Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Tratament naturist pentru Cancer de col uterin

Despre afectiune

Cancerul de col uterin este în general cauzat de HPV (virusul papilloma uman), care se transmite prin contact sexual, iar pe o perioadă de timp (care poate dura ani de zile) duce la formarea de celule canceroase.

Schema de tratament naturista recomandata pentru Cancer de col uterin

Toate produsele recomandate pe site sunt atestate de ministerul sanatatii si au avizul FDA - cel mai dur for mondial care atesta calitatea produselor destinate sanatatii !

Produs NaturistPret Mod de administrareCompozitie
1. Omega 3 75.44 Ron 1-0-1 100 capsule gelatinoase = 152 g Detalii Produs
Acizii grasi omega 3 reduc semnificativ riscul de formare a cancerelor datorita efectului antiinflamator si de reglementare a unor functii importante in organism. Studiile au evidentiat ca femeile cu cancer de san sau de col au un nivel scazut de omega 3.
2. Noni Lichid 178.46 Ron 1-1-1 linguri de sirop cu 1/2h inainte de masa 946 ml Detalii Produs
Fructul noni contine nutrienti cu un puternic efect cancerigen, ce previne formarea tumorilor si neoplasmelor. De asemenea, reactiveaza functia imunitara, care asigura o protectie sporita impotriva cancerelor si a altor boli legate de imunitate.
3. Rhodiolin 120.56 Ron 1-1-1 120 capsule = 54 g Detalii Produs
Rhodiolin este un foarte bun antioxidant si are o eficienta extraordinara in reducerea anxietatii si a stresului, tulburari de sanatate care contribuie la aparitia multor boli degenerative, inclusiv cancer.
4. Shark Aid 126.28 Ron 1-1-1 90 tablete = 90 g Detalii Produs
Cartilajul de rechin este benefic in inhibarea formatiunilor tumorale maligne si benigne; este un puternic antiinflamator natural. Blocheaza dezvoltarea retelei vasculare a tumorii si impiedica raspinderea catre alte organe.
5. BioHarmonex 3 2585.00 Ron 1-0-0 programul imun Detalii Produs
Un dispozitiv de biorezonanta electromagnetica, ce contine 25 de programe prestabilite care vizeaza diverse probleme de sanatate, de la dureri de cap, raceli si tensiune musculara, pana la probleme mai grave, precum cancerul si bolile de inima.
Total 3085.74 Ron
Legenda(la "Mod de administrare"):

1-1-1reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.

Descriere Tratament Naturist

 

Cancerul de col uterin este un tip de cancer care afectează femeile: cancer malign al colului uterin. Cele mai frecvente victime ale cancerului de col uterin sunt femeile mai în vârstă, peste varsta de 40 de ani. Cancerul de col uterin este în general cauzat de HPV (virusul papilloma uman), care se transmite prin contact sexual, iar pe o perioadă de timp (care poate dura ani de zile) duce la formarea de celule canceroase.

Cervixul este partea inferioară a uterului. Acesta este uneori numit col uterin. Organismul (partea superioară) uterului este zona în care se dezvolta fatul. Colul uterin conectează corpul uterului la vagin (canalul de nastere). Parte cea mai apropiata a cervixului de corpul uterului se numeste endocervix. Următoarea parte, din apropierea vaginului, se numeste exocervix (sau ectocervix). Locul în care aceste 2 parti se intalnesc se numeşte zona de transformare. Cele mai multe tipuri de cancer de col uterin debuteaza în zona de transformare.

Aproximativ 85% din cazurile de cancer de col uterin sunt carcinoame cu celule scuamoase, care se dezvolta in celulele scuamoase, plate, care acoperă colul uterin. Cele mai multe tipuri de cancer de col uterin sunt adenocarcinoamele, care se dezvolta din celulele glandei, sau a carcinoamelor adenoscuamoase, care se dezvoltă dintr-o combinaţie de tipuri de celule.

 

Persoane cu risc de a face cancer de col uterin

 

Toate femeile care au fost angajate în acte sexuale riscante pot suferi de cancer de col uterin. La femeile care au mai mulţi parteneri de sex (sau partenerul de sex a avut o mulţime de de partenere), riscul este mai mare. Femeile care si-au inceput viata sexuala inainte de varsta de 16 ani fără siguranţă sunt supuse celui mai mare risc.

