Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Timisoara


Fiind o afacere la nivel mondial, CaliVita aprovizionarea numeroase zone si orase din intreaga lume, unde popularizeaza un stil de viata de calitate. Un stil de viață de calitate implica consumul de alimente sanatoase, obtinerea unei diete corecte, odihna si somn suficient, exercitii fizice, eliminarea viciilor, o igiena corecta, efectuarea de vizite periodice la medic, eliminarea stresului, perioade suficiente de relaxare, precum și folosirea de suplimente alimentare.


Resedinta a judetului Timis, municipiul Timisoara este cel mai important oras al Regiunii vestice a României, fiind considerat al doilea ca mărime din ţară cu o populatie de 307.561, alcatuita din români, dar si alte etnii, precum maghiari, sârbi, slovaci, etc.


CaliVita a fost înregistrată în România în anul 1996 si a dominat în Timișoara, unde se afla actual sediul central, cu o suprafata construita de peste 2000 m, cu rolul de a aproviziona intreaga tara. Separat, in Timisoara, exista si un magazin Calivita, la nivel de tara fiind in total 9. La nivel de oras exista aproximativ 5000 de membrii Calivita si 3 manageri remarcabili, iar afacerea se afla in plina expansiune.


La nivel de Romania, CaliVita ne-a uitmit cu o inflorire foarte puternica, devenind in anul 2012 una din cele mai importante si faimoase companii din domeniul medicinei si nutritiei naturiste.


Calitatea si satisfactia adusa, sunt mult superioare produselor gasite in mod obisnuit in magazine naturiste si farmacii, iar produsele sunt folosite de un numar tot mai mare de romani, chiar daca promovarea nu este prin media.


Avand in vedere ca exista magazine Calivita in multe orase mari, precum Bucuresti, Timisoara, Craiova, Iasi, Cluj, Constanta, precum si numeroase magazine online pentru intreaga tara, produsele sunt simplu de obtinut si la preturi competitive.


In conditiile in care alimentatia este in general neglijata, datorita varietatii de produse in industria alimentara, suplimentele nutritive nu mai sunt un moft, ci o adevarata necesitate. Ele ne asigura necesarul de micronutrienti pentru a ne mentine copul sanatos.


CaliVita - Oportunitate de afaceri


Foarte multi oameni la nivel global si-au schimbat viata datorita oportunitatii CaliVita. Cu toții ne dorim mai mult decat o durata medie de viață, insa si prosperitate financiara pentru a ne bucura pe deplin.


Calitatea de membru CaliVita include numeroase aspecte pozitive, printre care:


• Accesul direct la produse de nutritie si ingrijire personala


• Economii de până la 50% la tot ce se cumpara


• Promoții speciale, oferte si reduceri pentru mai multe economii


• Produse naturale de top cu mai mult de 50 de milioane de dolari investiti in studiile de cercetare și dezvoltare științifică


• Mai mult de 600 de experti medicali și nutritionisti


• Mai mult de 250 de ingrediente naturale folosite în întregul spectru de produse


• 12.000 de teste anuale privind calitatea produselor


• Produse de calitate, de ultima ora, aprobate de FDA


• Accesul la propriul magazin on-line CaliVita


• Posibilitatea de a avea propria afacere CaliVita și de a va bucura de recompensele financiare aduse


• Mai mult de 15 milioane de clienți satisfăcuți in întreaga lume.


Persoanele de orice varsta pot fi membrii al rețelei CaliVita, indiferent de reședință. Profesia nu este importanta. Se lucreaza in orice moment convenabil pentru fiecare și se poate combina foarte bine cu locul de muncă principal.


Beneficiul general pentru toată lumea este o economie in ceea ce priveste produsele si serviciile medicale; in mod normal se cheltuiesc foarte multi  bani pentru tratarea bolilor legate de condiții ecologice nefavorabile, epidemii de gripa, sau slăbirea organismului din cauza lipsei de vitamine din produsele alimentare (este mai usor sa prevenim decat sa tratam!)


Pe măsură ce lumea inainteaza în secolul 21, există tot mai multe si mai mari amenințări la adresa sănătății și bunăstarii umane. Cresterea nivelului de contaminare a aerului, a apei și a solului, existenta de tot mai multe alimente modificate genetic, folosirea abundenta de conservanții și substanțe chimice artificiale in alimente, utilizarea in crestere a dogurilor, alcoolului și cafelei, sursele artificiale de lumină, stresul conștient și inconștient cauzat de o lume mult mai alerta și incerta - toti acești factori ne predispun considrabil la dezechilibre si boli din ce in ce mai amenintatoare.


