ProbioBalance

Poza ProbioBalance

ProbioBalance

Nota 100 din 5 bazata pe 1 recenzii
(1 recenzie)

Trei tulpini de probiotice si prebiotice pentru o flora intestinala sanatoasa. Imbunatateste procesul de digestie si absorbtie a nutrientilor, amelioreaza colonul iritabil si combate diareea post medicamentoasa.

117.00 lei
Pretul include TVA

 

 

 

ProbioBalance CaliVita este o formula complexa, care ofera trei tulpini de bacterii probiotice si prebiotice, pentru un echilibru sanatos al florei intestinale si functiile sistemului imunitar. Datorita gustului delicios, este usor de consumat chiar si pentru copii.

 

 

Beneficiile oferite de probioticele si prebioticele din ProbioBalance CaliVita

- Imbunatateste procesul de digestie.

- Imbunatateste capacitatea organismului de a absorbi nutrientii din alimentatie.

- Amelioreaza si trataeaza colonul iritabil.

- Reface flora intestinala si combate diareea post medicamentoasa.

- Imbunatateste sistemul imunitar.

- Ajuta la combaterea infectiilor vaginale

- Amelioreza si combate eczemele.

- Ajuta in tratarea infectiilor intestinale

- Poate sa scada sansele apritiei cancerului.

 

De ce Probio Balance CaliVita ?

- Garantam calitate - sau banii inapoi !

- Compozitie complexa de prebiotice si probiotice laolalta.

- Formula naturala, se poate administra si copiilor foarte mici (trebuie sa aiba dinti si sa stie sa mestece)

- Tablete masticabile cu gust placut.

- Contine trei tulpini probiotice importante (L. Lactobacillus L.Rhamnosus si B. Longum) intr-un numar de 4 miliarde de germeni, completate cu prebiotice (fructo - oligozaharide )

 

Despre flora intestinala si rolul acesteia:

Este compusa din specii de bacterii care au colonizat mucoasa intestinelor. Exista cateva sute de specii de bacterii, cum ar fi cele din colon, care traiesc in simbioza cu organismul gazda, masa totala a acestora putand depasi 1,5 kg. Acestea au un rol multiplu: ele creaza echilibrul functiilor intestinale, ajuta la absorbtia si utilizarea anumitor substante nutritive,  pot produce vitamine (K , B , acid folic) si, contribuie substantial la functionarea sanatoasa a sistemului imunitar, avand in vedere ca 70 % dintre substantele imunitare sunt sintetizate in intestine.

Pentru buna functionare a probioticelor sunt necesare prebiotice. Prebioticele sunt carbohidrati complecsi care, sunt capabili sa stimuleze  colonizarea probioticelor.

 

In mod ideal, intestinele si bacteriile vii sunt intr-o stare de echilibru. Cauzele principale ale unui echilibru deranjat sunt in cea mai mare parte stresul, dieta defectuoasa, terapiile cu antibiotice. In cazul in care exhilibrul este perturbat, bacteriile nebenefice si alte microorganisme prezente in mod normal, se pot multiplica rapid, determinand aparitia diferitelor neplaceri sau chiar boli (diaree, constipatie, dureri abdominale etc.)

 

Rolul probioticelor

Probiotice sau bacteriile " prietenoase " prezente in ProbioBalance, ofera o varietate de beneficii, in special in sistemul digestiv si imunitar, restabilesc simbioza intre bacteriile daunatoare si prietenoase in intestin, promovand astfel mentinerea sanatatii si prevenirea debutului de boli.

 

Medicina descrie probioticele ca microorganisme vii care, atunci cand se administreaza in cantitati adecvate, confera un beneficiu de sanatate gazdei. Tulpinile probiotice sunt vitale pentru sanatatea corespunzatoare a sistemului imunitar, protectia corpului de microorganisme care cauzeaza boli, eliminarea materialelor toxice, digestie, absorbtia si metabolismul de alimente si nutrienti.

 

Corpul este plin de microorganisme; bacteriile traiesc in si pe piele, in tractul gastro-intestinal, sistemul respirator si tractul urinar. Microflora in fiecare dintre aceste domenii variaza, prin urmare exista o diferenta in organismele bacteriene care le populeaza. Interactiunile dintre microorganisme si corpul nostru este esentiala pentru sanatate si bunastare.

 

Cum se perturba echilibrul probiotic?

 

In corpul uman exista un echilibru constant intre bacteriile prietenoase si daunatoare. Acest echilibru poate fi perturbat in doua moduri principale. Primul este utilizarea de antibiotice care ucid bacteria, impreuna cu bacteriile nocive din intestin. Prezenta de microorganisme neprietenoase, cum ar fi drojdiile si ciupercile cauzatoare de boala, pot afecta, de asemenea, echilibrul. Probioticele sunt folosite pentru a restabili simbioza intre bacteriile prietenoase si daunatoare . Prin urmare, probiotice sunt folosite pentru a preveni si trata afectiuni ale sistemului digestiv si imunitar.

 

Mod administrare:

- Digestie si refacerea flore intestinale, o tableta dimineta dupa masa.

- Indigestie, o tableta dimineta si una seara in timpul mesei.

- Diaree, cate o tableta in timpul fiecarei mese.

 

Contraindicatii si sfaturi inainte de administrare.

Acest supliment alimentar poate fi consumat inclusiv de gravide sau mame care alapteaza. In cazul unor diaree, nu excludeti alte masuri importante, cum ar fi consumul mare de lichide. in caz de boli gastro-intestinale grave (de exemplu: ulcere, boala Crohn), cereti sfatul medicului inainte de a utiliza acest produs.

 

 

GMP (Good Manufacturing Practice) Certificarea bunelor practici de productie
GMP este acea parte a sistemului de asigurare a calitatii care garanteaza ca produsele sunt fabricate si controlate in mod consecvent dupa standardele de calitate adecvate si corespund scopului pebtru care au fost concepute.
 

 

Consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea: Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan Consultatie online

 

 

 

 

 

dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

60 tabs

Compozitie

NutrientCantitate
Fructo oligozaharide (FOS)25,00 mg
Lactobacillus rhamnosus6,70 mg
Bifidobacterium longum17,87 mg
Lactobacillus acidophilus335,00 mg
Culturi probiotice4 miliarde UFC
AfectiuneMod de administrare
Dimineata - Pranz - Seara
Aparat digestiv1-0-0
Diaree (enterita, enterocolita)1-0-1 - copii, 1-1-1 - adulti
Digestie buna1-0-1 (in timpul mesei)
Digestie buna la copii (constipatie)1-0-0 (in timpul mesei)
Indigestie1-0-1 in timpul mesei
Infectii1-0-1

1 recenzii pentru ProbioBalance

  1. Nota :5 din 5

    Bogdan Laurentiu 22.01.2015

    Dupa un tratament cu antibiotice ramasesem cu o problema de digestie si ma balonam din fiece. Acum stiu ca trebuie sa iau pro si prebiotice in timpul tratamentelor cu antibiotice :)

Adauga o recenzie

Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
Toate campurile sunt obligatorii *

*   = 9 + 5

Disclaimer
Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.