Digestive Enzymes

Poza Digestive Enzymes

Digestive Enzymes

Nota 100 din 5 bazata pe 1 recenzii
(1 recenzie)

Supliment alimentar cu enzime digestive si extracte de plante. Imbunatateste digestia, remediu naturist pentru balonari, flatulati si constipatie. Contine enzime digestive necesare bunei functionari a procesor digestive.

111.00 lei
Pretul include TVA

 

  1. Cui se adreseaza Digestive Enzymes
  2. Prospect
  3. Beneficii
  4. Ce contine Digestive Enzymes? 
  5. Surse de enzime digestive din alimentatie
  6. Mod de administrare
  7. Contraindicatii

 

Cui se adreseaza Digestive Enzymes
mergi la cuprins

  • diabeticilor (pentru reglarea nivelului glicemic)
  • persoanelor care sufera de probleme de digestie (constipatie, diaree, balonare)
  • tuturor persoanelor care vor sa-si imbunatateasca activitatea sistemului digestiv prin reglarea activitatii enzimatice

 

Prospect Digestive Enzymes
mergi la cuprins

Digestive Enzymes regleaza activitatea tractului digestiv datorita complexului de enzime naturale, care ajuta in procesul de absorbtie a nutrientilor din hrana.

Conditia de baza pentru utilizarea ideala a nutrientilor de catre corp este o digestie adecvata. Substantele active ale acestui produs sunt extractele din plante si enzimele digestive.

Disfunctia sistemului digestiv este una din problemele de sanatate cu care ne confruntam cel mai des. Frecventa tulburarilor digestive este din ce in ce mai crescuta in zilele noastre. 

Enzimele digestive joaca un rol important in procesul de digestie optimizand transformarea alimentelor pentru o mai buna absorbtie. Ficare enzima isi are rolul ei bine definit: proteaza digera proteinele, amilazele descompun carbohidratii, lipazele descompun grasimile si lactazele digera produsele lactate.

Activitatea enzimatica este influentata de diversi factori precum: cofeina, tutunul, parazitii, consumul de medicamente, dezechilibrul acido-bazic, alimentatia neadecvata, absenta acidului clorhidric in stomac etc. La toate acestea se adauga si faptul ca organismul nostru, pe masura ce inainteaza in vasta, secreta din ce in ce mai putine enzime.

Stresul si epuizarea reduc si ele activitatea enzimatica. Apar astfel simtome majore ca: indigestie, arsuri de stomac, balonare, gaze, senzatie de greutate in stomac, oboseala dupa odihna, diaree, pierderea apetitului, intolerante la alimente. Daca deficienta se prelungeste, pot aparea inflamatii cronice, halitoza, obezitate, migrene, s.a. Consumul de enzime digestive are un efect benefic asupra organismului, imbunatatind digestia si eliminand toxinele.
 


Beneficiile Digestive Enzymes
mergi la cuprins
 
Dupa 27-28 de ani capacitatea organismului de a produce propriile sale enzime scade. Atunci cand o dieta consta in produse alimentare prelucrate si pregatite termic exagerat, pline cu zahar si lipsite de valoare nutritionala, organismul incepe sa sufere de o lipsa grava de enzime proaspete, viabile. Ca raspuns la inaintarea in varsta si la o dieta saraca, se dezvolta bolile degenerative cronice. Cancerul si bolile autoimune pot avea o relatie cu deficitul si dezechilibrul de enzime. Acest lucru are mult de-a face cu dieta.
 
Multi oameni cred ca stomacul este locul principal al digestiei si locul in care are loc procesarea alimentelor in organism. In realitate, cea mai mare parte a actiunii digestive se intampla in duoden. Stomacul semnaleaza pancreasului secretia sucurilor digestive. In mod ideal, pancreasul secreta aproximativ un litru si jumatate de enzime pancreatice in duoden in fiecare zi. Odata ce produsele alimentare sunt descompuse in fragmente usor utilizabile, acestea  se misca prin restul intestinului subtire. Insuficienta pancreatica poate ingreuna tranzitul, iar produsele alimentare sunt slab absorbite. La nivelul intestinului subtire se poate dezvolta flora bacteriana nesanatoasa, in cazul in care pancreasul nu secreta enzime suficiente pentru digestie. Acest lucru se manifesta de multe ori ca balonare, gaze, oboseala si constipatie. Aceasta deficienta de enzime a fost legata, de asemenea, de sindromul de colon iritabil.
 
In cazul in care dieta nu contine o multime de legume crude, organice, sau in cazul in care organismul nu produce o cantitate adecvata de enzime digestive, este o idee buna sa il sprijinim si sa completam cantitatea de enzime disponibile pentru utilizare cu  ajutorul suplimentelor nutritive. Temperatura crescuta schimba structura proteinei si functionalitatea unei enzime. Acesta este unul dintre beneficiile consumului de alimente crude, mai ales in cazul in care produsul alimentar a fost cultivat de noi, in conditii sigure. 

Produsul Digestive Enzymes este benefic atat pentru tulburarile digestive cat si pentru sanatate in general. Sistemul imunitar scade in absenta anumitor enzime numite si biocatalizatori, ne imbolnavim astfel usor, ne vindecam mai greu si sunt acclelerate procesele de imbatranire.

