor permanenti, din cauza absentei mugurilor dentari sau a disparitiei lor inca din etapele initiale de dezvoltare. 
Daltonism (cecitate cromatica)Detalii Afectiune
Daltonismul este o tulburare de vederea ce consta in scaderea capacitatii de a vedea sau de a distinge culorile, ceea ce poate afecta activitatile zilnice ale persoanei afectate. Cumpararea fructelor si legumelor, alegerea hainelor sau citirea semnelor de circulatie se transforma intr-o provocare. Totusi, desi intampina dificultati in viata de zi cu zi, daltonistii reusesc sa se adaptateze si sa duca o viata normala. 
ClamidiozaDetalii Afectiune
Clamidioza este cel mai des intalnita infectie transmisa pe cale sexuala cauzata de bacteria chlamydia trachomatis, afectand in mod special adolescentii sau tinerii cu varste cuprinse intre 15 si 24 de ani.
FibromialgiaDetalii Afectiune
Fibromialgia este un sindrom caracterizat prin dureri difuze in tot corpul insotite de o stare de oboseala constanta si tulburari de somn. La persoanele care sufera de fibromiagie fibrele nervoase, prezente in tot organismul, sunt mai sensibile si mai active decat cele ale persoanelor normale. 
Sindromul GilbertDetalii Afectiune
Sindromul Gilbert este o afectiune minora caracterizata de nivelul ridicat al bilirubinei din sange (hiperbilirubinemie). Bilirubina este o substanta toxica de culoare galben-portocalie care este produsa atunci cand se descompun celulele rosii de sange.
Ascita (lichid in abdomen)Detalii Afectiune
Ascita este o afectiune ce presupune acumularea patologica de lichid in cavitatea abdominala. 
Acrofobia (frica de inaltime)Detalii Afectiune
Acrofobia este teama de inaltimi ce se prezinta sub forma unei stari de anxietate care poate afecta calitatea vietii suferindului.
PancreatitaDetalii Afectiune
Pancreatita reprezinta o inflamatie la nivelul pancreasului, o glanda situata in spatele stomacului, in apropierea ficatului, care produce enzime necesare digestiei si hormoni care ajuta la reglare zaharului din sange. Pancreatita poate afecta si tesuturile vecine.
Compresia nervoasaDetalii Afectiune
Compresia nervoasa desemneaza o senzatie inconfortabila caracterizata de durere sau amortire si care este cauzata iritarea sau deteriorarea unui nerv periferic in urma exercitarii unei presiuni mari asupra acestuia. Nervii periverici sunt cei situati in afara creierului sau maduvei spinarii. Desi aceasta afectiune este asociata deseori cu dureri de spate sau de gat, aproape orice nerv poate reprezenta subiectul unei compresii nervoase.

0 recenzii pentru Meridiane energetice (tratament echilibrare energetica)

  Adauga o recenzie

  Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
  Toate campurile sunt obligatorii *

  *   = 10 + 6

  Disclaimer
  Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.