S-a dezvoltat un vaccin eficient impotriva tipurilor de HPV care determina 70-85% din toate cazurile de cancer de col uterin. Vaccinul HPV este adresat fetelor si femeilor cu vârsta cuprinsa intre 9-26 de ani, deoarece vaccinul funcţionează numai dacă se administrează înainte de infectare. Cu toate acestea, acest vaccin poate fi administrat si femeilor care au un început destul de târziu al activitatii sexuale. Cu toate acestea, deoarece acest vaccin acoperă doar anumite tipuri de HPV, femeile trebuie sa efectueze regulat teste Papanicolau, chiar şi după vaccinare.

 

Prevenirea cancerului de col uterin

 

Deoarece HPV este un virus cu transmitere sexuala, partenerii sexuali multipli pot creşte şansele de apariţie a cancerului de col uterin. Anticorpii produsi de organismul nostru sunt cea mai buna protecţie împotriva HPV, iar factorii care duc la slabirea sistemului nostru imunitar, de asemenea, pot ajuta la dezvoltarea cancerului de col uterin. În acest sens, având grija de sanatatea noastra generala este de asemenea o măsură preventivă pentru cancerul de col uterin.

 

Simptome ale cancerului de col uterin

 

Cele mai frecvente simptome ale cancerului de col uterin includ dureri pelviene sau durere in timpul actului sexual, descărcare de gestiune vaginala neaşteptata sau sângerări, creşterea frecvenţei de urinare, etc. Cu toate acestea, apariţia acestor simptome nu implică în mod necesar prezenta de cancer de col uterin. Aceste simptome doar sugerează că acest cancer ar putea fi o posibilitate şi, prin urmare, puncteaza necesitatea efectuării altor teste de cancer de col uterin.

 

Cauzele cancerului de col uterin

 

Cancerul de col uterin incepe cel mai frecvent in celulele subtiri, plate care delimiteaza partea de jos a colului uterin (celule scuamoase). Carcinoamele cu celule scuamoase reprezintă aproximativ 80 % din cazurile de cancer de col uterin. Cancerul de col uterin poate aparea, de asemenea, in celulele glandulare care delimiteaza partea superioara a cervixului.

Materialul genetic care vine de la anumite forme de HPV a fost găsit în ţesuturile de col uterin care arată modificări canceroase sau precanceroase.

Majoritatea formelor de cancer de col uterin sunt cauzate de un virus numit papilomavirusul uman sau HPV. Acest virus se transmite prin contactul sexual cu o persoane care il are. Există mai multe tipuri de virus HPV. Nu toate tipurile de HPV determina cancerul de col uterin. Unele dintre ele determina verucile genitale, iar alte tipuri nu provoca nici un simptom.

Există mai mult de 50 de tipuri de virus papilloma uman (HPV), care infecteaza oamenii. Tipurile 6 si 11 determina, de obicei, negi, în timp ce tipurile 16, 18, 31 şi 33, de obicei, dezvolta displazii cervicale (CIN-2 şi CIN-3) şi carcinoame.

Mai mult de 90 % din toate cazurile de cancer de col uterin sunt carcinoame cu celule scuamoase, iar cercetatorii cred ca acest tip de cancer poate fi o boala cu transmitere sexuala. Există multe dovezi că carcinomul de col uterin este legat de organisme cu transmitere sexuala.

Expunerea la substanţe chimice: Femeile care lucrează în ferme sau în industria de fabricaţie pot fi expuse la substanţe chimice care pot creste riscul de cancer de col uterin.

Femeile care au HIV, virusul care provoaca SIDA, adesea ia medicamente care slabesc imunitatea naturala a organismului sau capacitatea sa de a lupta impotriva bolii. Aceste femei au, de asemenea, un risc crescut de cancer de col uterin şi ar trebui să fie monitorizate îndeaproape de către medicul lor ginecolog pentru dezvoltarea de modificari precanceroase ale colului uterin.

