Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Craiova


CaliVita Craiova


De peste 20 de ani CaliVita International se afla în continuă creștere. Scopul principal pentru crearea companiei CaliVita  International a fost un raspuns la cererea tot mai mare și așteptările de schimbare pentru o nouă eră, în timp ce se folosesc toate experientele bune care cu mulți ani înainte au fost implementate de către California Fitness.


CaliVita International este o corporație multinațională care raspandeste un mod nou, de înaltă calitate a vieții peste tot în lume. Acest mod de viață se bazează pe o prioritate asupra sănătatii, și componenta sa este, pe langa exerciții fizice constante și o nutriție echilibrată, utilizarea aditivilor biologici pentru protecția și intarirea sănătati. In mod diferit, prin intermediul sistemului CaliVita International, avem o oportunitate de a face cunostinta cu un mod nou, modern de viață.


Rezistenta organismului nostru, capacitatea sa de a-si mobiliza forțele de protecție, în multe privințe depinde de o alimentatie de înaltă calitate, iar dieta tipica persoanei moderne este săraca in multe substante nutritive necesare, în primul rând, minerale, microelemente si vitamine. Acest cerc vicios care se produce pe masura ce omenirea “progreseaza”, conduce la scurtarea duratei și deteriorarea vietii in general.


Orasul Craiova, denumit si capitala Olteniei, cu o populație de 243 765 locuitori, este al 6-lea la nivel de tara ca poluatie.


In acest oras compania Calivita a deschis un magazin de produse naturiste datorita rezultatelor foarte bune obtinute, si in present, ca si vanzari, se afla pe locul doi in tara dupa Bucuresti, si uneori pe locul trei, atunci cand este depasit de Brasov.


La nivelul Craiovei putem vorbi de aproximativ 8000 de membrii CaliVita si 9 manageri, din care Frunza Florian si Frunza Nicoleta se afla printre primii doi manageri la nivel national, cu rezultate foarte bune in acest domeniu. In urma rezultatelor obtinute din afacerea Calivita, cei doi soti au deschis un centru medical bazat pe terapii naturiste – Centrul Medical Sanatatea - in scopul de a lucra intr-un mod profesionist si de a-si ajuta si stimula colaboratorii.


In Craiova se organizeaza in fiecare an Conferinta Regionala CaliVita, cu un caracter interactiv, in care medici cu o vasta experienta in folosirea si recomadarea produselor raspund la diverse intrebari pe aceasta tema. Aceste intalniri ofera posibilitatea de a cunoaste persoane care au reusit sa isi imbunatateasca viata si sa isi schimbe destinul datorita oportunitatii Calivita.


Reteaua CAliVita desfasoara si alte activitati de stimulare, precum seminarii, traininguri si tabara de vara, oferindu-va oportunitatea de va integra intr-un grup de oameni de succes, de la care puteti avea doar de invatat.


Ce va ofera afacerea CaliVita?


 • Lucrul cu peste 600 de experti medicali si stiintifici, seminarii medicale permanente și conferințe anuale


• Peste 250 de ingrediente naturale conținute în suplimente pentru a asigura un spectru larg de activitate


• Efectuarea în mod regulat a peste 12 000 de teste de calitate anual


• Foloseste cele mai noi tehnologii și a fost brevetata pentru a produce cele mai bune suplimente, caracteristice pentru exigentele FDA; multe dintre companiile din aceasta industrie au renunțat la acest statut dificil de obtinut


• Garantia calitatii este 100%.


• Posibilitatea de a deține propria afacere, de a va bucura de independență financiară de a-i ajuta pe alții


• Prin programele de reduceri suplimentare se pot cumpăra produse gratuit


• Peste 15 000 000 de clienți satisfăcuți din întreaga lume.


În ultimii ani a crescut foarte mult conștientizarea necesității unui stil de viață sănătos, care este, evident, si meritul influentei de 20 de ani a companiei CaliVita. În jurul lumii CaliVita International a promovat în mod constant - în termeni de calitate - un nou stil de viață. Conceptul constă intr-un stil de viață sanatos , care acum este o parte integrantă, în plus față de exercițiile fizice regulate și o alimentatie sanatoasa, si consta in utilizarea de cele mai bune suplimente nutritive cu calitati dovedite.


