Tratament naturist pentru cancer

tratament_cancer1

Cancerul poate fi prevenit si tratat cu Noni Sirop CaliVita


Cancer este denumirea generica pentru o grupare de mai mult de 100 de boli care se produc datorita cresterii necontrolate a celulelor anormale. Studiile de cercetare din ultima vreme au privit într-o direcție diferită și exista convingerea acum că cancerul este prezent în corpul nostru în orice moment, chiar de când suntem foarte tineri. Aceasta conditie nu este cauzata neaparat de lucrurile exterioare, ci de propriile noastre corpuri. Noi producem literalmente celule canceroase in corp în fiecare zi. Și in cea mai mare parte din viata noastra sistemul imunitar al organismului ucide în mod constant și dezactivează cancerul prezent în noi. Corpul fiecaruia dintre noi se afla intr-o lupta impotriva procesului canceros. Deci, ce se întâmplă de fapt cu cei care “obțin” boala?


Ed Mccabe spune intr-o carte a sa că, în cele din urmă, toxicitatea este cauza bolii in corpurile noastre. Chiar mai simplu, toxinele se acumuleaza în corpurile noastre in fiecare zi de la lucrurile la care suntem expuși și în cele din urmă vine un moment în viața când sistemul imunitar nu mai poate lupta și ține boala sub control din cauza acumularii de toxicitate. Când se întâmplă acest lucru corpurile noastre dobandesc boala. Poate fi orice fel de boală, dar cea care a devenit foarte comuna, din păcate, este cancerul. Astfel acumularea de toxicitate în corpurile noastre în cele din urmă devine atat de raspandita incat sistemul imunitar al organismului nu mai poate păstra celulele canceroase sub control.


Sucul de noni tahitian (Morinda citrifolia), care este ingredientul activ al suplimentului naturist Noni Sirop CaliVita, conține o mulțime de substante nutritive care luptă impotriva procesului canceros. Acestea distrug celulele canceroase (antrachinonă, damnacanthal și seleniu), opresc raspandirea lor (beta sitosterol, noni-ppt și limonen), stimuleaza celulele albe din sânge și alte părți ale sistemului imunitar (polizaharide) și ia parte la un proces care mărește membranele celulare, astfel încât să poată absorbi mai bine nutrientii ( proxeronina ajuta în crearea de xeronina).


Recent, cercetatorii au descoperit ca principalul motiv pentru care sucul de Noni, implicit Noni Sirop Cali Vita, oferă atât de multe beneficii este faptul ca stimuleaza productia de oxid nitric din organism, o molecula de semnalizare implicata în controlul circulației sângelui, reglementarea activităților din creier, plămâni, ficat, rinichi, stomac și alte organe. În plus, acesta molecula efectuează o gamă aparent nelimitata de funcții în organism. Cel mai important, reduce creșterea tumorii și crește răspunsul imun împotriva replicării radicale a celulelor.