 

Detectarea cancerului de col uterin

 

Una dintre cele mai bune modalităţi de detectare a cancerului de col uterin este efectuarea de teste regulate pentru cancerul de col uterin. Testul de depistare a cancerului de col uterin (de exemplu, testul Papanicolau sau testul Papanicolau frotiu) este una din cele mai bune metode de capturare a cancerului de col uterin în stadii incipiente. Acest test nu este deloc dureros si implica doar o recoltare de celule din colul uterin pentru examen microscopic. Rezultatele testelor Pap sunt date, în general, ca o evaluare pe o scară de la 1 la 5 unde 1 indică celulele normale de col uterin şi 5 indică semne grave de cancer. Deşi cercetarea medicală incerca în mod constant să creeze modalităţi noi şi mai bune de detectare a cancerului de col uterin, testul Papanicolau este cea mai buna tehnica pe care o avem la dispoziţie astăzi pentru depistarea precoce a cancerului de col uterin. Cu toate acestea, testele Papanicolau nu sunt întotdeauna corecte şi în cazul în care alte simptome sugerează posibila prezenta a acestui cancer, medicul poate recomanda a doua rundă de teste.

 

Tratamentul cancerului de col uterin

 

Tratamentul cancerului de col uterin este eficient mai ales atunci când cancerul de col uterin este detectat în timp ce acesta este încă în stadiu incipient. Tratamentul implică proceduri chirurgicale (inclusiv eliminarea uterului, trompelor uterine si ovarelor), chimioterapie şi radiaţii. Cu cat este detectat mai devreme, cu atat sansele de vindecare sunt mai bune. De fapt, testele Papanicolau pot detecta chiar si fazele pre-canceroase, prin urmare, fac ca tratamentul cancerului de col uterin sa fie chiar mai eficient.

 

Supravieţuire in cazul cancerului de col uterin

 

Cu tratament, rata de supravietuire a pacientilor cu cancer de col uterin după 5 ani a fost de 92% pentru primele stadii, 80-90% pentru etapa 1 de cancer şi de 50-65% pentru etapa 2. Doar 25-35 % din femeile cu stadiul 3, şi mai puţin de 15 % dintre pacientii din al patrulea stadiu de cancer de col uterin sunt in viata dupa cinci ani. Prin urmare, scanarea si depistare precoce a cancerului de col uterin este foarte importanta.

Vizitaţi imediat medicul dacă prezentaţi următoarele simptome:

• sângerări vaginale

• dureri de spate

Durere la urinare sau urinare dificilă şi urină tulbure

• Constipatie si simtirea unui nodul, deşi defecarea s-a produs

Descărcare de gestiune vaginala neobisnuita

• Picioarele umflate

• Scurgeri de urina sau de materii fecale de la vagin

 

De ce cancerul este o boala terminala?

 

Stiinta medicala a fost până acum în măsură să găsească două abordări pentru tratarea cancerului. Prima este distrugerea sursei bolii, prin tăierea partii sau întregului organ afectat, iar a doua abordare este creşterea capacităţii organismului de a lupta cu boala.

Ironia de fapt este că, atunci când un medicament este folosit pentru a ucide celulele canceroase, mai intai sunt distruse celulele bune. În cazul în care sunt folosite suplimente alimentare pentru a hrăni organismul si pentru a creşte imunitatea, celulele canceroase sunt, de asemenea, aloimentate şi devin mai puternice. Ambele moduri rezulta in victoria celulelor canceroase şi, prin urmare în moartea victimelor sale.

Care este atunci calea de ieşire? Studii recente au arătat că celulele canceroase se dezvoltă într-un mediu acid pur. La aproximativ 85% dintre pacientii cu cancer sistemul sanguin este acid. Un organism sanatos ar trebui să aibă un pH de aproximativ 7.35 pana la 7.45.

Celule canceroase nu pot supravietui intr-un mediu pur alcalin. Acest lucru explică de ce copiii nu au cancer, PH-ul lor este cunoscut a fi pur alcalin. Odata cu cresterea oamenilor în maturitate, ceea ce mănâncă şi stilul de viaţă în care trăiesc le afectează treptat PH-ul corpului şi ajung sa devina acide. Acest lucru ajuta celulele canceroase sa creasca si sa se inmulteasca.

Un renumit nutritionist american, Profesorul Ragnar Berg, a declarat ca dieta noastra de zi cu zi ar trebui să constea 20%din produse alimentare acide şi 80% alcaline pentru a mentine un corp sanatos. Alimentele acide sunt carnea, fructele de mare, orezul, zahărul, brânza, alimentele conservate. Acestea reprezinta cea mai mare parte din orice dieta de zi cu zi pentru adulţi, chiar dacă  ar trebui să fie doar in procent de 20%. Alimentele alcaline pe de alte parte sunt legumele, fructele, si radacinile. Acestea ar trebui să constituie aproximativ 80% din dietele noastre de zi cu zi pentru a avea un corp sanatos. Produse alimentare ale unui adult mediu în această lume contemporană conţin acid 100% şi nu alcalin. Acesta este un motiv bun pentru reproducerea cancerului.

