Cum Comand

Cum Comand

Cum comanzi online pe retetanaturista.ro


PASUL 1
Comandarea produselor naturiste se poate realiza online prin navigarea in paginile ce contin descrierea produselor si apasarea butonului Comanda, ca in imaginea de mai jos.
Totodata, produsele se pot comanda direct din pagina Catalog de produse.
Nu este nevoie de crearea unui cont de client sau retinerea de parole - nume utilizator.

Fig.1: Realizarea comenzii din pagina de prezentare a produsului


Fig.2: Mod realizare comanda direct din Catalogul de produse:


PASUL 2
Prin apasarea butonului de comanda, se va ajunge in pagina de vizualizare / editare a comenzii, pagina in care se poate:
-edita cantitatea produselor comandate, prin introducerea unui numar de bucati in casuta corespunzatoare cantitatii, dupa care se apasa butonul Recalculare - pentru actualizarea pretului total.
-continua cumparaturile / naviga in site, prin accesarea oricarui alt link de interes (produsele selectate pt comanda sunt retinute, oriunde ati naviga in site).
-finaliza comanda si introducerea datelor personale in vederea expedierii acesteia. Aceasta se face prin apasarea butonului Trimite comanda.
-sterge un produs, prin apasarea butonului X din dreptul fiecaruia.

Fig.3: Pagina de Vizualizare / editare comanda:


PASUL 3
Prin apasarea butonului Trimite comanda se ajunge la pasul final al procesului de comanda. Se introduc datele personale (dupa alegerea optiunii persoana fizica sau juridica), se alege modalitatea de livrare, si se apasa butonul Trimite datele. Veti primi pe adresa de e-mail furnizata o confirmare de primire (informatii despre expediere) a comenzii realizate. In cazul in care nu aveti o adresa de e-mail (sau nu ati introdus-o corect), veti fi contactat telefonic.

Fig.4: Pagina expediere date personale:


Dupa alegerea unui produs (unor produse) in vederea comandarii lor, puteti naviga in continuare oriunde in site, editarea, vizualizarea sau finalizarea comenzii putandu-se realiza facil, in fiecare pagina, prin intermediul cosului de cumparaturi.
Oriunde ati naviga in site, cosul de cumparaturi disponibil pe fiecare pagina, retine si afisaza numarul de produse comandate si pretul total al comenzii. Prin click pe linkul vezi comanda din cadrul cosului de cumparaturi, se va deschide pagina de vizualiare / editare a comenzii, avand astfel acces la editarea sau finalizarea acesteia.

Fig.5: Cosul de cumparaturi cu linkul direct vezi comanda, accesibil in fiecare pagina:
mergi la prima pagina sau mergi la catalogul de produse