Colaborarea cu CaliVita International este nu doar o posibilitate de a obtine o siguranta materiala. Luând în considerare un alt aspect, este o mare oportunitate de a va face noi prieteni, de a învăța despre locuri noi și de a va confrunta cu noi culturi.


Sistemul de rețea CaliVita International va învață, de asemenea, cum să aveti grijă de propria sănătate, precum si de cea a familiei și prietenilor. Cu noua filozofie de viață și de responsabilitate personală, va puteti îmbunătăți în mod eficient și continuu modul de viata si sanatatea.


Care sunt garanțiile de calitate a produselor?


Toate produsele CaliVita sunt fabricate în Statele Unite din materii prime naturale, care indeplinesc standardele internaționale GMP, iar producția este certificată de către FDA. Materiile prime naturale pentru fabricarea de produse sunt achiziționate de la furnizori certificati.


Garanția calitatii produselor Calivita este asigurată și confirmată  de:


- Mai mult de 50 de milioane de dolari investiti în cercetări și dezvoltări;


- Mai mult de 600 de experti in medicina si nutritie;


- Mai mult de 250 de ingrediente naturale utilizate în întreaga gamă de produse;


- 12000 de testari anuale pentru calitatea produselor;


- Peste 15 milioane de clienți satisfăcuți din întreaga lume.


- Informații detaliate cu privire la compoziția produsului, modul de utilizare și contraindicații (dacă este cazul).


În plus, în fiecare țară, toate produsele sunt supuse unei proceduri obligatorii de înregistrare, dupa care este permisă implementarea lor. Insa garanția reală de calitate este că produsele ajung la consumator direct de la depozitul companiei, fără intermediari.


Stiri medicale de actualitate din Craiova


“Dolj: 69% din decese sunt provocate de boli cardiovasculare” – sursa Cuvantul Libertatii


La nivelul judetului Dolj, 69% dintre decese sunt datorate  bolilor cardiovasculare, situate pe primul loc în acest clasament. Datorita condiţiilor precare de viata şi stresului permanent, starea de sanatate a doljenilor este afectata tot mai mult.  În aceste condiţii, din ce in ce mai multi oameni care ajung la spitalele din Craiova sunt diagnosticaţi cu afecţiuni grave la nivelul aparatului circulator.


Moartea datorita bolilor de inimă ischemice este mai frecventa la barbaţi (54%) iar accidentul vascular cerebral face mai multe victime printre femei (54%). Conform specialiştilor, bolile cardiovasculare sunt cauzate de o multitudine de factori de risc. Nu degeaba bolile cardiovasculare sunt principala cauză de deces la nivel global. De altfel, se estimează că până în anul 2030, la nivel global, in jur de 23,6 milioane de persoane vor muri datorita bolilor cardiovasculare, în special datorita afecţiunilor miocardice şi accidentelor vasculare cerebrale. Conform tuturor estimărilor, cele două afecţiuni vor rămâne şi in viitor principalele cauze de deces.


România se afla pe locul 3 în ceea ce priveste mortalitatea cauzata de boli cardiovasculare premature (până la vasta de 64 ani), cu aproximativ 65 decese la 100.000 de locuitori.


“Cazurile de boli respiratorii cronice, in crestere. “ – sursa Ziare.com


Medicii craioveni avertizeaza asupra cresterii considerabile a numarului de bolnavi cu boli pulmonare, cea mai grava afectiune fiind bronhopneumopatia cronica obstructiva (BPOC).


Specialistii se arata ingrijorati de faptul ca tot mai multi craioveni sufera de boli respiratorii si avertizeaza ca o simpla bronsita poate fi uneori semnul unor boli pulmonare grave, iar principala cauza este fumatul. "Daca, la nivelul anului 2009, inregistram numai la spitalul nostru, Spitalul Clinic “Filantropia”, 1.110 cazuri de diverse boli pulmonare, in acest an, numarul acestora a crescut la 1.200. Este un semnal de in primul rand pentru fumatori. BPOC-ul a ajuns sa fie a treia sau a patra cauza a mortalitatii in lume. In general, la aceste boli sunt predispusi barbatii cu varste peste 45 de ani", a declarat Alin Popescu, medic primar medicina interna si alergologie. Acesta afirma ca in fiecare luna sunt internati 7-10 pacienti care prezinta afectiuni ale plamanilor.