Terapia alternativă foloseste o metoda dovedita de a transforma natura acidă a organismului in una alcalina. Acest lucru ajută la slăbirea celulelor canceroase şi restabilirea sănătatii organismului.

 

Remediu naturist pentru cancer de col uterin cu produse Calivita

 

- S-a dovedit ca uleiul de peşte este util pentru o mulţime de condiţii printre care si semnele de menopauza, dezechilibrele hormonale, cancerul de col uterin şi cancerul de san. Acizii grasi Omega 3 au proprietati anti-inflamatorii care ajuta la calmarea crampelor. Cancerul de san este una dintre problemele cele mai ingrijoratoare ale femeilor, în special la cele cu un trecut istoric familial de boala. Uleiul de peşte ar putea reduce sansa de aparitie a cancerului mamar şi cancerului de col uterin. Numeroase cercetari au raportat ca majoritatea femeilor cu astfel de cancere au un nivel redus de acizi grasi Omega 3.

- Sucul Noni din compozitia Noni Lichid intareste sistemul imunitar, oferind proctie pentru boli si poate fi folosit ca tratament adjuvant pentru cancer, tumori si neoplasme. Ofera o stare generala de bine, energie si putere.

- Rhodiolin lupta eficient impotriva stresului, unul dintre declansatorii principali de numeroase boli. Intareste sistemul imunitar, are un puternic efect antioxidant si proprietati antitumorale.

- Extractul din cartilaj de rechin sub forma Shark Aid are un efect deosebit de benefic in profilaxia cancerului, insa poate fi folosit si in terapia unor boli cronice precum diabetul si bolile autoimune.

- BioHarmonex este un dispozitiv electronic care genereaza un camp electromagnetic pulsat, cu intensitate foarte redusa. Programul pentru imunitate are ca scop principal cresterea imunitatii prin stimularea activitatii electromagnetice necesare pentru replicarea, diferentierea si activitatea globulelor albe din sange, astfel ajutant organismul sa lupte mai eficient impotriva bolilor.

Preparatul Shark Aid nu se administreaza celor care au suferit o interventie chirurgicala in ultimele 6 luni.


 

Daca aveti intrebari sau doriti detalii pentru acest tratament, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea:

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

 

