Ultimate Mass Gain All Stars 1.8kg cu aroma de vanilie

Poza Ultimate Mass Gain All Stars 1.8kg cu aroma de vanilie

Ultimate Mass Gain All Stars 1.8kg cu aroma de vanilie

Nota 0 din 5 bazata pe 0 recenzii
(0 recenzii)

Ultimate Mass Gain All Stars 1.8kg cu aroma de vanilie

0.00 lei
Pretul include TVA

 

Ultimate Mass Gain All Stars 1.8kg cu aroma de vanilie este un supliment alimentar ce are ca rol principal acela de a constitui o sursa concentrata de calorii pentru cei care au un metabolism ridicat cat si pentru cei care parcurg un program de antrenament fizic intens.

Ultimate Mass Gain All Stars este un produs ce poate fi utilizat de catre atleti, acesta facand parte din lista suplimentelor nutritive avizate de Comisia Nationala Antidoping.

Ultimate  Mass Gain produs de All Stars este un amestec de proteine, vitamine si carbohidrati cu aroma de vanilie care are ca scop asigurarea unui aport optim de nutrienti in perioadele de antrenament intensiv.

 

Ce contine Ultimate Mass Gain All Stars 1.8kg cu aroma de vanilie?

 

Ultimate  Mass Gain 1.8kg este alcatuit din proteine, carbohidrati, vitamine si BCAA. 

De mentionat este ca acest supliment alimentar foarte eficient nu contine aspartam.

 

Rolul proteinelor

 

Proteina este un nutrient implicat in multiple procese biologice intrand in componenta celulelor sistemului imunitar, homoglobinei, hormonilor si enzimelor, insa cel mai important rol il are in cadrul sintezei musculare. Proteina ingerata conduce la o crestere a numarului de fibre musculare din intreg corpul si de asemenea contribuie si la repararea celulelor din musculatura corpului prevenind astfel pierderea masei musculare.

Cantitatea de proteina necesara a fi consumata de organism in timpul antrenamentelor fizice intense este de 2 grame pe kilogram. Trebuie avut in vedere ca proteinele consumate sa fie de calitate inalta si cele mai bune proteine sunt cele care au un aport considerabil al celor 9 amino acizilor esentiali. Orice proteina bazata pe produse animale precum produse din carne de pasare, peste, oua si lactate sunt proteine complete care vor satisface nevoile organismului.

Ultimate  Mass Gain contine proteine rezultate din albumina de ou , concentrat proteic din lapte, concentrat proteic din zer si cazeina micelara, ultimele trei fiind proteine rezultate din lapte. 

Concentratul proteic din zer este un produs derivat din zer, fiind partea lichida a laptelui, un produs care contine 90% din proteinele care se regasesc in lapte,  iar cazeina este un produs rezultat din partea inchegata a branzei, cu mentiunea ca cea din urma este mai greu de digerat.

Albumina de ou este obtinuta din albusul de ou si este un produs care contine vitaminele: A, B, D si E.

 

Rolul carbohidratilor

 

Carbohidratii fac parte din cei trei macronutrienti care se regasesc in alimente.

Alimentele contin  trei tipuri de carbohidrati glucoza, amidon si fibre. Carbohidratii constituie sursa principala de energie a organismului furnizand aproximativ 17 kJ pe gram. Acestia sunt folositi de organim drept combustibil pentru toate activitatile pe care le desfasuram.

De asemenea fibrele au un rol important intr-o dieta echilibrata reducand riscul de constipatie si nivelul de colesterol din sange.

Ultimate  Mass Gain contine carbohidrati sub forma de maltodextrina si dextroza. 

Maltodextrina este un agent de ingrosare derivat din orez, porumb sau amidon de cartof folosit in numeroase produse alimentare.

Dextroza este un tip de zahar obtinut din porumb si fiindca are aceasi structura chimica cu cea a glucozei este folosita in multe produse alimentare drept indulcitor. De asemenea consumul dextrozei dupa antrenamente conduce la crestere nivelului de insulina.

 

Rolul BCAA

 

BCAA sau in traducere aminoacizi cu catena ramificata desemneaza un grup de trei din cei 9 aminoacizi esentiali pe care organismal nu ii poate produce. Acesti trei aminoacizi sunt leucina, izoleucina si valina.

Acesti aminoacizi sunt necesari in sinteza proteinelor  si in generarea de tesut muscular indiferent daca o persoana se antreneaza sau nu. Cand in organism se regaseste o cantitate mare de BCAA acest lucru presupune ca a provenit din distrugerea tesutului muscular corpul lucrand apoi la minimizarea acestui fenomen prin eliberarea unor hormoni care au rolul de a construii un tesut muscular slab.

 

Rolul Vitaminelor

 

Vitaminele continute de Ultimate  Mass Gain si anume vitaminele B1, B2, B6, B12 si C ajuta procesul metabolic, mentin echilibrul sistemului nervos, sustin sistemul imunitar si energizeaza corpul.

 

Cui i se adreseaza Ultimate Mass Gain All Stars 1.8kg cu aroma de vanilie?

 

Suplimentul alimentar Ultimate  Mass Gain All Stars 1.8kg este destinat tuturor care doresc sa isi creasca masa musculara prin antrenamente fizice intense.

 

Mod de administrare

 

Amestecati 100g de pudra cu 500ml apa sau 600 ml lapte, agitati timp de 15 secunde si apoi serviti.
Puteti servi pana la 3 porti a cate 100g de pudra pe parcursul unei zile, inainte sau dupa antrenament sau inainte de culcare.    
 

dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

1800g

Compozitie

NutrientCantitate
Monohidrat d-glucoza-
Concentrat proteic din zer-
Maltodextrina-
Cazeina micelara-
Concentrat proteic din lapte-
Albumina de ou-
Arome-
Vitamina C-
Vitamina B3 (Niacina)-
Vitamina B6 (Piridoxina)-
Vitamina B5-
Vitamina B1-
Vitamina B12-
Vitamina B2-
Vitamina E-
Biotina-

0 recenzii pentru Ultimate Mass Gain All Stars 1.8kg cu aroma de vanilie

  Adauga o recenzie

  Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
  Toate campurile sunt obligatorii *

  *   = 3 + 3

  Disclaimer
  Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.