Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Tratament naturist pentru Bufeuri

Despre afectiune


Reteta naturista recomandata in remedii pentru Bufeuri

Toate produsele recomandate pe site sunt atestate de ministerul sanatatii si au avizul FDA - cel mai dur for mondial care atesta calitatea produselor destinate sanatatii !

Produs Naturist Pret Mod de administrare Compozitie
1. Pro Selenium 30.69 Ron 1-0-1 60 tablete = 19 g Detalii Produs
Seleniul este un mineral cu proprietati antioxindate remarcabile, ce sprijina o buna functionare a imunitatii, dar si a glandei tiroide, fiind eficient in eliminarea bufeurilor si reducerea matretei.
2. Menopausal Formula 134.64 Ron 1-1-1 135 capsule = 118 g Detalii Produs
Contine plante antioxidante, cu rol in reglarea functiei hormonale. Combate starile depresive, bufeurile, agitatia, durerile de cap, demineralizarea si alte diverse simptome neplacute asociate cu menopauza.
Legenda (la "Mod de administrare"):

1-1-1 reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.

Descriere Tratament Naturist

Bufeul este un sentiment de căldură, care se intinde in corp, si care începe şi este cel mai puternic simţit în regiunile capului şi gâtului. Bufeurile sunt un simptom comun experimentat de femei înainte de, şi în timpul fazelor timpurii ale tranziţiei in menopauza.

 

Care sunt cauzele bufeurilor?

 

Modificările hormonale complexe care insotesc procesul de imbatranire, în special, nivelurile de estrogen în declin la femeile din perioada menopauzei, sunt considerate a fi cauza principala a bufeurilor. O tulburare în sistemul de termoreglare (metoda pe care organismul o foloseste pentru a controla şi regla temperatura corpului) este responsabila pentru senzatia de caldura.

Bufeurile sunt in cea mai mare parte cauzate de schimbarile hormonale ale menopauzei, dar pot fi, de asemenea, afectate de stilul de viaţă şi de medicamente. Un nivel scazut de estrogen are un efect direct asupra hipotalamusului, parte a creierului responsabila pentru controlul poftei de mancare, ciclurilor de somn, hormoni sexuali şi temperatura corpului. Scaderea nivelului de estrogen creaza o stare de confuzie pentru hipotalamus - care este uneori menţionat ca organismul "termostat" - şi il face sa detecteze senzatia de "prea fierbinte."

Creierul răspunde la acest raport prin difuzarea unei alerte pentru inima, vasele de sange si sistemul nervos: "Scapa de caldura!" Mesajul este transmis de mesagerul chimic al sistemului nervos, epinefrina, si de compusii inruditi: noradrenalina, prostaglandina, serotonina. Mesajul este livrat instantaneu. Inima pompeaza mai repede, vasele de sange din piele se dilata pentru a circula mai mult sange pentru a radia căldura, iar glandele sudoripare vor elibera sudoare pentru a răcori trupul.

Acest mecanism de eliberare de căldură este modul în care corpul este protejat de supraîncălzirea din vară, insa atunci când procesul este declanşat de o scădere a nivelului de estrogen, raspunsul confunz al creierului poate face ca sentimentul sa fie foarte inconfortabil. Temperatura pielii la unele femei poate creşte cu pana la şase grade Celsius în timpul unui bufeu. Organismul se răceşte atunci când nu ar trebui, si se simte « nefericit »: se umezeste în mijlocul unei întâlniri de serviciu sau în mijlocul unui somn de noapte bun.

În timp ce bufeurile de căldură sunt considerate a fi un simptom caracteristic al tranziţiei la menopauza, ele pot apărea, de asemenea, la bărbaţi, şi în alte circumstanţe decât perimenopauza la femei, ca urmare a unor condiţii medicale mai puţin frecvente care afectează procesul de termoreglare. De exemplu, sindromul carcinoid rezultă dintr-un tip de tumori endocrine care secreta cantitati mari de serotonina , care poate provoca bufeuri. Bufeurile se pot dezvolta, de asemenea, ca un efect secundar al unor medicamente şi pot apărea, uneori, cu infecţii severe sau tipuri de cancer care pot fi asociate cu febra si / sau transpiratii nocturne.

 

Care sunt simptomele bufeurilor?

 

• Valurile de caldura sunt de obicei scurte, cu o durată de aproximativ 30 de secunde pana la câteva minute.

• Inrosirea pielii poate însoţi bufeurile.

•Transpiraţie excesivă - atunci cand bufeurile de caldura apar in timpul somnului, acestea pot fi însoţite de transpiraţii nocturne.

• Momentul de debut al bufeurilor la femeile care se apropie de menopauza este variabil.

• Nu toate femeile vor avea bufeuri, insa multe femei vor începe în mod normal sa se confrunte cu bufeurile de caldura, chiar cu mai mulţi ani înainte de încetarea perioadelor menstruale.

