Inca iti mai este foame ? Figure Shaper, taie pofta de mancare.

Exista o vorba care spune ca nimic nu se poate dobandi fara multa munca si sudoare. Aceasta e valabila si in cazul curelor de slabire: fara eforturi nu exista reusita.


Rezultatele durabile pot fi obtinute doar cu multa perseverenta si un program bine ales. Totusi, senzatia de foame pe care o incercam atunci cand urmam o dieta de slabit si care combinata cu o stare constanta de nervozitate, ne poate slabi vointa – ne impiedica adeseori sa ne atingem scopul dorit.


Totul se decide in mintea ta


Atunci cand incepem o cura de slabire, in mod automat creierul nostru stimuleaza organismul sa-si creasca aportul energetic. Aceasta reactie s-a dezvoltat pe parcursul evolutiei omului pentru a ne proteja impotriva mortii prin infometare. Drept rezultat, ne putem confrunta cu urmatoarea situatie: cu cat ne concentram mai mult pe efortul de a pierde in greutate, cu atat mai mult gandurile noastre se invart in jurul mancarii.


O formula complexa pentru un efect cat mai complet: Figure Shaper


Efectul plantei Hoodia gordonii din compozitia acestui supliment alimentar este imbunatatit de cel al unor substante active ce actioneaza sinergic cu aceasta. Proprietatea principala a acidului hidroxicitric, cunoscut ca HCA substanta activa de baza a plantei Garcinia cambogia – este aceea ca stimuleaza transformarea grasimilor in energie. La randu-i, ceaiul verde este si el un foarte popular agent stimulator si de ardere a grasimilor. Datorita faptului ca functioneaza ca accelerator al efectului insulinei, cromul nu doar ca ajuta la inhibarea poftei de dulciuri, dar influenteaza in mod pozitiv si metabolismul proteinelor si lipidelor din organism.


Toata actiunea se petrece in mintea ta


Figure Shaper ajuta la reducerea poftei de mancare excesive, contribuind astfel in mod eficient la conturarea unei siluete frumoase. Ingredientul sau principal este Hoodinia gordonii, o planta asemanatoare unui catus, acre, in prezent, este unul dintre ingredientele active cel mai des intrebuintate in compozitia formulelor pe baza de plante destinate reducerii masei corporale. Hoodia este folosita de secole intregi de catre triburile indigene din Africa de Sud pentru a le suprima senzatia de foame in timpul lungilor expeditii de vanatoare si ale ajuta sa-si pastreze energia. Efectul sau principal se datoreaza asa numitelor sterol glicozide, care actioneaza direct asupra centrului de satietate din creierul nostru, “pacalindu-l” astfel sa genereze o senzatie asemanatoare celei resimtite atunci cand organismul este aprovizionat din plin cu subtstante nutritive, in timp ce, de fapt, noi ii oferim mult mai putin.


Cand este recomandat ?


Atunci cand in timpul curelor de slabire iti lipseste vointa de a te abtine de la consumul de alimente si de fiecare data sfarsesti prin a renunta. In cazul in care nu reusesti sa te concentrezi asupra muncii sau a activitatilor tale zilnice din pricina ca te gandesti necontenit la mancare.


Daca in mod repetat se intampla sa iti fie pofta de alimente pe care le poti devora doar din priviri sau daca simti nevoia imperioasa a unei gustari.


Cand dispui de prea putin timp pentru a face exercitii fizice regulate si din acest motiv preferi sa recurgi la diete de slabit care se bazeaza pe un aport nutritional redus.


Mai multe detalii si posibilitate comanda: Figure Shaper