Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Constanta


Ce inseamna afacerea CaliVita?


Independență. Fiecare membru își creează propriul sau program de lucru și isi agele colegii.


Siguranta financiară. CaliVita International garantează un venit, care este proporțional cu timpul și energia investite, și stabilește pilonii de bază pentru un viitor financiar sigur. Perseverenta și dorința de a învăța și progresa este proporțional recompensata cu un venit care reflectă timpul și energia investite.


Succesul. La CaliVita  International ușa spre succes este deschisa pentru oricine și depinde numai de membru dacă profita din plin de posibilitatea aflata la îndemână.


Lucrul în echipă. Activitatea in echipa este o calitate indispensabila pentru un constructor de rețea de succes. Distracția și ocazia de a descoperi lucruri, locuri si comunități noi este un motiv in plus de a va alatura echipei!


Sănătatea. Un stil de viata sanatos cu o dieta echilibrata si exercitii regulate este o precondiție pentru a fi atât sănătos cat și bogat. Suplimentele nutritive CaliVita sunt făcute pentru a sprijini acest stil de viață și a oferi cu impuls nutrițional maxim.


CaliVita International organizează în mod regulat sesiuni de instruire pentru membrii sai. La aceste evenimente membri învata modalități de a-si crește performanțele de manageri de top ai rețelei și au o șansă de a-si îmbunătăți cunoștințele despre produse prin prezentări facute de comunitatea medicala.


Oportunitate participanților de a consulta și de a interacționa cu managementul de top le poate îmbunătăți foarte mult cunoștințele și experiența pentru a-si construi propria rețea.


Afacerea CaliVita la nivelul orasului Constanta


Afacerea Calivita se afla in plina expansiune la nivel mondial, precum si in Romania. Exista orase mari in care au atins deja un nivel de top, precum Craiova, unde exista deja un manager la nivel national, dar si orase in care este nevoie de un impuls.


Constanta este un oras alcatuit din 427.000 de persoane, dintre care membrii CaliVita doar aproximativ 2000, dintre care doar 2 manegeri considerabili.


In general, o persoana care reuseste sa isi construieasca o structura de consumatori formata din aproximativ 300-900 de persoane reuseste sa se califice la nivelul de manager, nivel care ii asigura un venit de aproximativ 1000 de dolari lunar.


Prin construirea acestor retele de consumatori se ofera posibilitatea persoanelor fizice de a cumpara produse CaliVita direct de la producator. In Constanta compania CaliVita detine un magazin de produse offline plasat in zona centrala.


Comparativ cu un oras tot mare, de exemplu Craiova, unde exista cel putin  9 manageri, din care unul se afla printre primii 2 la nivel national, si avand in vedere numar de locuitori al Constantei, este loc pentru cel putin 10 manageri la nivelul acestui oras.


In orasul Constanta, compania CaliVita organizeaza cel putin 1 seminar anual, iar managerii din tara, inclusiv din Craiova organizeaza aproximativ un seminar la cel putin 2 luni. Seminariile sunt specilizate pe afacere, motivare si formarea liderilor, dar se fac seminarii si cu teme medicale, unde sunt invitati medici care vorbesc despre posibilitatea tratarii diferitelor afectiuni cu produsele CaliVita.


Acest oras are nevoie mai mult decat atat in materie de sanatate. Din pacate raportarile indica un numar ingrijorator de probleme de sanatate serioase, cu o rata a imbolnavirilor cronice alarmanta.


Ultimele stiri in materie de imbolnaviri din orasul Constanta


Nasterile premature au devenit din ce în ce mai intalnite. Medicii spun că acest lucru se intampla si faptului că mamele nu respecta toate indicatiile pentru teste şi analizein timpul sarcinii, care in mod normal sunt obligatorii pentru o sarcină fără probleme şi un bebelus sănătos, nascut la termen. Insa cauzele naşterilor premature sunt multiple, si includ deopotriva lipsa medicaţiei specifice din timpul sarcinii, lipsa de hrana corespunzatoare, precum si deficientele nutritionale ale mamei.


Bolile cronice se afla intr-o crestere alarmanta! Grija pentru ziua ce vine, programul solicintant de la locul de munca, precum si alimentatia de tip fast-food si junk food nu fac decat să deterioreze organismul. Medicii spun că stilul de viaţă haotic şi neadecvat se reflectă în starea de sănătate a fiecăruia din noi, astfel încat, în ultimii ani astfel de boli au devenit din ce in ce mai frecvente. Cele mai intalnite boli cronice sunt hepatitele, diabetul, neoplasmele, precum şi afecţiunile cardiovasculare. “La nivelul judeţului Constanţa, în jur de 60% din populaţia de peste 40 de ani suferă de o afecţiune cardiacă.” Medicii afirma că aceste boli cronice, despre care se considera că apar la varste înaintate in mod normal, sunt acum diagnosticate la persoane din ce în ce mai tinere.


