Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Arginina

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Cantitatea de Arginina

Culevit
153.78 Ron
78,39 mg

Arginina este este o substanta cu actiune neurologica, care alaturi de omitinina si fenilanina este indispensabila pentru sinteza si elaborarea hormonului de crestere a glandei hipozfiza.

Arginia se regaseste in nuci, floricele de porumb, ciocolata, orez brun, faina de ovaz, stafide, seminte de susan si de floarea soarelui, paine integrala de grau si tot ce inseamna alimente bogate in proteine.

Acest aminoacid este strict necesar adultilor peste 30 de ani, in special barbatilor, deoarece lichidul seminal contine aproximativ 80% arginina si deficitul poate duce la sterilitate. Prin urmare consumul de arginina duce la cresterea fertilitatii masculine, efectele sale putand fi comparate cu efectele obtinute in urma consumului de viagra, cel mai cunoscut medicament pentru potenta.

Arginina ajuta la vindecarea ranilor, sprjina sistemul imunitar, are efecte benefice asupra ricnichilor si sustine ficatul in detoxifierea organismului, avand rezultate bune in bolile de ficat (ciroza). De asemnea, arginina participa si la formarea muschilor si accelereaza eliminarea amoniacului, sprijinind performanta fizica pe termen scurt si lung. In cazul sportivilor pot fi observate efectele daca se administreaza o doza de 2g pe stomacul gol, cu apa, cu o ora inainte de a incepe programul de exercitii fizice.

Nu se recomanda administrarea argininei in cazul copiilor in crestere si in cazul persoanelor cu herpes.