Acidophilus si AC-Zymes

In prima jumatate  a secolului s-a descoperit existent unor lactobacilli (Bulgaricus , Acidophilus) in animate alimente, cu efecte benefice asupra organismului uman.


Dintre acestia , lactobacilul Acidophilus s-a dovedit  a rezista in intestin 10 zile sau mai mult , fiind de mare utilitate  prin creearea unui mediu necorespunzator pentru numerosi agenti patogeni.


Acidophilus contribuie la reducerea colesterolemiei, la asimilarea diversilor nutienti s.a.Cele mai spectaculoase efecte au fost obtinute , insa, in lupta organismului impotriva micozelor si in special impotriva ciupercii Candida Albicans. Trebuie mentiont faptul ca majoritatea  micozelor apar  ca o consecinta  a unui tratament incorrect, cu administrarea antibioticelor pe cale bucala . astfel , se distruge flora intestinala utila , se inmulteste Candida Albicans si apar dereglari digestive.


Micozele provocate de acesti fungi , pot aparea la nivelul cavitatii bucale , plamanilor, degetelor mainilor si picioarelor, si al vaginului. Prin  utilizarea preparatelor cu Acidophilus , micozele pot  fi tratate  cu succes in cateva saptamani. Totodata , va disparea si mirosul  neplacut  al gurii,provocat de anumite procese  biologice desfasurate in intestin.