Afectiuni Uro Genitale - Tratamente si remedii naturiste

Alte tratamente din categoria Afectiuni Uro Genitale

Amenoreea Detalii Afectiune
Amenoreea este descrisa ca lipsa perioadelor menstruale la o femeie. Acesta conditie poate fi de două tipuri şi anume : amenoree primara si amenoree secundara.
Apetit sexual (crestere) Detalii Afectiune
Nevoia sau dorinta sunt repezentate de o energie psihica si emotionala asociata cu unităţi biologice instinctive, în general, echivalate cu apetitul sexual.
Avort (prevenire) Detalii Afectiune
Pierderea sarcinii inainte de saptamana 20. Majoritatea avorturilor spontane apar in primele 3 luni de sarcina, iar aproximativ 15% din sarcinile recunoscute se vor incheia printr-un avort spontan.
Bufeuri Detalii Afectiune
Bufeul este un sentiment de căldură, care se intinde in corp, si care începe şi este cel mai puternic simţit în regiunile capului şi gâtului. Bufeurile sunt un simptom comun experimentat de femei înainte de, şi în timpul fazelor timpurii ale tranziţiei in menopauza.
Calculi renali (impiedica formarea), nisip (eliminare) Detalii Afectiune
Calculul renal ( denumit si piatra la rinichi) este un material dur,un mineral cristalin format în rinichi sau in tractului urinar. Pietrele la rinichi sunt o cauza comuna de sânge în urină (hematurie), şi, adesea de dureri severe în abdomen sau în zona inghinală.
Cancer de vezica Detalii Afectiune
Cancerul de vezica urinara se referă la formarea de celule canceroase din vezica urinara (organul care stocheaza urina). In aceasta boala celulele devin maligne si se multiplica rapid şi fără control în vezica urinara. Aceasta forma de cancer cel mai frecvent apare ca un carcinom cu celule de tranziţie sau, în termeni mai simpli, sub forma de celulele situate în captuseala interioara a organului. 
Cancer de prostata Detalii Afectiune
Cancerul de prostata este o tumora maligna (canceroasa) alcatuita din celule ale glandei prostate. În general, tumora creste lent şi rămâne limitată la nivelul glandei timp de mulţi ani. În acest timp, tumora produce simptome usoare sau nu prezinta deloc simptome si semnele exterioare (anomalii la examenul fizic).
Cistita Detalii Afectiune
Este o inflamatie a vezicii urinare manifestata prin poalakiurie (urinari frecvente) si este de obicei cauzata de o infectie  in urina.
Diuretic in afectiuni renale si de prostata Detalii Afectiune
Diureticele sunt o clasa de medicamente utilizate pentru a reduce consumul de apă și conținutul de sodiu în organism. 
Fertilitate Detalii Afectiune
Fertilitatea este capacitatea naturala de a produce o sarcina. Fertilitatea la om depinde de factori de nutritie, comportament sexual, cultura, instinct, endocrinologie, calendar, economie, modul de viata si emotii. Fertilitatea difera de fecunditate, care este definita ca potentialul de reproducere. 
Frigiditate Detalii Afectiune
Frigiditatea, altfel cunoscuta sub numele de libido scazut sau dorinta sexuala scazuta este o tulburare de sanatate frecvent intâlnita in rândul femeilor. În cele mai multe cazuri, aceasta stare stare de hipo- dorinta sexuala activa este considerata a fi temporara.
Fibrom uterin (LEIOMIOMUL) Detalii Afectiune
  Tumora benigna constituita din tesut fibros , adica din fascicule de tesut conjunctiv in mijlocul carora se afla celule, de asemenea, de natura conjunctiva. In mod obisnuit fibroamele sunt multiple. Deoarece au receptori de estrogeni , ele tind sa creasca in marime in timpul perioadei reproductive si scad in menopauza.
Impotenta Detalii Afectiune
Impotenta, de asemenea cunoscuta sub numele de disfunctie erectila, este o problema comuna sexuala care afecteaza milioane de oameni din întreaga lume. Barbatii care sufera de impotenta se confruntă cu o incapacitate consecventa de a atinge sau de a menţine o erectie suficienta pentru a finaliza actul sexual. Impotenta este tratabila iar barbatii care sufera de aceasta afectiune pot duce o viata sexuala normala.
Infertilitate Detalii Afectiune
Exista doua categorii de baza de infertilitate - infertilitate primara si secundara. Infertilitatea primara este definita ca incapacitatea de a obtine o sarcina sau de a o duce la termen cu succes. Aceasta definitie se refera la infertilitatea femeilor care nu au dus o sarcina la termen. Infertilitatea secundara este diagnosticata atunci cand o femeie a avut anterior cel putin un copil la termen. Acesta este definita de o pierdere a capacitatii de a face acest lucru din nou, sau o scadere in capacitatea organismului de a gestiona depasirea dificultatilor anterioare.
Infectiile de tract urinar Detalii Afectiune
