Noni Sirop – prezentare generala si detalii utile

noni-prezentare

Noni Sirop – un remediu bun la toate


Noni Sirop CaliVita este un produs naturist pe baza de suc de Morinda citrifolia (Noni), un fruct cu proprietati deosebite pentru santatea organismului uman. Noni Sirop Cali Vita este larg utilizat ca tratament naturist pentru intarirea sistemului imunitar, reducerea durerilor, ca un antihipertensiv natural, antialergic, antiinflamator si anticancerigen. Beneficiile pentru sănătate ale sucului de Noni au fost bine cunoscute de către polinezieni de mai bine de 2.000 de ani.Dr. Neil Solomon, un nutritionist renumit, a petrecut un deceniu studiind beneficiile pentru sănătate ale sucului de Noni. În cele patru cărți pe care le-a publicat, el se referă in special la hipertensiune arterială, cancer, artrita si durere cronica, fiind cele mai comune si debilitante condițiile cunoscute de om și pentru care sucul de noni prezinta proprietati de vindecare remarcabile.

Un studiu efectuat pe mai mult de 25.000 de consumatori de sirop de Noni a dezvaluit beneficii pentru alergii, artrita, astm, cancer, sindromul de oboseala cronica, colesterol, fibromialgie, depresie, diabet zaharat 1 si 2, digestie, boli de inima, hipertensiune arteriala, sistem imunitar deficitar , boli de rinichi, dureri, probleme respiratorii, afecțiuni ale pielii, insomnie, stres, boala Parkinson, scleroza multipla si chiar vicii precum fumatul si consumul de alcool. Aceasta planta este una dintre cele mai importante elemente de tratament care există astăzi. Poate trata diferite tipuri de boli, de la ușoare până la cele grave.Din studii, s-a constatat că Morinda citrifolia are un compus activ care lupta împotriva cancerului. Compusul în cauză este damnacanthalul. Alte substanțe active conținute în Morinda citrifolia sunt: terpenoide (servește pentru procesul de sinteză organică), antrachinona, acubina, alizarina (ucide bacteriile), scolopetina, xeronina și proxeronine.


Noni Sirop CaliVita, pe langa tratamentul cancerului, de asemenea, imbunatateste rezistenta, reduce durerea, hipertensiunea arteriala, previne formarea cheagurilor de sange, activeaza mecanismul antiinflamator si stabilizeaza starea de spirit. Datorita multitudinii de nutrienti precum aminoacizi, enzime, vitamine si minerale, Noni Sirop Cali Vita reechilibreaza intreg organismul si imbunatateste sanatatea de la A la Z. Alte conditii, cum ar fi tusea, gripa și durerile abdominale pot fi, de asemenea, tratate cu suc de noni.