“Peste o suta de pacienti ajung zilnic la serviciul de urgenta al Spitalului de Boli Infectioase din Constanta, iar multi dintre ei, in special copii, raman internati.”, a declarat Sorin Rugina, managerul unitatii. Acesta a precizat, intr-o conferinta de presa, ca in prezent spitalul functioneaza la capacitate maxima si ca cele mai frecvente cazuri sunt bolile diareice, dar sunt si pacienti care ajung la spital in stare avansata de deshidratare.


Cadrele medicale din orasul Constanta sunt ingrijorate de inmultirea cazurilor de TBC din scoli. Tuberculoza continuă să facă tot mai multe victime pe raza unităţilor de învăţământ din Constanţa, spre disperarea specialiştilor pneumologi, care susţin că situaţia este una îngrijorătoare, mai ales în ceea ce priveşte părinţii elevilor, care par a trata aceasta chestiune ca pe o joacă, refuzând internarea.” - a declarat dr. Alina Ştefan in iarna anului 2012.


Dr Elvira Craiu, sefa Sectiei de cardiologie din cadrul Spitalului Judetean Constanta, a declarat ca bolile cardiovasculare reprezinta un trend al secolului 21, cazurile acestor afectiuni inregistrand in ultimii cativa ani o crestere alarmanta. Una dintre cele mai grave afectiuni cardiovasculare este infarctul miocardic. Tot doctora Elvira Craiu a afirmat ca in ultima perioada s-au inregistrat multe cazuri de infarct miocardic la pacienti cu varste de pana in 40 de ani. In ultimii cinci ani, in judetul Constanta cazurile de infarct miocardic s-au triplat. Daca in 1999 la Spitalul Judetean de Urgenta s-au inregistrat 120 de astfel de cazuri, anul acesta numarul a crescut alarmant pana la in jur de 400.


Cancerul de sân loveşte puternic în judeţul Constanţa” spune titlul unui articol online.


Cazurile noi de cancere, mai ales de san sau de col uterin, s-au inmultit excesiv în ultimii cinci ani atât în intreaga lume, cât şi în Constanţa. Statisticile ne arată că din anul 2007 până în 2010, incidenta cancerelor de san are valori duble în zona constănţeana rural in comparatie cu situaţia din oraşe.


Conform statisticilor DSPJ, cazu-rile de cancer descoperite în judeţul Constanta sunt in continua crestere incepand din anul 2007 şi până în 2010. „Dacă în 2007 s-au constatat 33,6 cazuri raportate la zece mii de persoane, în 2008 numărul a crescut la 34,2 cazuri de cancer de toate tipurile”


In plus, s-a observat ca la cancerele de col uterin şi mamare gradul de fatalitate a crescut în cazul persoanelor cu vârste cuprinse între 45 şi 54 de ani. Conform statisticilor DSPJ, între anii 2007 şi 2010 au fost depistaţi 930 de locuitori ai orasului Constanta cu cancer de col uterin. Seful DSPJ Constanţa atrage atenţia populaţiei că tot mai multe persoane tinere sunt afectate de cancerul de col uterin.


De asemenea, cancerul de san a afectat mai mult persoanele cu vârste cuprinse între 75 şi 84 de ani, insa valori crescute s-au înregistrat şi la persoanele mai tinere (45 – 54 de ani).


Deoarece trecerea la temperaturile de vară este de obicei bruscă şi agresivă, bolile de piele pentru cei care suferă deja de astfel de afecţiuni se reactiveaza. Este vorba in mare parte de dermatite atopice, fotodermatoze, adică alergii la soare, fitofotodermatoze, adică alergii la soare combinate cu efectul plantelor, urticarii sau psoriazis, dar şi de producerea de arsuri la nivelul pielii pentru cei care se expun fără a-şi proteja boala, a raportat dr. Irena Smadea, medic specialist dermato-venerice în cadrul Clinicii ON CLINIC din Constanţa.


Toate aceste raportari si informatii care ilustreaza realitatea deloc imbucuratoare a orasului Constanta, dar nu numai, ne transmit un mesaj foarte important, si anume sa avem mai multa grija de sanatatea noastra prin profilaxie si tratament adecvat inca din fazele timpurii ale bolii. In acest sens este nevoie de un aliat de nadejde, CaliVita International, care, cu ajutorul plantelor si elementelor naturale, ne ajuta sa ne redobandim sanatatea de care avem atata nevoie.