Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Galati


Medicul Wallach, un lector popular în America, pe teme legate de sănătate, a spus candva:


"Cercetand motivele de deces la oameni și animale, am făcut 17500 de operații, și am ajuns la o concluzie: atat animalele cat si oamenii mor de moarte naturală, sau mor datorita unei alimentari defecte, acest lucru insemnand un deficit de nutrienti" .


Deficienta de vitamine și minerale este o problemă  a populației din toate țările lumii, inclusiv cele mai dezvoltate. Aceasta determina atât o alimentare defecta,cat si o scădere în conținutul de substanțe necesare în produsele alimentare, care este partea negativă a metodelor moderne de realizare a unei agriculturi și de prelucrare industrială a produselor. Astfel, foarte puțini oameni știu, că, de exemplu, deficitul de calciu este motivul a aproximativ 147 boli.


Suplimente alimentare naturale CaliVita International sunt create pe baza ultimelor dezvoltării științifice. Acestea contin vitamine, minerale, microelemente și alte elemente nutritive necesare pentru o alimentare de înaltă calitate. Contin, de asemenea, complexe de antioxidanti care ofera o protectie eficienta impotriva factorilor de mediu si de stres, ajutand la prevenirea multor boli ale civilizatiei. Structura suplimentelor Calivita este echilibrata în conformitate cu ultimele date științifice cu privire la deficitele reale de vitamine și minerale în organismul uman.


Orasul Galati, care se afla pe locul 5 in topul oraselor mari din Romania, are o populatie de 231.204 de locuitori, care, din pacate, se afla intr-o continua scadere. Detine un magazin de produse naturiste Calivita si aproximativ 1500 de membrii. In raport cu numarul de locuitori, am putea spune ca afacerea CaliVita, care se afla in plina expansiune, ar avea unde prospera. De asemenea, populatia galateana are mare nevoie de noi, avand in vedere cresterea incidentei de boli cronice si interesul scazut pentru profilaxie.


Pentru a imbatrani frumos și a ne afla intr-o stare bună de sănătate este necesara adoptarea unui stil de viață sănătos de-a lungul vietii. In acest sens, se incearca o promovare cat mai extinsa a unui mod sănătos de viață pe grupuri de populație, cum ar fi dieta sanatoasa, exercitii fizice regulate, eliminarea consumului de tutun și abținerea de la consumul nociv de alcool.


Stresul din viața zilnica moderna provoaca o povară enormă pentru toata polulatia la nivel global. Obiceiurile nesănătoase de alimentație, privarea de somn și stilul de viață sedentar a contribuit la o creștere ingrijoratoare de boli cronice, cum ar fi diabetul zaharat si hipertensiunea arteriala, care duce la o explozie a cazurilor de complicații cardiovasculare.


Bolile stilul de viata sunt un rezultat al modului în care ne conducem viețile. Acestea sunt, de asemenea, denumite ca boli ale civilizației si sunt rezultatul unei relații proaste intre oameni si mediul lor.


Aceste boli sunt larg răspândite, pe măsură  ce țările devin industrializate și oamenii trăiesc mai prost. Modul în care acestea debuteaza este periculos. Este nevoie de ani pentru a se dezvolta și a deveni apoi o parte din viața noastră, dupa care de cele mai multe ori sunt greu de vindecat chiar si cu medicamente alopate. Faptul că dieta noastră se schimbă zi de zi - de la o hrană nutritivă ne indreptam spre junk food - a contribuit la epoca de boli ale stilului de viață.


Directia catre care cu totii ar trebui sa ne indreptam este in principal  preventia si nu tratamentul, iar acest lucru inseamna anumite modificari, care implica eliminarea pe cat posibil a factorilor nocivi si completarea alimentatiei cu suplimente naturale de calitate. Datorita industrializarii puternice, procesarii alimentelor si utilizarii de chimicale in exces, hrana noastra de zi cu zi nu mai poate sa faca fata cerintelor organismului, care oricum este suprasolicitat de poluare si stres.  Completarea dietei cu suplimente alimentare naturale extrase din plante este ajutorul pe care natura inca ni-l ofera.


Calivita – o cale spre sanatate, succes si implinire


CaliVita International este o companie multinaționala cu o dezvoltare dinamică, dedicata popularizarii unui stil de viață sănătos, de calitate. Consumul de suplimente alimentare - împreună cu consumul de alimente sănătoase și exerciu fizic în mod regulat - este o parte integrantă a unui astfel de stil de viață. CaliVita oferă o întreagă gamă de vitamine de înaltă calitate, minerale și suplimente alimentare care va ajuta să vă mențineți corpul într-o stare fizică excelentă. Produsele sunt dezvoltate in conformitate cu standarde înalte, alegerea ingredientelor este facuta pe baza celor mai recente rezultate științifice, în conformitate cu cerințele epocii moderne.


