Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Braila


CaliVita Braila


"Produsele noastre unice și de o calitate exclusiva, precum si incurajarile și imaginile pozitive ale companiei confirmă încă o dată faptul că, acum mai mult ca niciodată, este necesar să fim implicați în această afacere. CaliVita International, fără îndoială, va prezinta cea mai bună ofertă, in coparatie cu majoritatea firmelor pe care le cunosc. Sunt profund convins că majoritatea dintre voi veti găsi un motiv și o cale ca această oportunitate exclusivă sa se transforme în capital". - Gerry Hargitai, presedintele companiei CaliVita


Cei care acceptă și urmează filozofia companiei, fac o alegere în favoarea sănătății.


Calivita va ofera o oportunitate de a va face viata mai luminoasă și independentă. Compania ofera suport membrilor unei rețele globale, oferă informații detaliate cu privire la produse și utilizarea acestora, informații cu privire la sistemul de marketing, investeste in educație, training și consultări. Puteți afla știri la nivelul rețelei globale care sunt publicate in mod regulat in revista "CaliNews", broșuri informative și comunicate de presă.


Datorită unei paritati optim intre preț și calitate, produsele CaliVita International sunt destul de competitiv pe piața mondială care promovează o constantă cerere și o creștere anuală de producție și vânzări.


Compania se extinde în mod constant și isi actualizeaza produsele in functie de realizările avansate in știință și tehnologie, și isi îmbunătățește, de asemenea, sistemul de marketing.

In Municipiul Braila, recensamantul din 2011 arata faptul ca numarul locuitorilor este de 168.3 mii, adica o cifra nu foarte mare. Totusi, La nivel acestui oras ne putem lauda cu aproximativ 8000  de membrii, printre care si cativa manageri. CaliVita a deschis un magazine de produse intr-un oras in care, conform studiiilor, numarului de locuitori si distantei fata de cel mai apropiat alt magazin, teoretic nu ar fi fost necesar, insa datorita rezultatelor foarte bune acest lucru a fost posibil.


 

Recunoasterea muncii susţinute şi a rezultatelor de succes ale partenerilor săi este unul dintre cele mai importante obiceiuri şi valori pe care le respecta CaliVita International. Cel mai important eveniment in acest sens este Seminarul Succesului, care se desfasoara in fiecare an, si se premiaza cu o excursie de vis pentru cei cu rezultatele cele mai bune.


 


O noua calitate a vieții


CaliVita International este angajată în dezvoltarea, producția și distribuția de produse  dintre cele mai avansate care completează produsele alimentare. Aceste produse sunt fabricate din ingrediente naturale proaspete care indeplinesc standardele l GMP (Good Manufacturing Practics), în SUA, sub supravegherea și controlul uneia dintre organizațiile cele mai stringente - Food and Drugs Administration (FDА), și sunt populare în multe țări din întreaga lume .


CaliVita International nu utilizează la fabricarea de suplimente alimentare conservanți, îndulcitori, coloranți artificiali și materii prime modificate genetic.


CaliVita detine mai mult de 100 de titluri de produse ecologice de înaltă calitate pentru sănătate:


- pentru toate grupele de vârstă;


- pentru fiecare grupă de sânge;


- pentru bărbați și femei;


- pentru femeile gravide și mame;


- pentru persoanele antrenate activ in muncă  mentală și fizică;


- pentru sportivi.


Produsele CaliVita sunt complexe din vitamine și minerale, monopreparate din ierburi medicinale și amestecuri ale acestora. Aceste produse sunt dezvoltate în vederea cerințelor reale și caracteristicilor constituționale ale persoanei, oferind o calitate si eficienta maxima.


Există o listă aspecte cheie pentru care este necesar să se acorde o atenție alegerii de suplimente alimentare dintr-o varietate de astfel de produse pe piața de astăzi:


1. Disponibilitatea certificatului care atestă calitatea și siguranța produsului.


2. Garanție pentru originea naturala a materiei prime inițiale.


3. Informații complete despre structura cantitativă și calitativă  a componentelor.


4. Disponibilitatea informațiilor cu privire la forma organică sau anorganică a componentelor minerale.


5. Alte informații care să ateste eficienta si acțiunea unui produs.


CaliVita International oferă o informare completă și încredere cu privire la structura fiecarui produs, sursele naturale pentru componentele nutritive, forma acestora și factorii care ofera o acțiune eficientă.Compania oferă o garanție reală a siguranței produselor și satisfacerea nevoilor utilizatorului.


Aceste suplimente naturiste sunt realizate în Farmington (Statele Unite ale Americii, statul Connecticut) in linii industriale echipate în conformitate cu cerințele GMP, utilizand materiale de bază exclusiv naturale, cu aplicarea de noi tehnologii. Apoi acestea sunt supuse managementului de control sanitar.


Prin dezvoltarea și fabricarea de suplimente nutritive CaliVita International aplica, pe langa ultimele descoperiri in materie, experiența medicinei neconventionale din antichitate, și, de asemenea, tradițiile diferitelor civilizatii de mii de ani.


