Tratament naturist pentru fortifierea sistemului imunitar

nonisirop

Sistemul imunitar poate fi intarit cu Noni Sirop


Sistemul imunitar, care este alcătuit din celule speciale, proteine, tesuturi si organe, apără oamenii impotriva microbilor și a microorganismelor în fiecare zi. În cele mai multe cazuri face o treabă excelentă in mentinerea sănătatii și prevenirea infecțiilor, dar, uneori, atunci cand acest sistem este perturbat, pot aparea boli și infecții. Sistemul imunitar poate recunoaște și aminti milioane de diferiti dușmani, și poate produce secretii (eliberare de fluide) și celule pentru a le distruge aproape pe toate dintre ele. Secretul succesului este o rețea de comunicații elaborata și dinamica. Milioane și milioane de celule, organizate în seturi și subseturi, se aduna ca norii de albine care roiesc în jurul unui stup și transmit informații ca raspuns la o infectie. Odată celulele sistemului imunitar primesc semnalul de alarma, ele devin activate și începe să producă substanțe chimice puternice care permit desfasurarea corecta a procesului de aparare.


Morinda citrifolia( Noni) a fost folosita ca o plantă medicinală în diferite culturi din întreaga lume de mai multe mii de ani. Utilizarea sa tradițională pentru imunitate include combaterea infectiilor bacteriene, virale, fungice si parazitare. Acest fruct este folosit pentru a ajuta la tulburari respiratorii, infecții ale gingiei, dureri în gât, febră, dureri de cap, diaree și indigestie. Are efecte anti-inflamatorii și este, de asemenea, un remediu comun pentru dureri articulare.Există un salt foarte mare de la utilizările tradiționale la o intelegere mai stiintifica a modului in care Noni poate lucra. Studii recente explica cum Noni susține sănătatea sistemului imunitar. Celulele dendritice sunt celule importante ale sistemului imunitar care identifica un invadator și apoi ajuta la montarea unui raspuns imun adaptativ mai mare.


Un studiu din mai 2009 a aratat ca Noni activeaza celulele dendritice și, prin urmare, stimuleaza productia de celule B, care produce anticorpi împotriva unui anumit invadator. Acest tip de stimulare a sistemului imunitar adaptativ este relevantă pentru combaterea gripei, precum și a altor infecții. Din acest motiv, Noni Sirop CaliVita, un produs natural e baza de Morinda citrifolia (fructul noni) este un remediu excelent pentru activarea, sustinerea si intarirea functiei imunitare. Un alt studiu a aratat ca Noni actioneaza imediat pentru a stimula celulele killer, o parte vitală a sistemului imun innascut. Noni Sirop Cali Vita activează macrofagele (imunitate innascuta) prin stimularea receptorilor lor, în timp ce crește producția de interferon (un semnal care stimuleaza celulele dendritice pentru a monta raspunsul imun adaptativ).