Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Coenzima Q10

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Cantitatea de Coenzima Q10

Super Coenzima Q10 Plus
173.86 Ron
20 mg

Resveratrol
139.11 Ron
20,0 mg

Mega Coenzima Q10 Plus
173.25 Ron
50 mg

Descoperita in anul 1957, coenzima Q10 este o substanta liposolubila, ce se gaseste in fiecare celula a organismului, in special in cele cu activitate foarte intensa (ficat, inima sau creier) si indeplineste doua functii majore: este un puternic antioxidant prin inactivarea radicalilor liberi responsabili de distrugerile celulare si produce energie. Are rol asemanator vitaminelor, diferenta fiind ca Q10 este sintetizata in corp, in timp ce vitaminele trebuie obtinute prin aport dietetic.

In primii 25-30 de ani de viata, cantitatea necesara de coenzima Q10 este produsa de organism, la 24-28 de ani, corpul nostru atingand productia maxima de aceasta substanta. Dupa varsta de 30 de ani, cantitatea de coenzima Q10 din organism scade, fiind necesar ca aportul de aceasta substanta sa fie realizat exogen, prin utilizarea suplimentelor alimentare, care pe langa faptul ca imbunatatesc nivelul de Q10 din sange, stimuleaza si productia proprie a organismului.

Probleme serioase de sanatate pot sa apara in urma reducerii si cu 25% a cantitatii necesare de Q10 din sange. Coenzima Q10 este folosita ca supliment nutritional adjuvant in: profilaxia afectiunilor cardiovasculare, afectiunilor sistemului nervos, parodontopatii, tulburari de menopauza, osteoporoza, hipotiroidie, infertilitate, obezitate, afectiuni neurologice degenerative, afectiuni digestive si ale glandelor anexe, sindromul oboselii cronice, suprasolicitare fizica si intelectuala, recuperarea organismului dupa efort, cancer, scleroza multipla, imbunatirea sistemului imunitar, diabet, prostata. Studiile arata ca pentru profilaxia bolilor cardiace, este necesar un aport de 60 mg/zi de Q10 de la varsta de 36 ani pana la 60 ani, pentru a ne asigura ca nu devenim cardiaci.

Cea mai mare cantitate de coenzima Q10 din organism se ragaseste in inima, iar unul din principalele roluri ale acestei substante este faptul ca reduce viteza procesului de imbatranire al pielii, datorita faptului ca actioneaza la nivelul epidermei, protejand impotriva efectelor nocive ale razelor UV si prevenind aparitia ridurilor. Ridurile apara atunci cand pielea isi pierde elasticitatea, din cauza scaderii nivelului de colagen din piele. Fumul de tigara, expunerea la soare, toxinele, stresul zilnic – sunt factori care favorizeaza producerea radicalilor liberi nocivi. Radicalii liberi pot distruge componentele celulare, proteinele si ADN-ul, accelerand procesul de imbatranire. O dieta bogata in coenzima Q10 poate duce la amanarea procesului de imbatranire.

Alte beneficii furnizate de coenzima Q10 sunt: imbunatateste functionarea sistemului imunitar, amelioreaza simptomele in afectiunile cardiace, stimuleaza metabolismul organismului si favorizeaza slabirea ponderala, influenteaza pozitiv fertilitatea masculina si reduce hipertensiunea arteriala. In plus, coenzima Q10 reduce dimensiunea tumorilor canceroase si minimizeaza urmarile atacurilor cerebrale si vasculare.

Printre alimentele ce contin coenzima Q10 se numara: peste (sardine si ton), carne de vita si organe de animale (inima, ficat), spanac, broccoli, oua, alune. Prin gatire, Q10 din aceste alimente devine inactiv, desi rezista la o temperatura de 100-115 grade. Prin urmare, este necesar aportul de Q10 prin suplimente nutritive.

Toate produsele naturiste care contin Coenzima Q10.

Produs Naturist
Pret
Cantitatea de Coenzima Q10

Super Coenzima Q10 Plus
173.86 Ron
20 mg

Resveratrol
139.11 Ron
20,0 mg

Mega Coenzima Q10 Plus
173.25 Ron
50 mg

Super Mega Coenzima Q10
183.48 Ron
120 mg

CoQ10 Lozengers
83.49 Ron
30 mg

Mega qProtect
117.18 Ron
5 mg

Smokerade
78.95 Ron
2,5 mg

Chewable CoQ10 cu portocale
173.26 Ron
60mg