Alfalfa (lucerna) este un diuretic natural

Alfalfa (lucerna) este utilizata utilizata de multe secole in medicina traditionala datorita nenumaratelor sale efecte benefice. Este un diuretic natural; poate reprezenta un supliment adecvat in cazul dietelor alcalinizante; contine multe vitamine si minerale, care ajuta la functionarea sanatoasa a organismului.


Alfafla (Medicago sativa), cunoscuta in Europa in special ca o planta furajera, este utilizata de multa vreme in medicina traditionala . Astazi, rezultatele cercetarilor stiintifice au demonstrat ca partile alfalfei aflate deasupra nivelului solului, adica frunzele, contin din abundenta beta-caroten, vitamina B, C, D, E si K, saruri minerale, potasiu, fier, calciu si fosfor. Ultimele doua elemente au o importanta deosebita pentru sistemul osos si pentru dantura, in special in organismele in crestere si dezvoltare. Ajuta la absorbtia carbohidratilor, proteinelor, calciului, fierului si a anumitor oligoelemente, precum si la incorporarea acestora in organism. Alfalfa si extractul de alfalfa sunt benefice in special pentru persoanele in varsta. Creste performanta fizica si forta vitala, asigura un somn odihnitor.


Deoarece contine multe vitamine solubile in grasimi, intr-o doza ridicata, si acestea se acumuleaza in organism, se recomanda consumul de alfalfa doar 2-3 luni, dupa care trebuie facuta o pauza.


Alfalfa a fost numit “marele vindecator” de biologul Frank Bouer deoarece, conform cercetarilor sale, aceasta planta contine opt enzime esentiale. Pe langa aceasta, in fiecare 100 de grame de alfalfa se gasesc 8000 U.I. (unitati internationale) de vitamina A si 20 000 – 80 000 U.I. de Vitamina K.


Atentie !


Dupa doua luni, consumul produsului trebuie intrerupt pentru o luna.


Persoanele care iau anticoagulante trebuie sa consulte medicul inainte de a incepe consumul unui produs cu Vitamina K.


Green Care – Compozitie / tableta:


Alfalfa ……………. 500 mg


Magneziu ……….. 25 mg


Mod de administrare:  4-8 tablete zilnic


Mai multe detalii si posibilitate comanda: Green Care


Command-Option für die Menschen in Deutschland, Österreich: Green Care