Smokerade

Poza Smokerade

Smokerade

Nota 80 din 5 bazata pe 2 recenzii
(2 recenzii)

Supliment alimentar 100% natural cu antioxidanti si vitamine care au rolul de a ajuta fumatorii activi cat si pasivi sa isi protejeze organismul de toxinele din fumul de tigara.

78.95 lei
Pretul include TVA

 

Smokerade este o formula antioxidanta remarcabila, care sustine corpul in lupta impotriva distrugerii celulare produsa de efectele proceselor oxidative rezultate din fumat. Datorita efectelor benefice ale ingredientelor sale complexe este recomandat atat pentru fumatorii activi, car si pentru cei pasivi.

Ingredientele active din Smokerade includ unii dintre cele mai eficienti antioxidanti cunoscuti, cum ar fi ceaiul verde, coenzima Q10, vitamina C, vitamina E, zincul, seleniul si acidul elagic, un polifenol antioxidant gasit in multe fructe si legume. Datorita efectului sau antioxidant extraordinar, Smokerade, disponibil pe retetanaturista, poate fi utilizat si de catre nefumatori.

 

Prospect Smokerade

 

Aceasta echipa puternica de antioxidanti lucreaza sinergic, pentru a oferi o protectie optima impotriva daunelor la nivelulu celulelor si tesutului cauzate de radicalii liberi. Desi este formulat pentru fumatori, acest produs poate fi utilizat de catre oricine doreste sa adauge mai multi antioxidanti in dieta sa.

 

Daca fumati, ar fi cel mai bine sa renuntati, deoarece aceasta este cea mai buna modalitate de a ramane sanatosi. Dar sunteti intr-adevar constienti de efectele nocive ale fumatuluisi de faptul ca fumatul pasiv este si el periculos?

 

Efectele nocive ale fumatului asupra sanatatii noastre

 

Fumatul este foarte daunator pentru sanatate, avand in vedere ca o singura tigara contine peste 4.000 de substante chimice, dintre care cateva sunt carcinogenice. Tigarile contin nicotina, care este o otrava mortala. Acestea contin, de asemenea, cianura de hidrogen - otrava folosita in camerele de gazare, monoxid de carbon - o componenta din teava de evacuare a masinii, amoniac - gasit in produsele decuratat podeaua, metan - o componenta a combustibilului pentru rachete, arsenic - folosit in otrava de sobolani, etc...

De fiecare data cand se inhaleaza fumul de la o tigara, cantitati mici ale acestor substante chimice toxice ajung in sange prin plamani si calatoresc in toate partile corpului, unde produc efecte negative. Fumatul scade imunitatea sau rezistenta, formeaza riduri, pete dintii, produce  o respiratie urat mirositoare si dezvolta un ten obosit, imbacsit. Efectele negative grave ale fumatului sunt: diferite forme de cancer, cum ar fi cel oral, de pancreas, de stomac si pulmonar, emfizem pulonar, boli cardiace coronarienesi bronsita cronica.

 

Fumatul este asociat cu un risc mai mare pentru aproape toate bolile pulmonare majore. Cercetarile sugereaza ca efectele nocive ale fumului de tutun asupra inimii sunt multilaterale. Acesta creste riscul de cheaguri de sange si, astfel, fumatorii sunt mult mai sensibili la un atac de cord si accident vascular cerebral. Fumatul creste riscul de a dezvolta dementa si a boli neurologice. De asemenea, este legat de numeroase probleme de reproducere, provoaca mai multe efecte negative asupra articulatiilor si oaselor; fumatorii sunt vulnerabili la osteoporoza. Acestia au tendinta de a dezvolta leziuni la nivelul coloanei vertebrale si tulburari degenerative.

