Lotiune pentru ingrijirea mainilor si corpului, Hand & Body Lotion de la CaliVita

Folosind Hand & Body Lotion, ii oferiti pielii dumneavoastra ingrijirea de care are nevoie. Contine vitamina E si ulei de masline, intr-un amestec modern. In urma folosirii acestui produs, pielea devine catifelata la atingere, isi mentine hidratarea si elasticitatea o perioada indelungata. Se absoarbe rapid si usor. Nu straluceste, prin urmare poate fi folosit si ca o crema de zi.


Pielea de pe suprafata corpului uman ocupa 1,5-2 m², indeplinind numeroase functii vitale. Trebuie acordata o mare importanta ingrijirii si protejarii pielii deoarece asta inseamna si ingrijirea sanatatii. Nutritia acesteia are si ea un rol important in ingrijirea pielii, asigurand mentinerea elasticitatii, regenerarea, mentinerea umiditatii, protectia impotriva agresiunii mediului inconjurator si intarzierea aparitiei proceselor degenerative.


Structura pielii contine trei zone principale: epidermul, dermul si hipodermul. Stratul asezat la suprafata pielii (stratul cornos al epidermului) nu este vascularizat, acesta fiind unul din motivele pentru care in acest strat pot aparea deficiente de oxigenare si de nutritie. Asa dar suplimentarea substantelor nutritive constitue o problema importanta care trebuie rezolvata din exterior.


In derm exista glande sebacee si sudoripare ale caror secretii sunt depuse in permanenta la suprafata pilelii, asigurandu-i protectia acesteia prin formarea mantalei acide si a stratului hidrolipidic, asigurarea unui pH tegumentar permanent cu valori intre 4 si 6.


Stratul protector poate fi usor vatamat printr-o simpla baie cu spumante sau printr-un dus, factori esentiali in mentinerea igienei corporale. Trebuie astfel inlocuite pierderile de lipide si de umiditate, ajutand la refacerea stratului protector.


Hand & Body Lotion produs de CaliVita este o lotiune naturala care ajuta la mentinerea frumusetii si sanatatii pielii dumneavoastra. Confera senzatie de catifelare si are un puternic efect de anti imbatranire. Protejeaza zi de zi sanatatea pielii.


Este o lotiune conceputa cu ajutorul celor mai moderne tehnici cosmetice pentru a oferi atat sanatate cat si frumusete.


Dintre ingredientele cele mai importante ale lotiuni sunt: extractul de ulei de masline, Vitamina E, Vitamina B5, siliconul si pisabololul.


Extractul de ulei de masline – Squalane aflat in compozitia produsului confera pielii flexibilitate, are un puternic efect hidratant si incetineste imbatranirea pielii.


Vitamina E, un antioxidant foarte eficace realizand o protectie foarte buna impotriva radicalilor liberi. 200 de molecule de acizi grasi sunt protejate de o singura molecula de Vitamina E impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. De asemenea Vitamina E incetineste procesele de imbatranire. Are deasemenea un rol hidratant si antiimflamator.


Vitamina B5 mentine structura si functiile normale ale pielii. Hraneste, de aseamenea, pielea, previne aparitia acneei, are efect de protejare a pielii si regenereaza epiderma, luptand impotriva efectelor negative ale stresului.


Siliconul este cel care confera senzatia de catifelare.


Bisabololul, substanta obtinuta din musetel, face parte din clasa sesquiterpenenoidelor naturale. Are efect calmant asupra pielii avand proprietati bactericide si antimicotice.


Lotiunea se recomanda pentru toate tipurile de ten si pentru toti membrii familiei. Poate fi aplicata pe piele in fiecare zi.


Se acorda o atentie deosebita zonelor uscate, aspre sau deshidratate. Are un ambalaj practic si o pompa imbunatatita care transforma aceasta lotiune intr-un produs valoros putand fi utilizata timp indelungat.Mai multe detalii si posibilitate comanda: Hand and Body Lotion