Frumusetea confera incredere in sine, Beauty Formula

Un par mai stralucitor, o piele mai ferma, unghii mai rezistente?


Da, este posibil ! Faceti cunostinta cu cea mai recenta inovatie a noastra si veti straluci zilnic, intocmai ca o stea !


Nu mai este nici un secret faptul ca traim intr-o lume in care frumusetea este din ce in ce mai mult prezenta in lumina reflectoarelor si nu mia exista nici o indoiala asupra faptului ca un aspect bine ingrijit si stralucitor a devenit un criteriu important pentru obtinerea succesului, atat in domeniul profesional, cat si in cel personal.


Pielea este unul dintre organele corpului uman de cea mai mare intindere, fiind in acelasi timp si suprafata ce separa organismul de mediul inconjurator. Fata noastra este primul lucru la care se uita cei din jur, iar un par curat si unghiile ingrijite contribuie si ele la acea prima impresie pe care oamenii si-o formeaza despre noi. Prin urmare, este absolut normal sa acordam o importanta deosebita ingrijirii lor.


Insa degeaba dispunem de produse cosmetice de cea mai buna calitate, daca organismul nostru nu primeste nutrientii necesari. Hranirea pielii, parului si unghiilor este o regula de baza pentru obtinerea frumusetii mult ravnite.  Frumusetea ne da incredere in sine si ne ajuta la obtinerea unor performante mai bune in toate aspectele vietii. Tocmai de aceea, CaliVita va vine acum in ajutor.


Ce ofera Beauty Formula ?


Suplimentul nostru alimentar, in conformitate cu cele mai recente cerinte de calitate din domeniu, asigura aportul necesar de substante nutritive printr-un complex de vitamine, minerale, aminoacizi, colagen si plante care ajuta la mentinerea sanatatii pielii, parului si unghilor, pentru ca dumneavoastra sa straluciti in fiecare zi, intocmai ca o seta !


Efectele Beauty Formula


Datorita continutului sau de siliciu, extractul de coada calului intareste firul de par, creste rezistenta ungiilor si sporeste elasticitatea fibrelor de colagen ale pielii.


Extractul de urzica hraneste parul. Zincul ajuta la mentinerea structurii sanatoase a pielii. Cuprul joaca un rol important in pastrarea culorii parului si a pileii. Iodul este un microelement la fel de important pentru sanatatea parului, pielii si a unghiilor.


Aminoacizii cu sulf contribuie in mare masura la protejarea structurii firului de par si, mai mult chiar, au efecte benefice si asupra pielii si unghiilor, in vreme ce binecunoscutele vitamine incluse in compozitia produslui ne ajuta sa ne pastram aspectul sanatos.


Beauty Formula – 90 tablete


Substante active/tableta:


Colagen hidrolizat ……………  100 mg


L-metionina  …………………..   100 mg


Extract de coada calului  …..   90 mg


L-cisteina  ………………………   77 mg


Extract de urzica   ……………    40 mg


Siliciu   …………………………..   40 mg


Colina  …………………………..    30 mg


Vitamina C  ……………………     30 mg


Niacina   ………………………..    30 mg


Vitamina B6  ………………….     10 mg


Zinc   ……………………………      10 mg


Vitamina B2   …………………     5 mg


Cupru   ………………………….    2 mg


Vitamina A    ………………….    750 mcg (2500 UI)


Iod   …………………………….    50 mcg


Vitamina B12   ……………….    10 mcg


Mod de administrare: o tableta pe zi


Mai multe detalii si posibilitate comanda: Beauty Formula