  O infectie a tractului urinar (ITU) este o infectie care implica rinichii, ureterele, vezica urinara sau uretra. Acestea sunt structuri prin care urina trece inainte de a fi eliminata din organism.   Uretrita – debutul este gradat iar simptomele sunt usoare. Barbatii cu uretrita se prezinta de obicei cu secretii uretrale care sunt purulente daca se datoreaza N. gonorrhoeae si albicioase mucoide daca infectia este nespecifica. Femeile se prezinta de obicei cu disurie, polakiurie si piurie.   Cistita – debutul este de obicei brusc. Cistita produce de obicei polakiurie, mictiuni imperioase si eliminarea dureroasa sau cu usturime a unor cantitati mici de urina. Nicturia asociata cu durere suprapubiana si deseori lombara joasa, este frecventa. Urina este deseori tulbure, iar hematuria ( sange in urina) macroscopica apare la aproximativ 30% din pacienti. Un pacient cu vezica neurogena sau cu cateter a demeure nu are de obicei simptome legate de vezica urinara in cazul ITU, dar se poate prezenta cu simptome si semne de pielonefrita sau cu febra neexplicata( posibil primul semn de sepsis). La varstnici ITU sunt deseori asimptomatice.   Prostatita – prostatita bacteriana acuta se cartacterizeaza prin frisoane, febra, polakiurie si senzatie imperioasa de urinare, durere perineala si lombara joasa, disurie, nicturie si uneori hematurie macroscopica. Prostata este sensibila, tumefiata focal sau difuz si indurate. Prostatita cronica este mai oculta decat prostatita acuta; pacientul se prezinta de obicei cu bacteriurie recurenta sau cu stare subfebrila cu discomfort lombar sau pelvin.
Insuficienta renala si rinichi polichistic Detalii Afectiune
In insuficienta renala acuta, functia renala se pierde rapid si poate sa apara datorita unei varietati de probleme in organism: alimentare scazuta cu sange la rinichi, deshidratarea, consumul sarac de lichide, pietre la rinichi, sau medicamente diuretice.  Insuficienta renala cronica se dezvolta in luni si ani. Cele mai frecvente cauze de insuficienta renala cronica sunt legate de: diabet zaharat, tensiune arteriala necontrolata, boala de rinichi polichistic, pietre la rinichi, boli de prostata.
Litiaza renala Detalii Afectiune
Litiaza renala, sau pietrele la rinichi, se pot forma in tubul prin care se scurge urina de la rinichi sau in vezica urinara. Pot de diverse dimensiuni si forme. Marimea unei pietre la rinichi variaza de la un cristal microscopic, pana la dimenisunea unui cartof, chiar.
Menopauza Detalii Afectiune
Menopauza este etapa din viata unei femei cand ciclul menstrual se opreste. Aceasta nu este o boala, ci mai degraba este un proces natural din viata unei femei. Cu toate acestea, atunci cand o femeie ajunge la menopauza, ea ar putea trece printr-o etapa foarte dureroasa si debilitanta mental. De asemenea, mai multe complicatii ar putea sa apara.
Menstruatii neregulate Detalii Afectiune
Ciclul standard al unei femei dureaza 28 de zile. Pentru unele femei ar putea fi de 30, în timp ce pentru altele de 25. In cazul in care reapare menstruatia in aceeasi perioada de fiecare data, ciclul este considerat a fi regulat. Ciclu menstrual neregulat inseamna ca aceasta perioada se schimba in fiecare luna.
Ejaculare precoce Detalii Afectiune
Ejacularea persistenta sau recurenta, cu stimulare sexuala minima înainte, sau la scurt timp dupa penetrare şi înainte ca persoana sa-si doreasca. Este o conditie in care un barbat ejaculeaza frecvent mai devreme decat el sau partenera sa doresc, sau la scurt timp dupa cuplarea cu partenera sa.
Atelioza Detalii Afectiune
Atelioza - infantilism sexual, lipsa de dezvoltare sexuala, datorita lipsei hormonilor sexuali, produsi de glanda hipofiza. Se poate asocia cu nanismul hipofizar.
Bacteriurie Detalii Afectiune
Bacteriurie - prezenta bacteriilor in urina, sugestiva pentru o infectie renala, vezicala sau ureterala.
Balanita Detalii Afectiune
Inflamatie a varfului penisului, de obicei asociata cu igiena deficitara sau cu un preput stramt si care apare cel mai frecvent in copilarie. 
Dispareunia Detalii Afectiune
  La femeie – durerea apare de obicei la intromisiune, dar poate aparea si inainte, in timpul si dupa actul sexual. Cauza poate fi psihologica sau traumatica (de exemplu – ruptura himenala, laceratia fursetei, arsuri ale meatului urinar). Dupa o ranire pot sa apara ulceratii superficiale dureroase. Alte cauze includ lubrefierea neadecvata, de obicei secundara unui preludiu impropriu sau insuficient; o presiune puternica asupra unei uretre sensibile in timpul coitului; intromisiune inadecvata, leziuni ale introitului datorate unor boli inflamatorii; iritatia datorata utilizarii unor prezervative nepotrivite sau inadecvat lubrifiate; reactii alergice la continutul spumelor contraceptive si a gelurilor sau a prezervativelor.   Cea mai frecventa cauza psihologica este vaginismul care este o contractie ( spasm) involuntara conditionata a muschilor vaginali inferiori provocata de dorinta inconstienta a femeii de a impiedica penetrarea. Durerea din vaginism poate impiedica intromisiunea, ceea ce duce frecvent la un mariaj neconsumat. Unele femei cu vaginism pot avea orgasm clitoridian.   La barbat – durerea la contactul sexual, atunci cand este prezenta, apare de regula in timpul coitului si rareori in timpul excitatiei. Cauzele principale sunt prostatita si leziunile neurologice. Ocazional, in absenta unei cauze clare somatice, culpabilizarea este un factor cauzal.