 
Efectele daunatoare ale fumatului pasiv pentru sanatatea noastra
 
Majoritatea oamenilor sunt constienti de faptul ca fumatul pasiv nu este sanatos pentru ei. Cu toate acestea, cu totii ne intrebam cat de daunator este. Probele stiintifice ne spun ca:
 
  • Nefumatorii expusi la fumul de tigara de mana a doua au un risc crescut de cancer pulmonar.
  • Nefumatorii care traiesc cu fumul de mana a doua al unui fumator activ au un risc mai crescut de cancer pulmonar cu 20-30%.
  • Fumatul pasiv poate provoca moartea prematura la nefumatori.
  • Nici un nivel de expunere la fumul de mana a doua nu este sigur.
  • Fumul de tutun la mana a doua contine mai mult de 4000 de substante chimice dintre care 69 sunt cunoscute pentru riscul de a provoca cancer.
  • Fumatul pasiv creste substantial riscul unei persoane de a avea boli cardiace coronariene.

 

De ce este fumatul pasiv atat de periculos?
 
Ne-am putea intreba cum de riscurile fumatului pasiv sunt atat de mari, avand in vedere ca un nefumator nu respira la fel de mult fumul de tutun ca un fumator activ. Desi motivele nu sunt bine intelese, exista cateva indicii interesante. Aceste indicii provin de la studierea fumului atunci cand o tigara este arsa. Unele dovezi arata ca:
 
Fum care se formeaza pin arderea capatului unei tigari (numit fum secundar) poate fi mai toxic decat fumul pe care il inhaleaza un fumator din tigara. Fumul secundar poate deveni mai toxic decat fumul proaspat, inhalat de fumatorul activ.
 
 
In ce cazuri fumatul pasiv devine o problema?
 
Ar trebui sa fim preocupati in mod special cu privire la expunerea la fumul de mana a doua in urmatoarele situatii:
 
La munca - Locul de munca este o sursa majora de expunere la fumul de mana a doua pentru multi adulti. Interzicerea fumatului la locul de munca este singura modalitate de a preveni expunerea la fumatul activ cand ne aflam in timpul serviciului. Un alt lucru bun la care ar duce aceasta restrictie la locul de munca, pe langa protejarea nefumatorilor, este faptul ca fumatorii sunt incurajati sa fumeze mai putin, sau chiar sa renunte.
 
In locurile publice - Oricine poate fi expus la fumul de mana a doua in locurile publice in care fumatul este permis, cum ar fi unele restaurante, centre comerciale, spatii si mijloace de transport in comun, parcuri si scoli. Locurile publice sunt un pericol si mai mare din acest punct de vedere, pentru ca aici intalnim adesea si copii.
 
 
Acasa- "Neintoxicarea" locuintei cu fum de tigara poate fi una dintre cele mai importante lucruri pe care le poti face pentru sanatatea familiei tale. Orice membru al familiei poate dezvolta probleme de sanatate legate de expunerea la fumul de mana a doua. Organismele copiilor sunt deosebit de sensibile la toxinele din fumul de mana a doua. si sa nu uitam ca ne petrecem mai mult timp acasa decat oriunde altundeva. O casa fara fum ne protejeaza familia, oaspetii si chiar animalele de companie.
 
Locuintele in care traiesc mai multe familii si in care este permis fumatul sunt o preocupare speciala si un subiect de cercetare. Fumul de tutun se poate deplasa prin conducte de aer, prin fisuri de perete si podele, arbori de lift, si de-a lungul spatiilor de aerisire comune, putand contamina alte etaje, chiar si cele care sunt departe de fum. Fumul de tigara nu poate fi controlat prin ventilatie, prin purificarea aerului, sau prin separarea fumatorilor de nefumatori.
 
In masina - Omul modern, in continua miscare, isi petrece o mare parte din timp in masina, iar daca cineva fumeaza acolo, toxinele se pot acumula rapid - chiar si atunci cand ferestrele sunt deschise sau aerul conditionat este pornit. Din nou, acest lucru poate fi deosebit de daunator pentru copii.
 
