Firma Calivita

Firma Calivita

Despre Firma Calivita

CaliVita International este un brand de produse naturiste de renume care promoveaza un stil de viata de calitate in intreaga lume. Adoptarea unui stil de viata sanatos indica consumul de alimente sanatoase, obtinerea unei diete corespunzatoare, odihna suficienta si somn de calitate, exercitiu fizic periodic, indepartarea de vicii, atentie la o igiena corecta, vizite periodice la medic, mentinerea pe cat posibil a starii de relaxare si consumul de suplimentele alimentare naturale, de calitate.

Resistenta organismului nostru, capacitatea sa de a-si mobiliza fortele de protectie in multe privinte depind de o nutritie de inalta calitate, precum si de o dieta tipica a persoanei moderne, care este saraca in multe substante nutritive necesare, in primul rand, minerale, microelemente si vitamine. Se produce un cerc vicios in care progresul omenirii devine factor lider de reducere a duratei si de deteriorare a vietii.

CaliVita International este lider mondial in fabricarea aditivilor biologici folositi in suplimentele alimentare a caror utilizarea este o parte integranta a vietii moderne, daca dorim sa neutralizam influenta daunatoare a mediilor nocive si sa ne mentinem sanatatea.

Spectrul produselor CaliVita este extraordinar de larg, la fel ca si piata internationala a distributiei lor. Compania a fost fondata in anul 1991, iar acum isi distribuie produsele in mai mult de 37 de tari ale lumii.

Aceasta gama larga de produse include suplimente naturale care pot fi folosite incepand cu nou nascutii si pana la cea mai inaintata varsta posibila, produse destinate persoanelor sportive si celor care au activitati fizice si intelectuale intense. De asemenea, ofera produse naturale pentru persoanele care doresc sa trateze o boala, pentru cei care doresc sa isi atinga greutatea ideala, dar si pentru cei care vor sa isi imbunateasca functia digestiva si sa previna aparitia de diverse probleme de sanatate. Contin extracte naturale din plante, vitamine, minerale, precum si antioxidanti si alte categorii de substante benefice pentru organism. Sunt disponibile in diverse forme, in functie de varsta consumatorului, si de nevoile individuale ale acestora. CaliVita vrea sa va schimbe viata intr-un mod natural, si din acest motiv, produsele sale incorporeaza componente care sunt in mod evident de cea mai buna calitate.

Produsele noastre sunt distribuite direct din Depozitul CaliVita Romania din Timisoara, care aprovizioneaza magazine din numeroase orase ale tarii. CaliVita International nu foloseste servicii intermediare de distribuire a produselor, si, in consecinta ofera o garantie de 100% cu privire la calitatea produselor sale, precum si ambalaje si etichete originale, identice cu cele ale marilor producatori din intreaga lume.

Pentru a va asigura de garantia maxima a folosirii in deplina siguranta a produselor CaliVita, am solicitat si primit avize de la organismele calificate, precum Ministerul Sanatatii din Romania si Autoritatea Statelor Unite " Food and Drug Administration", care a fost clasificata drept cea mai puternica administratie in procesul de aprobare a produselor alimentare si de sanatate dupa unele studii si testari larg efectuate de-a lungul unei perioade de 10 pana la 12 ani.

Deoarece CaliVita ofera doar suplimente alimentare naturale, clientii primesc garantia ca produsele pe care le consuma sunt prietenoase cu sanatatea, deoarece acesta nu prezinta efecte nedorite, nu contin sare, conservanti, coloranti si zahar, nu sunt adaugate produse sintetice, precum si niciun tip de medicament. Continutul produselor este obtinut prin presare la rece de materii prime naturale pentru a mentine calitatea si proprietatile unice ale plantelor utilizate. Mai mult decat atat, aceste produse nu creeaza niciun fel de dependenta pentru utizatori.

Deoarece compania CaliVita acorda garantia ca produsele sale nu vor face nici un rau starii dumneavoastra de sanatate, prescriptia medicala nu mai este necesara. De asemenea, suplimente naturale CaliVita pot fi luate impreuna cu alte tratamente medicale, insa in acest caz se cere parerea medicului pentru a nu afecta in vreun fel sau altul efectul tratamentului de baza.

Ideea de "trei pasi pentru sanatate", in prezent, si-a gasit reflectarea in conceptul de bunastare, ceea ce inseamna o abordare complexa a unei vieti sanatoase, de inalta calitate care se reflecta printr-un mod activ de viata, un spirit emotional pozitiv si o hrana de buna calitate.

"Trei pasi pentru sanatate" din punctul de vedere al unui regim alimentar echilibrat inseamna:

  • 1. Ecuatia macrocomponentelor alimentare (substantele nutritive de baza) dintr-o dieta de zi cu zi;
  • 2. Alegerea de produse alimentare de baza, conform grupei sangvine;
  • 3. Intretinerea preventiva si completarea deficientelor de vitamine si minerale prin intermediul unui program individual de suplimente alimentare.


Va invitam sa parcurgeti oferta de produse Calivita pentru a descoperi afectiunile care le puteti trata intr-un mod naturist fara a invada organismul cu medicamente periculoase care in timp isi vor lasa amprenta asupra sanatatii dumneavoastre.

mergi la prima pagina sau mergi la catalogul de produse