Fabricația produselor are loc fără greș cu cele mai recente garanții si cele mai moderne tehnologii. Sistemul de asigurare a calității îndeplineste standardele specificate pentru suplimentele alimentare.


Oameni de stiinta si medicii companiei cauta in continuu noi formule care sa combine ceeea ce natura și știința au mai bun de oferit. Produsele CaliVita International unice si inovatoare sunt dezvoltate in conformitate cu nevoile nutritive ale diferitelor generații de oameni cu stiluri de viață diferite. Medicii bine pregătiți și managerii sunt gata să vă ajute în adoptarea unei noi abordări pentru a va mentine sănătosi și energiic. În același timp, CaliVita International oferăo oportunitate de afaceri unică pentru persoanele fizice de a-si crea o viață sigură, independentă financiar pentru ei înșiși. CaliVita International ii ajuta pe oameni sa-si indeplineasca visurile si este alaturi de ei pentru a-I ajuta sa-si gaseasca calea catre o viață sănătoasă și implinita.


CaliVita International oferă oportunități nelimitate tuturor. Succesul depinde doar de energia și timpul investit, precum și de mărimea și capacitatea de funcționare a rețelei, provocate de eforturile membrilor.


Ce poate oferi CaliVita International pentru membrii săi?


Independența – fiecare membru va decide când și cu cine va lucru


Stabilitatea financiară - potențialul financiar va depinde doar de efortul și timpul implicat in aceasta afacere


Succes - fiecare membru CaliVita International poate ajunge la un nivel înalt


Lucrul în echipă – membrii CaliVita Internațional isi ofera oferă sprijin moral reciproc si lucreaza intotdeuna ca o echipa.


Sănătate - cei care urmează filosofia CaliVita International învata să trăiască mai sănătos și plini de viață. Folosirea de suplimente alimentare este o parte integrantă a stilului de viață sănătos.


 


 


 


 


Stiri medicale care ilustreaza situatia reala a orasului Galati


“Cancerul şi bolile de inimă ucid tot mai mulţi gălăţeni” – Viata Libera


Pe langa faptul ca galatenii devin din ce în ce mai puţini in fiecare an, numărul bolnavilor se afla in crestere continuă. Principalele cauze de deces în Galaţi sunt bolile cardiovasculare, cancerul şi bolile digestive. Se astimeaza ca in anul 2020 bolile de la nivelul aparatului cardiovascular vor deveni „ucigaşul de top la nivel mondiagloball, depăşind bolile infecţioase.


Raportul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi pe anul 2012 arata ca dintre bolile apartului digestiv, ciroza hepatică se afla intr-o creştere majora. S-a constat, de asemenea, o creştere îngrijorătoare a sinuciderilor şi a omuciderilor in randul galatenilor, care in principal sunt cauzate  de consumul exagerat de alcool.


“Tuberculoza, în scădere, hepatita, în creştere” – Viata Libera


Acum aproximativ un deceniu Galatiul se situa printre primele judete din ţară cu un numar mare de cazuri noi de tuberculoză, insa situaţia s-a îmbunătăţit incet, incet de la un an la altul insa trebuie sa se tina cont si  de scaderea numarului de locuitori. Insa, în acelaşi timp, a crescut numarul pacienţilor cu tuberculoză rezistentă la medicamente. Creşterea este cauzată datorita faptului că mulţi dintre pacienţii nu urmeaza tot tratamentul prescris, ducand la forme de tuberculoză mult mai greu de invins.


In 2012 s-au înregistrat 112 cazuri noi de hepatita epidemica, fata de 52 t în aceeaşi perioadă a anului 2011. Incidenţa de hepatita epidemica este de 18-19 cazuri noi la o suta de mii de locuitori.


“Spectrul cancerului, tot mai extins” – Viata Libera


In anul 2012 in evidents DSP Galaţi existau 14.143 bolnavi de cancer. Numai in acel an au fost diagnosticate 1.365 de cazuri noi, adica 226 de cazuri noi la 100.000 de oameni. Se observa ca persoanele care locuiesc la tara sunt mai putin predispuşi la  îmbolnăvirea de cancer, in comparatie cu orasenii, care duc un stil de viata mai putin corect si se confrunta cu mai multa poluare si toxicitate.


 “Boala civilizaţiei afectează zeci de mii de gălăţeni” – Viata libera


In anul 2012 in evidenta autoritatilor locale exista un număr de 17.498 de bolnavi de diabet, adica  la fiecare o sută  de mii de locuitori, paroximativ 2.900 sunt afectai de diabet.