Copyright

Copyright

Copyright

Sectiunea de fata stabileste regulile minimale obligatorii care trebuie respectate, termenii juridici si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.retetanaturista.ro

www.retetanaturista.ro este website-ul Companiei Centrul Medical SANATATEA, administrat si actualizat de Frunza Madalin in functia de administrator.

Utilizatorii nu vor acesa site-ul pentru a transmite si/sau distruge materialul,violand legile in vigoare, incalcand dreptul de autor, de marca sau dreptul de proprietate intelectuala.

Continutul acestui site, textele, grafica, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente publicate de Centrul Medical SANATATEA se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi - dar nu limitativ la: LEGEA nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, LEGEA nr. 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice). Preluarea si reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ de pe acest site este strict interzisa in lipsa consimtamantului scris al editorului, sa il definim unitar - al S.C. Centrul Medical SANATATEA S.R.L avand CUI 21732440, sub sanctiunea raspunerii.

Utilizatorilor site-ului www.retetanaturista.ro nu le este permisa copierea, arhivarea sau pastrarea, multiplicarea si distribuirea sub orice forma, inclusiv a informatiilor, textelor si fotografiilor publicate pe acest site. Informatiile cuprinse in aceste articolele, in cadrul site-ului www.retetanaturista.ro sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuala, mai sus enumerate.

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de www.retetanaturista.ro respectiv al S.C. Centrul Medical SANATATEA S.R.L. avand CUI 21732440

Utilizatorii care reproduc sau modifica materilele de pe acest site vor suporta consecintele conform legilor Romaniei si Tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

www.retetanaturista.ro ofera acces liber la acest site si va autorizeaza sa vizualizati informatiile existente doar in scopuri personale si necomerciale. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul scris al www.retetanaturista.ro

Certificat de inregistrare NR 101651

Acordat in termenul Legii nr 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice.

Durata de protectie a marcii este de zece ani cu incepere de la data de 05.12.2008 pentru produsele/serviciile indicate.

mergi la prima pagina sau mergi la catalogul de produse