Simptomele precoce ale artritei reumatoide – semne de boala articulara ne avertizeaza din timp!

O mulțime de oameni sunt predispuși la artrita reumatoida si ei nici macar nu stiu asta. Unii dintre ei – cei inteligenti, oricum – se asigura ca știu despre simptomele precoce ale poliartritei reumatoide și modul în care acestea ar putea să apară. Stiind despre aceste simptome timpurii de poliartrită reumatoidă ar putea însemna doar diferența dintre a incetini aparitia bolii timp de ani de zile sau confruntarea cu aceasta in fiecare zi pentru tot restul vietii tale! Care varianta sună mai atractiv?


Simptomele timpurii ale bolii articulare …


– Dureri frecvente dimineața. După o perioadă lungă de inactivitate (dormit), urmată de o creștere bruscă în mișcare, durerile articulare si disconfortul își fac apariția. Trezirea in mod frecvent cu dureri articulare este cel mai sigur semn precoce de boala articulara.


– Crize ciudate de oboseala. “Atacuri” inexplicabile  de oboseala care tocmai te-a lovit din senin. Acesta manifestare ar putea fi de zi cu zi, sau doar de câteva ori pe săptămână. Oricare ar fi frecvența, verificați pentru a fi siguri că această oboseală nu este însoțită de alte simptome precoce de poliartrită reumatoidă.


– Caldura ciudata în articulații. Va simti articulatiile neobisnuit de calde sau sunt un pic mai roșii decât alte zone ale pielii? Acest lucru ar putea fi un semn a ceva ce urmeaza sa apara. Dacă această căldură și roșeață nu rezista mai mult de o zi sau două, atunci din fericire, grijile tale pot fi puse deoparte. Dar, în cazul în care dureaza pentru perioade lungi de timp, este posibil să fie un simptom precoce al artritei reumatoide.


– Disconfort si rigiditate. Acest lucru nu este chiar o durere, ci mai mult un sentiment general de “disconfort”. Articulatiile sunt rigide și ferme, precum și nivelul de disconfort simțiți pur și simplu nu este normal, prin orice mijloace.


– Pierderea poftei de mâncare. Nu v-ati pierdut toate voita de a mănânca, insa pur si simplu nu mai simtiti o dorinta mare reala pentru alimente. De fapt, probabil ca mancati doar micul dejun, prânzul, si cina, pentru că este mese trebuie mancate. Asigurați-vă că identificati si alte simptome de poliartrită reumatoidă precoce înainte de a face orice fel de auto-diagnosticare. De ce? Pentru ca acest simptom este inutil (singur) pentru identificarea bolii articulare.


Dacă sunteți în măsură să identificati aceste simptome de poliartrită reumatoidă precoce înainte de a fi prea târziu, este posibil să aveți o șansă de a reduce progresia bolii, durerea si disconfortul înainte chiar de–a avea șansa sa apara!


Tratament naturist boala articulara


Despre artrita