Rhodiolin – tratament naturist pentru stres, depresie si oboseala

rodiolrosea3

Stresul, despresia si oboseala pot fi eliminate din viata ta cu Rhodiolin CaliVita


 


Stresul, despresia si oboseala sunt stari de spirit pe care multi oameni le experimenteaza, separat, sau “la pachet”. Nu exista nici o indoiala ca exista o relatie intre cele trei conditii. Stresul este un raspuns normal fiziologic la presiuni externe, situatii si boli. Cand ne confruntam cu presiune, organismul nostru se pregateste pentru a face fata provocarii prin eliberarea de produse chimice care ne dau un plus de energie si afecteaza toate organele critice. Depresia rezulta dintr-un dezechilibru al neurotransmitatorilor, dar poate fi cauzata de o varietate de factori. Lupta cu presiunea interioara creste potentialul de deprimare. Pe de alta parte, deprimarea scade capacitatea de a face fata oricarei provocari din viata de zi cu zi si poate declansa o presiune neobisnuit de mare. Aceasta presiune prelungita duce la o eliberare continua de biochimicale in exces, care duce la afectiuni medicale. De asemenea, cercetarile au aratat ca oamenii care sunt deprimati sunt de patru ori mai susceptibili de a dezvolta oboseala.

Multe studii au dovedit ca Rhodiola Rosea este o planta foarte utila si a adus o schimbare pozitiva in viata oamenilor. Planta ne ajuta sa ne simtim relaxati si sanatosi tot timpul, chiar si atunci cand lucram non-stop. Medicii sovietici au clasificat Rhodiola ca un adaptogen. Un adaptogen ajuta organismul sa se adapteze la diferite tipuri de conditii: caldura, frig, efort, traume, privarea de somn, expunerea la substante toxice, radiatii, infectii, sau presiune psihologice.

Rhodiolin Cali Vita, este un supliment natural care poate ajuta in combaterea stresului, depresiei si oboselii, stari frecvent intalnite in viata agitata in care traim, datorita ingredientului sau adaptogen, Rhodiola rosea. Potrivit expertilor, Rhodiola rosea este o planta medicinala prin excelenta. Acesta actioneaza nu pe boala, ci asupra sanatatii, iar efectele sale sunt rapide. Rhodiolin CaliVita ne permitem sa fim in alerta atunci cand avem nevoie sa fim si se adapteaza la toate nevoile corpului. Peste 300 de studii umane pe Rhodiola rosea au arata ca planta are proprietati anti-stres, anti-anxietate si anti-deprimare, fara a produce efecte negative semnificative. Acest lucru este in contrast puternic cu medicamentele utilizate in aceleasi scopuri, care de obicei provoca tulburari de somn, tulburari digestive, disfunctie sexuala si o varietate de tulburari de dispozitie.