Poza Culevit

Culevit

Nota 100 din 5 bazata pe 1 recenzii
(1 recenzie)

Supliment alimentar indicat pentru procesele tumorale, canceroase. Contine ingrediente active precum vitamine aminoacizi, adenina, care suprahranesc celulele malformate pana la autodistrugere, fenomenul nu influenteaza celulele sanatoase.

Pret vechi : 185.93 lei
150.28 lei
Pretul include TVA

 

 

Culevit CaliVita este un antitumoral natural care suprahraneste celulele canceroase pana cand acestea se autodistrug (apoptoza)

 

Ingredientele  active ale suplimentului alimentar natural Culevit CaliVita sunt aminoacizii, vitaminele si adenina, elemente nutritive care sustin in mod eficient procesele fiziologice importante care se produc in corpul nostru, in scopul prevenirii si autodistrugerii proceselor canceroase.

 

 

Aceste ingrediente active includ aminoacizi cu structuri chimice diferite (metionina, fenilalanina, triptofan, arginina, histidina, tirozina), vitamine (A, B2, B6, biotina) si adenina care sustin procesele fiziologice importante ale corpului, mai ales functiile sistemului imunitar si metabolismul.

 

Beneficiile Culevit de la CaliVita

- Imbunatateste si reactiveaza sistemul imunitar

- Actioneaza ca antitumoral natural (tumori benigne si maligne)

- Previne inmultirea necontrolata a celulelor anormale

- Contracareaza atacurile permanente ale celulelor tumorale

- Are efect hepatoprotector

- Are actiune adjuvanta in cura cu citostatice

- Intareste organismul dupa interventiile chirurgicale

- Imbunatateste digestia

 

Culevit CaliVita - Antitumoral natural

Multi oameni de stiinta si cercetatori din intreaga lume incearca sa gaseasca formulele de vindecare a tumorilor maligne. Biochimistul Gyula Kulchar a constatat ca in corpul nostru exista un element original cu un mecanism de protectie necunoscut care previne aparitia si cresterea tumorilor. 

 

In corpul uman, pe langa celulele necesare bunei functionari a organelor, se pot forma si celule alterate, care de-a lungul timpului pot degenerea in tumori canceroase. Diferenta dintre celulele normale si cele anormale consta in capacitatea lor de absorbtie. Celulele normale absorb doar elementele de care au nevoie, in cantitati determinate de puterea si nevoia lor de molecule nutritive. Celulele tumorale atrag toate elementele cu care vin in contact, absorband si elementele nutritive ale celulelor sanatoase si ajungandu-se astfel la un metabolism celular haotic, ce ne poate pune viata in pericol. Desi celulele tumorale au nevoie de substante nutritive pentru a se inmulti, aportul permanent de astfel de elemente au un efect devastator asupra acestora, acestea ajungand sa se autodistruga. Pentru a se ajunge la acest mecanism, este nevoie de asigurarea prezentei unor anumitor doze de substante in sange, precum: glucide, vitamine si aminoacizi. 

Culevit contine dozajul perfect de ingrediente active care lupta impotriva aparitiei celulelor tumorale si incurajeaza functionarea normala a metabolismului celular.

 

 

Cui este recomandat Culevit CaliVita ?

 

Utilizarea suplimentului natural Culevit CaliVita - Antitumoral Natural este recomandat pentru toata lumea, dar mai ales pentru acei oameni la care acest mecanism de protectie pasiva nu este capabil sa functioneze optim (de exemplu, la persoanele in varsta, cu boli gastro-intestinale sau diverse alte boli grave, dupa operatii, in perioadele de consum excesiv de alcool, fumat, stres constant, in perioadele de dieta, etc )

 

Cu totii avem nevoie de Culivit:

 

  • in scopul de a ajuta la regenerarea organismului
  • in timpul perioadei de recuperare dupa operatii, leziuni si boli grave
  • in cazul bolilor canceroase ca un supliment la tratament, cu acordul medicului.

 

Mod de administrare Culevit CaliVita:

Pentru tratamentul naturist de reducere a tumorilor se  recomanda administrarea a cate 6 tablete de Culevit  de trei ori pe zi, cate 2 dupa fiecare masa, sau conform recomandarilor facute de medic.

Pentru prevenirea aparitiei celulelor tumoarale, se recomanda administrarea a 3 tablete de Culevit pe zi, cate una dupa fiecare masa principala.

 

Contraindicatii

Nu se recomanda administrarea simultana de Culevit si cartilaj de rechin (ex: Shark Aid) in combaterea  bolilor tumorale.

 

 

 

Puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea: Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan Consultatie online

 

 

 

dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

180 tablete

Compozitie

NutrientCantitate
Arginina78,39 mg
Fenilalanina33,04 mg
Histidina31,03 mg
Vitamina C30 mg
Metionina29,84 mg
Acid malic23,47 mg
Triptofan15,32 mg
Adenina2,26 mg
Tirozina1,27 mg
Vitamina B61 mg
Vitamina B20,8 mg
Biotina0,03 mg
AfectiuneMod de administrare
Dimineata - Pranz - Seara
Cancer (prevenire)0-0-1
Radiatii0-0-1

1 recenzii pentru Culevit

  1. Nota :5 din 5

    Dragos123 29.03.2011

    Locuiesc intr-o zona cu un nivel destul de ridicat de radiatii, deci implicit sunt supus unui risc mai mare de cancer. Pentru a ma proteja am ales Culevit de la calivita la sugestia unor specialisti in domeniu.

Adauga o recenzie

Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
Toate campurile sunt obligatorii *

*   = 8 + 8

Disclaimer
Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.