Ca raspuns la acest fapt, expertii in medicina ii incurajeaza pe oamenii sa isi mentina masina si casa departe de fumul de tigara. Unele state si orase au chiar legi care interzic fumatul in masina in cazul in care transporta pasageri sub o anumita varsta sau greutate. 
 

Smokerade ne protejeaza de efectele daunatoare ale fumatului

 

Ingredientele active ale suplimentului Smokerade, disponibil pe retetanaturista,cum ar fi vitaminele C si E, precum si coenzima Q10, sunt antioxidanti eficace. Zincul si seleniul protejeaza rinichii de efectul toxic al cadmiului. Piperul cayenne, cunoscut pentru proprietatile sale stimulatoare in procesele metabolice, promoveaza detoxifierea si sustine sistemul respirator. Acidul elagic, care se gaseste in fructe si ceai verde, datorita continutului ridicat de polifenoli, protejeaza impotriva deteriorarii vaselor de sange, plamanilor, inimii, vezicii urinare si hemoglobinei.

 

Suplimentul alimentar Smokerade, disponibil pe retetanaturista, este creat in primul rand pentru a preveni efectele fumatului, datorita actiunilor sale benefice care vizeaza detoxifierea si regenerarea tesuturilor sistemului respirator, si poate fi aplicat cu succes si in tratarea unor boli respiratorii.

 

Smokerade este un complex antioxidant de inalta calitate, care ofera suport nutritional optim pentru fumatori, precum si pentru toti cei care pot fi expusi la fumul de tigara. Utilizarea acestui produs modereaza bolile sistemului respirator ( astm , alergii ). De asemenea, previne arteroscleroza si protejeaza impotriva cancerului. De asemenea, intareste peretii vaselor de sange.

 

 

Contraindicatii si consideratii

 

Nu se utilizeaza impreuna cu un alt supliment pe baza de vitamine si minerale, pentru a evita riscul de supradozare cu anumiti nutrienti. Cereti sfatul medicului daca aveti incertitudini.

dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

90 tablete = 85.5 g

Compozitie

NutrientCantitate
Ardei rosu Cayenne300 mg
Vitamina C60 mg
Vitamina E10 mg
Extract de rodie5 mg
Zinc5 mg
Extract de ceai verde5 mg
Coenzima Q102,5 mg
Seleniu20 mcg

2 recenzii pentru Smokerade

  1. Nota :4 din 5

    Administrator 07.05.2013

    Buna ziua, sincer va spun ca nu inteleg la ce va referiti. In primul rand as vrea sa completez faptul ca acest supliment se adreseaza persoanelor care vor sa completeze in organism antioxidantii si mineralele care sunt "pierdute" de catre organism in timpul fumatului si nu este un produs care sa va determine sa va lasati de fumat. Totoadata acest produs se poate consuma inclusiv de catre nefumatori care vor sa se protejeze de fumul de tigara sau mediul foarte poluat din jurul lor. Legat de pret, iarasi nu inteleg care este problema, luand in calcul ca are 90 de tablete si probabil ca majoritatea dintre noi ar putea sa ia preventiv o tableta pe zi inseamna ca tinem din acest flacon trei luni, asta inseamna 25,813 lei pe luna sau 0,86 lei pe zi. Mult mai putin decat banii pe care ii dam zilnic pe doar un singur produs din exemplul meu urmator: cafea, tigari, guma de mestecat, suc etc produse care ne deterioreaza sanatatea, nu o imbunatatesc. Va doresc multa sanatate !

  2. Nota :4 din 5

    ionel 05.04.2013

    Am onoarea sa comentez primul inteleg fumatul ne face rau dar vad ca aceto un pret destul de bun nu crea ca clvoi da vreodata banii sia su man kasat de vlfumat de buna cioè si totusi am fumat 15 ani ....scuzati ma dar asta e adevarul

Adauga o recenzie

Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
Toate campurile sunt obligatorii *

*   = 8 + 9

Disclaimer
Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.