СaliVita International ne ajută nu numai sa ne salvam propria sănătate, ci si cea a familiei si prietenilor. Ne oferă o oportunitate de viață mai bogată.


СaliVita International este o ofertă unică pentru construirea propriei afaceri. Folosind această filozofie și asumandu-ne aceasta responsabilitate, putem face ca rudelor și prietenilor noștri sa le fie mai bine.


Stiri medicale care reflecta realitatea brailenilor in materie de sanatate


Rata mortalităţii infantile la Brăila, triplă faţă de Europa” – Vocea Brailei


In anul 2010, in Brăila, numărul copiilor născuti morţi a crescut cu 50% fata de anul anterior. Mortalitatea infantilă înregistrată depaseste media la nivel de ţară şi este triplă faţă de rata loa nivel european. Serviciile slabe de îngrijire a sănătăţii, neimplementarea de măsuri pentru prevenirea bolilor si acces nu foarte accesibil la servicii medicale pentru populaţia de la tara, au făcut ca brăilenii să fie din ce in ce mai afectati de boli, fata de anii trecuti.


O situaţie de-a dreptul alarmantă este nivelul de "mortalitate infantilă", care in aceasta zona a tarii a crescut de la 9 în anul 2009, la 14 cazuri inregistrate la o mie de nou-născuţi, în anul 2010. Aceste cifra indica un clasament mult peste media din tara noastraşi triplu faţă de cel din Europa.


Brăilenii, decimaţi de boli” – Vocea Brailei


Tot in 2010, aproape 3.000 de brăileni au murit de boli ale inimii, ceea ce plasează aceasta zona cu mult desupra mediei la nivel naţional. Din pacate, aceste cazuri sunt plasata in cadrul sintagmei “decese evitabile”. De asemenea, bolile aparatului circulator sunt prima cauză de deces la nivel de tara, conform unui raport al Colegiului Medicilor din România (CMR), însă şi aici locuitorii Brăilei deţin un nefast record, incadrandu-se peste media tarii.


Mai mult de un sfert dintre decesele cauzate de boli cardiovasculare din România sunt  la vârste sub 65 de ani. Rata mortalităţii prin boli cardiace ischemice înainte de 65 de ani este printre cele mai mari din Uniunea Europeană (50,98 faţă de media UE 47,83).


Tumorile maligne au provocat aproape o mie de pierderi, cancerul fiind a doua cauză de deces, Brăila deţinand un loc fruntaş, de asemenea.


Pe primul loc in clasamentul cauzelor de deces s-au aflat, bineinteles, bolile aparatului circulator, unde s-au înregistrat valori mai mari cu circa 40% in comparatie cu valorile la nivel de Romania. Practic, la Brăila au murit 2.768 de persoane, faţă de anul precedent cand s-au inregistrat 2.451 de decese din aceasta cauza.


Tumorile maligne au au facut 890 de victime in 2010, faţă de 837 în 2009, cancerul fiind a doua cauză de deces. Rata de mortaliatate este de 248,8 decese la suta de mii de locuitori, fiind mai mare decât cea de la nivel naţional. Raportul CMR mai indica si faptul că mortalitate prin cancer la femei este cea mai crescuta din Europa (128) şi este cauzata de decesele prin cancerul de sân şi de col uterin. De asemenea, 80% dintre femeile active sexual nu si-au efectuat niciodata teste Papanicolau pentru depistarea precoce a cancerului uterin.


 


Statisticile efectuate la nivel de Braila indica urmatoarele date in materie de boli cronice:


“Aproape 10.000 de brăileni au îngroşat rândurile celor peste 50.000 de bolnavi de inimă existenţi, iar 600 de persoane au fost diagnosticate cu diabet şi tot atâtea cu cancere. Astfel, la diabet zaharat, numărul bolnavilor a crescut, de la 8.033 în 2009, la 8.622, în cazul epilepsiei, de la 1.542 la 1.746, la hipertensiune arterială, de la 32.756, la 38.356, la cardiopatii ischemice, de la 13.427 la 16.053, cord pulmonar cronic, de la 870, la 988, la boli cerebro-vasculare, de la 4.018 la 4.831, boli pulmonare cronice obstructive, de la 5.095, la 5.850, boala ulceroasă, de la 5.415 la 5.728, ciroze hepatice cronice de la 5.351 la 5.586, insuficienţă renală cronică, de la 746 la 818, tumori maligne, de la 7.280 la 7.809, tulburări mintale, de la 4.326 la 5.012.”


Desi inspaimantatoare, aceste statistici nu ar trebui sa ne debusoleze, ci sa ne indemne sa acordam o atentie mult mai mare prevenirii bolilor si conditiilor. Ne indeamna sa acordam o prioritate sanatatii, prin vizite mai dese la medic, pentru a ne salva viata prin depistarea conditiei inainte de a fi prea tarziu, si sa acordam o mai mare atentiei alimentatiei si stilului de viata pentru a preveni alte boli sau a le imbunati pe cele deja existente.