Cum sa ne mentinem un corp sanatos

Pare ciudat ca într-o epocă în care atât de mulți oameni sunt din ce in ce mai bine educați, ei nu isi recunosc, sau trateaza corpurile ca pe cei mai buni prieteni ai lor. Absurd, organismul este frecvent abuzat de o admisie deliberată, sau pasiva de toxine, în măsura în care ne face să ne întrebam dacă educația este pe drumul cel bun. Se pare că nu, si din acest motiv sanatatea a devenit o preocupare din ce in ce mai mare.


Mai degrabă decât sa-si dezvolte propriile sisteme naturale de aparare, oamenii au ajuns să se bazeze pe ajutor din exterior, dacă ceva nu merge bine. Acestia par a fi conștienți că anii multi de abuz, sau lipsa de exercitiu, sau consumul de alimente nesanatoase a contribuit la incapacitatea lor de a face față. Să nu uitam de faptul că oamenii de foarte multe ori nu isi acorda suficient timp si atentie pentru a-si mentine activ cel mai prețios lucru al lor, propriul corp, care este templul în care trăiesc. Ar trebui sa constientizeze cel mai mult faptul ca, dacă nu adopta un stil de viață mai sanatos si natural, in cele din urma repercursiunile isi vor face simtita prezenta.


Tradițiile de medicină orientala sunt responsabile pentru Yoga, anumite forme de meditație, și alte tehnici care sunt acceptate pe scară largă în Occident. Este general acceptat faptul că acupunctura ameliorează durerea și trebuie spus că un număr tot mai mare de medici din Vest includ unele forme de medicina din Est în serviciile lor.


Ne-a fost sugerat că suntem ceea ce mănâncam, prin urmare cine si-ar dori să se trezeasca într-o dimineață ca un cârnat sau hamburger încărcat cu grasime? Analogia este valabila, deoarece fructele și legumele cultivate in mod natural sunt mult mai bune în căutarea pentru o sănătate naturala. Gândiți-vă la mirosul de fructe proaspete, cum ar fi o coaja de portocale proaspat decojita, sau aroma unor capsuni proaspete. Uitati-va la culoarea și textura acestui tip de alimente, și contrastati-le cu mirosul de ardere a grasimilor. Desigur că sfatul de a consuma intre 5 – 9 fructe si legume pe zi este bun, și ar trebui cu totii sa incercam sa atingem pragul superior.


Tot ceea ce facem necesită o anumită cantitate de energie, și în acest sens alimentarea este combustibilul nostru. Ca si cand am lua în considerare ca ne umplem masinile cu nisip, tot asa ar trebui sa ne gandim si sa asociem atunci cand ne umplem stomacul cu grăsimi si zaharuri. În mod similar nu este util sa avem un rezervor plin cu conbustibil daca nu-l folosim cu intelepciune, prin exercitiu fizic, pentru a ne susține sănătatea fizică. Există atât de multe moduri de a ne consuma energia in mod util și plăcut: mersul pe jos, înotul, golful, activitatile in sala de sport, pentru a numi doar câteva. Desigur, unele dintre calorii sunt consumate la locul de muncă, dar de dragul sănătății noastre fizice ar trebui sa alegem ceva care ne ofera un beneficiu pozitiv, atunci când avem timp pentru noi.


Remedii naturiste CaliVita