Remediu naturist pentru controlul alergiilor

cum-tratam-alergiile

Alergiile pot fi tratate cu Noni Sirop CaliVita


Alergiile sunt conditii extrem de frecvente. La copiii mai mici de 11 de ani, dermatita alergică (inflamație a pielii) este cea mai comună afecțiune a pielii. Aceste reactii pot afecta oameni de toate varstele, cu toate că ele au tendința de a se dezvolta in copilarie sau adolescenta. Factorul de risc care duce la alergii este expunerea la un alergen, chiar dacă există o componentă genetică.


 


Fructul Noni (Morinda citrifolia) conține multe ingrediente active care au dovedit ca pot suprima reactiile alergice. Acestea amelioreaza simptomele alergice prin prevenirea activarii de celule ale sistemului imunitar ca raspuns la factorii alergeni. Sucul acestui fruct conține mai multe elemente active, precum flavonoide, polifenoli, catechine și cafeina si alcatuieste suplimentul natural Noni Sirop Cali Vita. Catechinele, cum ar fi epigalocatechina, galatul de epigalocatechina (EGCG) și galatul de epicatechina sunt antioxidanti puternici. Prin studierea celulelor mastocite care elibereaza histamină, cercetatorii au descoperit ca EGCG blocheaza receptorii IgE, care sunt implicati în răspunsul alergic.


 


Sucul de Noni contine carotenoizi, vitamina C, vitamina E, calciu, potasiu, flavonoide și rutina. Acesta are efecte anti-inflamatorii si un efect puternic asupra creșterii nivelului de glutation din organism. Glutation este un antioxidant natural care protejeaza celulele de daunele provocate de radicalii liberi. Acest element previne deteriorarea oxidativa a celulelor și este implicat in funcția sistemului imunitar. Epuizarea de glutation este legata de multe boli cronice. Siropul de Noni a dovedit ca poate spori functia celulelor T si crește nivelul IL-4. IL-4 imbunatateste capacitatea celulelor T de a reglementa celulele pro-inflamatorii, fapt care sugerează că Noni poate ajuta la reducerea inflamatiei.


 


Vitamina C este găsita in abundenta în acest fruct si se pare ca creste funcția multor celule ale sistemului imunitar, inclusiv celulele T, fagocitele (care distrug celulele invadatoare) și altele. Ca un antioxidant, vitamina C poate proteja celulele de specii reactive de oxigen cunoscute pentru a provoca leziuni tisulare si boli. Aceasta vitamina are, de asemenea, proprietati antihistaminice, astfel putand ajuta la ameliorarea simptomelor alergice. Vitamina E este o vitamina solubila in grasimi, care actioneaza ca un maturator de radicali liberi. Acest nutrient protejează membranele celulare și previne deteriorarea enzimelor membranei asociate. Studiile afirma ca niveluri mai scazute de antioxidanti, cum ar fi vitamina E, cresc riscul de alergii de trei ori. De asemenea, nivelurile scazute de magneziu cresc incidenta alergiilor si atacurilor de astm. Noni Sirop CaliVita ajuta la tratamentul alergiilor datorita continutului sau abundent de toate aceste elemente importante.