“Peste 1.000 de cazuri de viroze, in doar o saptamana” - sursa Ziare.com


Medicii doljeni se asteapta ca in urmatoarea perioada sa izbucneasca o adevarata explozie in ceea ce priveste cazurile de viroze respiratorii, mai ales printre bolnavii cronic, copii sau varstnici, care sunt categoriile cele mai vulnerabile.


De vina sunt, cred specialisti, fluctuatiile bruste si frecvente de temperatura din perioada iarna-primavara care favorizeaza cresterea numarului de imbolnaviri.


“Ocupam in continuare locul intai la incidenta tuberculozei, desi am facut mari progrese” – sursa PaginaMedicala.ro


Chiar daca s-au facut progrese considerabile, si in anul 2010 Romania s-a aflat tot pe primul loc din punctul de vedere al incidentei de Tuberculoza in Europa.


In ceea ce priveste valorile incidentei de tuberculoza in tara noastra, apar diferente importante intre judete. In frunte se afla judetul Dolj (148,1%ooo), care este urmat indeaproape de Mehedinti (143,0%ooo), Olt (142,0%ooo), iar judetele codase sunt Harghita (31,5%ooo), Covasna (45,1%ooo) si Sibiu (48,7%ooo).


Conform statisticilor, România se afla in fruntea clasamentului european in ceea ce priveste incidenta cancerului de col uterin, numărul femeilor cu această boală grava fiind şi de zece ori mai mare decât în alte ţări. În Dolj sunt diagnosticate în prezent 1.708 de cazuri cu diagnostic confirmat de cancer de col uterin, numai anul trecut înregistrându-se 86 de cazuri noi de boală în stadiu avansat,dintre care 11 paciente au decedat în 2012. „Numărul femeilor care au cancer de col uterin în România este extraordinar de mare în comparaţie cu alte state europene, dar asta şi pentru că nu a existat un program naţional de screening pentru depistarea precoce activă a acestei boli. În Dolj, incidenţa cancerului de col uterin este de circa 0,3 la o mie de femei descoperite anual cu această formă de boală în stadiu avansat. Dintre femeile care se prezintă la control, un procent de 5% sunt depistate cu o leziune suspectă pentru care se face tratament.” – Gazeta de Sud


Diabetul zaharat, o boală perversă” – Gazeta de Sud


Diabetul zaharat de tipul 2 manifesta o simptomatologie perversă. Ani de zile pot sa nu existe nici un fel de simptome sau manifestări care sa indice diabetul.


„Mulţi dintre aceşti bolnavi rămân nediagnosticaţi ani de zile şi află că au diabet abia după ce au apărut complicaţiile.“, a declarat prof. dr. Maria Moţia, şeful Clinicii de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice din cadrul Spitalului de Urgenţă Craiova.


Judeţul Dolj inregistreaza un numar de 29.000 de pacienţi cu diabet; 5.000 urmeaza tratament cu insulină, iar 71 sunt copii sub varsta de 15 ani cu diabet zaharat de tip 1. La nivel de tara, un procent de 5% din populaţie suferă de diabet.


Depistarea din timp a tuturor bolilor cronice prelungeşte viaţa. Un diagnostic la inceput de boala urmat de un tratament corect recomandat de medic, poate sa prelungeasca viata, uneori ajungandu-se la o durata de viata normala. Insa, ca acest lucru sa se intample, este necesar sa se efectueze  controale de rutina periodice si sa creasca preocuparea pentru profilaxie, care se traduce prin eliminarea viciilor, dublata de o alimentaţie sănătoasă, suplimentarea nutritiva si exercitiul fizic regulat.  La acestea se adaugă controlul stresului şi odihna suficientă (şapte ore de somn, iar culcarea să se facă înainte de ora 24.00).