Stiati ca...
...enzimele sistemice au fost utilizate terapeutic pentru a trata cancerul timp de peste o suta de ani? Acum aproximativ o suta de ani, un embriolog pe nume John Beard a facut un pas important catre utilizarea terapeutica a enzimelor. S-a constatat ca procesul canceros fie a intrat in remitere, fie a disparut complet. Cincizeci de ani mai tarziu, Dr. Max Wolf a folosit un laborator pentru a examina indeaproape procesul preparatelor enzimatice in ceea ce priveste celulele canceroase. A descoperit ca celulele canceroase sunt degradate, lasand celulele sanatoase neafectate. Astazi, in special in Europa si Japonia, terapia cu enzime este o parte integranta a tratamentului cancerului.
 


Ce contine Digestive Enzymes?
mergi la cuprins

Digestive Enzymes este un produs care contine o gama larga de enzime naturale: pancreatina, pepsina, papaina, proteaza si bromelaina. Toate aceste substante active ajuta la normalizarea fluxului digestiv.

Amilaza, denumita si enzima diastaza ajuta la descompunerea carbohidratilor.

Betaina HCldin compozitia acestui produs este o substanta chimica naturala care poate fi gasita si in stomac, participand la digestia proteinelor si grasimilor si ajuta la absorbtia adecvata a calciului, vitaminei B12, fierului si a proteinelor.

Turmericuleste o planta din familia Ginger utilizata ca si colorant alimentar. Curcumina este substanta activa din compozitia turmericului. Proprietatile sale pozitive asupra organismului au fost studiate si demonstrate in numeroase studii. Ajuta in stimularea secretiei biliare, avand o actiune benefica asupra tractului digestiv.

Chimenul, folosit inca din antichitate pentru remediarea problemelor digestive, este o planta aromatizanta. Hipocrate, parintele medicinei, este primul care a utilizat-o. Chimenul creste pofta de mancare si stimuleaza secretia enzimelor digestive datorita continutului sau de uleiuri esentiale. Imbunatateste digestia si absorbtia. Terpenoidul, principala substanta activa din semintele de chimen inhiba spasmele tractului digestiv. Are actiune benefica in indigestii, dureri abdominale, constipatie, ajutand si la eliminarea toxinelor din organism. Este cunoscut si pentru proprietatile antibacteriene, antimicrobiene si diuretice.

Bromelainareprezinta un grup de enzime puternice care descompun proteinele. Se poate gasi in ananas. A fost descoperita si studiata intens din anul 1957. Are efect de imbunatatire a actiunii unor enzime digestive cum ar fi tripsina si pepsina.

 

Surse de enzime digestive din alimentatie
mergi la cuprins

Daca organismul nostru nu dispune de suficiente enzime digestive, el nu poate sa digereze corect mancarea. Exista cateva alimente care contin enzime digestive naturale, iar acestea sunt urmatoarele:

  • ananasulcontine un grup de enzime digestive numite bromelaina, responsabile de digerarea proteinelor si transformarea lor in aminoacizi
  • papayaeste un alt fruct exotic care contine papaina, studiile demonstrand ca aceasta poate ajuta la tratarea constipatiei sau a sindromului colonului iritabil
  • mangocontine amilaza, care descompune carbohidratii in glucoza si maltoza
  • miereaeste bogata in enzime digestive precum: diastaze, amilaze, invertaza sau proteaza
  • avocado este un fruc sanatos prin faptul ca e bogat in grasimi sanatoase, continand totodata si lipaza, care ajuta la digerarea grasimilor

 

Mod de administrare
mergi la cuprins

Pentru tratamentul naturist de reglarea a fluxului digestiv la adulti se recomanda administrarea a 3 tablete pe zi, in timpul mesei.

Pentru copii, doza de Digestive Enzymes va fi redusa la jumatate, administrandu-se o jumatate de tableta de 3 ori pe zi, in timpul meselor principale.

 

Contraindicatii
mergi la cuprins

Daca suferiti de ulcer, va rugam adresati-va medicului inainte de utilizarea acestui produs.

 

GMP (Good Manufacturing Practice) Certificarea bunelor practici de productie
GMP este acea parte a sistemului de asigurare a calitatii care garanteaza ca produsele sunt fabricate si controlate in mod consecvent dupa standardele de calitate adecvate si corespund scopului pebtru care au fost concepute.
dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

100 tablete=61,3 g

Compozitie

NutrientCantitate
Pancreatina75 mg
Seminte de chimen75 mg
Turmeric37,5 mg
Acid glutamic25 mg
Pepsina17,5 mg
Bromelaina12,5 mg
Betaina HCI10 mg
Diastaza10 mg
Proteaza7,5 mg
Papaina5 mg
AfectiuneMod de administrare
Dimineata - Pranz - Seara
Cancer de colon1-1-1
Constipatie1-1-1 dupa mesele principale ( nu se iau enzime digestive daca nu se serveste masa)
Digestie buna1-1-1 (in timpul mesei)
Ulcer gastroduodenal0-1-1
Greata0-1-1
Acidoza metabolica

1 recenzii pentru Digestive Enzymes

  1. Nota :5 din 5

    Alin C 01.03.2011

    De cand ma stiu am avut probleme cu digestia.Am incercat tot ce se putea cu tot felul de medicamente aparute pe piata.Nici unul nu a avut efectul scontat ca aceste pastile pe care mi le-a recomandat un coleg de serviciu.De cand le iau am devenit alt om.

Adauga o recenzie

Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
Toate campurile sunt obligatorii *

*   = 3 + 5

Disclaimer
Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.