Detalii plata si livrare

Detalii plata si livrare

Cum se realizeaza plata produselor comandate.


Plata se poate face la primirea coletului, in sistem contraramburs sau in momentul trimiterii comenzii online cu cardul.
Taxele postale se vor adauga la suma valorii produselor comandate. In acest fel, pretul achitat la ridicarea coletului va reprezenta pretul cumulat al produselor, plus taxele postale.

In tabelul urmator sunt prezentate cu titlu orientativ taxele de expediere practicate de firmele de curierat, in RON:

Valoarea coletuluiTaxe Curier Rapid
1 - 40015 Ron
>4000 Ron


** Daca valoarea produselor comandate depaseste 400 RON, compania CaliVita suporta taxele de curierat, dvs. achitand doar contravaloarea produselor.


Modalitati de livrare a produselor comandate


Comanda dvs va fi expediata de catre Deparatamentul de Expeditii Postale CaliVita Romania aflat in Timisoara. Livrarea se realizeaza cu plata contraramburs, prin curierat rapid (pentru zona de vest si centrala a tarii se livreaza prin GLS Romania, iar pentru restul tarii, cu Cargus).

In zilele lucratoare coletul va fi expediat catre dvs. in aprox. 24 de ore de la receptionarea comenzii facute pe site-ul nostru (timp necesar depozitului sa preia datele, sa ambaleze produsele si sa expedieze coletul).

Pachetul continand comanda dvs. va ajunge la destinatie a doua zi dupa expediere. In cazul trimiterii prin curier rapid, inainte de momentul livrarii, veti fi contactat(a) telefonic de un reprezentant al firmei de curierat.
mergi la prima pagina sau mergi la catalogul de produse