• Este imposibil de prezis daca o femeie va avea bufeuri, şi momentul in care acestea vor începe.

• Aproximativ 75% dintre femei experimenteaza bufeuri la un moment dat în tranziţia catre menopauza.

 

Menopauza si bufeurile

 

Bufeurile sunt cele mai frecvente simptome ale menopauzei si perimenopauzei. Bufeurile de caldura apar la mai mult de două treimi din femeile din America de Nord in timpul perimenopauzei si la aproape toate femeile cu menopauză indusă sau menopauza prematura.

Bufeuri apar atunci cand vasele de sange din apropierea suprafetei pielii se dilata pentru a se răci. Acest lucru produce aspectul roşu al pielii. O femeie poate să transpire, de asemenea, pentru a raci corpul. În plus, unele femei au un ritm cardiac rapid sau frisoane.

Bufeurile însoţite de transpiraţie pot apărea, de asemenea, pe timp de noapte. Acestea sunt numite transpiraţii nocturne şi pot interfera cu somnul.

Severitatea şi durata bufeurilor variază în rândul femeilor care trec prin menopauza. Unele femei au bufeuri de caldura pentru un timp foarte scurt in timpul menopauzei. Alte femei pot avea bufeuri - cel puţin într-o anumită măsură - pentru toata viaţa. În general, bufeurile sunt mai putin severe pe măsură ce trece timpul.

Deşi ar putea fi imposibil de evitat complet bufeurile din timpul menopauzei, există anumite declansatori care le pot face mai dese sau mai severe. Pentru a preveni acest lucru, este necesara evitarea acestor factori declansatori:

• Stresul

• Cafeina

• Alcoolul

• Alimentele picante

• Hainele stranse

• Căldura

• Fumul de ţigară

Alte lucruri pe care le puteţi face pentru a menţine bufeurile de caldura la distanta includ:

• Mentineti-va racoroase. Păstati o temeperatura optima, racoroasa, in dormitor pe timp de noapte. Utilizati ventilatoare în timpul zilei si purtati straturi de haine lejere din fibre naturale, cum ar fi bumbacul.

• Încercaţi o respiraţie abdominala profundă, lentă(de şase până la opt respiratii pe minut). Exersaţi respiraţia profundă timp de 15 minute dimineaţa, 15 minute seara şi la debutul bufeurilor.

• Exercitarea de zi cu zi. Mersul pe jos, înotul, dansul şi mersul cu bicicleta sunt toate alegeri bune.

• Pernele Chill - pernele reci pe care sa va mentineti capul pe timp de noapte ar putea fi de ajutor.

 

Tratamentele fara prescriptie medicala includ:

•Complexul vitaminic B

• Vitamina E

• Ibuprofen

 

Cum sunt diagnosticate bufeurile?

 

Bufeurile sunt un simptom, nu o condiţie medicală. Printr-un istoric medical amanuntit, medicul va fi, de obicei, în măsură să determine dacă o femeie are bufeuri. Pacientul va fi rugat să descrie bufeurile, inclusiv cât de des apar şi atunci când acestea apar, şi dacă există alte simptome asociate. Un examen fizic, împreună cu istoricul medical poate ajuta la determinarea cauzei. Testele de sânge pot fi efectuate în cazul în care diagnosticul este neclar, fie pentru a masura nivelul de hormoni sau pentru a cauta semne de alte afectiuni (cum ar fi infecţii), care ar putea fi responsabile pentru bufeuri.

 

Care este tratamentul pentru bufeuri?

 

Există o varietate de tratamente pentru bufeuri, cum ar fi:

• Terapia hormonala

• Terapia hormonala bioidentica

• Alte tratamente pe baza de mendicamente

• Tratamente complementare si alternative,

• Fitoestrogeni

• Cohosh negru

• Alte tratamente alternative.

 

Alte terapii alternative pentru bufeuri

 

Există mai multe suplimente şi alte substanţe care au fost folosite ca tratamente pentru simptomele menopauzei, inclusiv:

• Vitamina E

• Lemn dulce

• Ulei de primula

• Dong Quai

• Vitex agnus castus

• Yam sălbatic

 

Remediu naturist pentru bufeuri cu produse Calivita

 

- Seleniul este un mineral pretios cu proprietati antioxidante puternice care protejeaza organismul impotriva radicalilor liberi, imbunatateste functia sistemului imunitar al organismului si a glandei tiroide. De asemenea, Pro Selenium amelioreaza bufeurile produse de menopauza si reduce matreata, iar impreuna cu vitamina E imbunatateste functia inimii.

- Vitaminele, mineralele si extractele din plante din compozitia suplimentului alimentar Menopausal Formula sunt eficiente in tratamentul simptomelor care apar la menopauza. Diminueaza si chiar elimina bufeurile si neplacerile create de menopauza.