Enurezis la copii Detalii Afectiune
Enurezis  este termenul medical folosit pentru desemnarea urinarii involuntare a copiilor in timpul noptii. Enurezisul este o afectiune frecvent intalnita, dar care prezinta o provocare atat pentru copii, dar si pentru parinti.
Enurezis la adulti Detalii Afectiune
Enurezis sau incontinenta urinara la adulti este o afectiune ce se caracterizeaza prin lipsa controlului asupra urinarii, in special pe timpul noptii. 
Gonoree (blenoragie) Detalii Afectiune
Numita si blenoragie, gonoreea este o infectie bacteriana contagioasa transmisa cel mai adesea prin contact sexual cu o persoana infectata. Poate fi, de asemenea, transmisa prin contact cu fluidele corporale infectate, astfel ca o mama ar putea transmite infectia la nou-născut in timpul nasterii. Infectia este usor de raspandit si apare cel mai frecvent la persoanele care au mai multi parteneri sexuali.
Endometrita Detalii Afectiune
Endometrita este o inflamatie a muscoasei endometriale a uterului care poate cauza si inflamarea trompelor uterine (salpingita), a ovarelor (oofrita) si a peritoneului (peritonita pelvina). Endometrita conduce la aparitia complicatiilor la nivelul organelor reproducatoare si a problemelor de infertilitate.
Metroragia (sangerarea intermenstruala) Detalii Afectiune
Metroragia reprezinta prezenta unor sangerari vaginale intre ciclurile menstruale. Metroragia este o afectiune des intalnita, cel putin in primii ani de debut menstrual (metroragie in timpul perioadei pubertine) si in perioada premergatoare instalarii menopauzei. 
Varicocelul Detalii Afectiune
Varicocelul desemneaza o afectiune caracterizata de marirea venelor din interiorul scrotului (sacul din piele care contine testiculele). Aceste vene se numesc plex pampiniform, iar varicocelul este asemantor cu o vena varicoasa pe care o intalnim la nivelul picioarelor. 15 din 100 de barbati au varicocel, fiind o afectiune destul de raspandita.
Chist ovarian Detalii Afectiune
Chisturile ovariene sunt mici formatiuni pline cu lichid sau cu substante semilichide care cresc in interiorul sau pe suprafata unuia sau ambelor ovare. Chisturile ovariene sunt, de regula, asimptomatice, insa ele pot provoca senzatie de durere la nivelul abdomenului sau a zonei pelvine.
Priapism (erectie continua) Detalii Afectiune
Priapismul este o afectiune caracterizata de o erectie prelungita si nedorita a penisului, care dureaza mai mult de 4 ore si care nu este cauzata de stimularea sexuala. 
Insuficienta ovariana primara Detalii Afectiune
Insuficienta ovariana primara este un termen folosit de medici atunci cand ovarele unei femei inceteaza sa mai functioneze normal inainte de varsta de 40 de ani.
Vaginism Detalii Afectiune
Vaginismul este o afectiune genitala caracterizata de senzatie de durere si disconfort in timpul actului sexual din cauza contractarii involuntare a muschilor vaginali. Astfel, actul sexual devine neplacut, uneori ajungandu-se chiar la imposibilitatea penetrarii. 
Cervicita (inflamatia colului uterin) Detalii Afectiune
Cervicita este o inflamatie a colului uterin, adica partea mai ingusta a uterului care se continua cu vaginul. Cervicita se manifesta prin sangerari intre perioadele de menstruatie, durere in timpul actului sexual sau a unui consult ginecologic sau secretii vaginale anormale.
Leucoree (scurgeri vaginale) Detalii Afectiune
Leucoreea este termenul medical pentru scurgerile vaginale normale, de consistenta mai groasa si lipicioase, culoare alba sau galbena, dar care nu provoaca mancarimi, durere, arsuri sau iritatii ale tesuturilor din jurul deschiderii vaginale.

Cancer de col uterin - Simptome

Simptomele pentru Cancer de col uterin difera. Printre simptome, se numara cele enumerate mai jos

SimptomMentiuni
dureri la contactul sexual
sangerari vaginale anormale
dureri pelvine

Opinii si recenzii

Adauga opinia ta despre acest tratament

Ajuta-ne sa imbunatatim tratamentele publicate cu opinii proprii.

*   = 1 + 8
Toate campurile sunt obligatorii.