CaliVita International produce si comercializeaza suplimente alimentare de calitate care ajuta la compensarea efectelor nocive ale mediului asupra sănătății și bunastarii. Utilizarea corectă și regulată a acestor suplimente este o parte indispensabilă a stilului de viata modern, sănătos, vibrant. Toate produsele CaliVita sunt fabricate la standarde stricte pentru a asigura cea mai bună calitate. CaliVita International aplică în mod constant cele mai noi descoperiri ale științei nutriționale moderne, combinate cu preparate medicinale tradiționale, dar foarte eficiente, care pot data de sute sau chiar mii de ani. Aceasta unificare a științei și tradiției este ceea ce face ca linia de produse CaliVita sa fie cu adevărat unica.


Agenții activi din suplimentele CaliVita  includ vitamine, minerale, oligoelemente, antioxidanti, aminoacizi si plante, care ajuta la mentinerea sanatatii optime precum și consolidarea sistemului imunitar al organismului impotriva bolilor.


Stiri medicale de actualitate din Timisoara


“Tot mai multi timisoreni sufera de boli cronice respiratorii”,  spune titlul zirului on-line deBanat.ro.


Multe sute de locuitori ai Timișoarei au participat la campania de spirometrii gratuite din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara. Mai mult de 50% dintre acestia au descoperit că suferă de boli cronice respiratorii. „Am reușit diagnosticarea și ulterior tratarea acestor pacienți, mulți dintre ei mari fumători sau foști fumători, care aveau simptome cronice respiratorii, dar nu fuseseră la pneumolog până atunci”, a declarat dr. Simona Măceșanu, medic primar pneumolog.


Campania a avut ca scop depistarea bronhopneumoniei obstructive cronice (BPOC), o afecțiune pulmonară din ce in ce mai des întâlnită. Conditia se manifestă printr-o senzație de sufocare, tuse cronică, oboseala la effort, senzatia de apăsare în piept, etc.


BPOC afectează 210 milioane de oameni în întreaga lume și ucide până la trei milioane de oameni pe an. Conform specialiștilor, în următorul deceniu, maladia va deveni a treia cauză de deces în lume, depășind alte afecțiuni mult mai cunoscute, cum ar fi diabetul.


În prezent, factori precum alimentaţia nesănătoasă si fumatul sunt principalii care afecteaza sănătatea românilor. Avem cea mai mare incidenţă a bolilor cardiovasculare din Europa. In plus, înregistrăm o accelerare a incidentei de boli metabolice, precum diabetul şi obezitatea.


“Banatul, in topul regiunilor cu cei mai multi bolnavi cardiovasculari”, este un titlul de articol de ziar on-line, adevarul.ro.


La nivelul acestei regiuni vestice, incidenta acestor bolilor cardiovasculare este deosebit de ridicata. Vinovat pentru acest lucru ar fi stilul de viata al banatenilor, insa si faptul ca exista o tendinta mai mare catre tratament si foarte mica catre prevenire.


„Zona de Vest este una din zonele cu cele mai numeroase cazuri de boli cardiovasculare, din cauza stilului de viaţă. Am fost învăţaţi să tratăm, mai puţin să prevenim, iar banii merg pe tratarea fazelor acute, şi nu pe prevenţie", a afirmat medicul Dan Gaiţă, preşedintele Fundaţiei Române a Inimii – adevarul.ro.


La Clinica de Psihiatrie din Timisoara 30% dintre pacienti prezinta depresie, cauza cea mai comuna a suicidului, alcoolismului si pierderii serviciului.


In anul 2020, aceasta conditie a “saraciei sufletului” va deveni cel de-al doilea vinovat pentru dizabilitate şi morbiditate, pe locul intai ramanand tot bolile cardiovasculare, a estimat prof.univ. dr. Pompilia Dehelean, şefa Catedrei de Psihiatrie din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” din Timişoara.


De asemenea, incidenţa cancerului se afla intr-o crestere ingrijoratoare in vestul ţării, reprezentand una dintre principalele cauze de mortalitate în Banat, impreuna cu bolile cardiovasculare.


În judetul Timiş se inregistreaza in fiecare an peste 2.200 de cazuri noi de cancer, incidenţa fiind de 335 de cazuri noi la 100.000 de locuitori intr-un an. Potrivit unui Registru Regional de Cancer, cele mai frecvente afecţiuni oncologice din judetul Timiş sunt cancerele: bronhopulmonar, colorectal, mamar, cervical, stomacal, de prostată şi de piele, care reprezintă peste 60% din totalul cazurilor noi.


Timişul se confrunta de asemenea cu un numar mare de bolnavi de diabet.Ultima raportare statistică înregistrată in Timişoara arată că exista aproxmiativ 16.000 de pacienţi diagnosticaţi si inregistrati cu diabet zaharat şi peste 25.000 pacienti afectaţi de această boală. “Numărul bolnavilor de diabet creşte în continuu, în fiecare zi apar cazuri noi”, spune prof. dr. Viorel Şerban, şeful Clinicii de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice din Timişoara.


Depistarea precoce si tratamentul inceput cat mai devreme sunt factori primari care imbunatatesc starea de sănătate a polulatiei.