Usturoiul scade colesterolul, are efect bactericid si fungicid

Usturoiul este unul dintre cele mai cunoscute condimente, dar putini stiu ca, pe langa aroma sa caracteristica, are numeroase efecte benefice la adresa sanatatii. Garlic Caps contine ingredientele active din usturoi si patrunjel, care au fost utilizate cu succes in medicina traditionala de sute de ani.


Usturoiul este un condiment cunoscut de foarte multa vreme pentru efectele sale pozitive la adresa sanatatii. Contine peste 200 de tipuri de ingrediente biologic active, precum si vitamine, minerale, aminoacizi si enzime. Influenteaza benefic functionarea organismului pe mai multe planuri.


Consumul prelungit de usturoi are un efect favorabil asupra nivelului de lipide, colesterol si colesterol LDL din sange. Ingredinetele sale active impiedica depunerile de colsterol pe peretii interni ai vaselor de sange. Ingredientele active ale usturoiului sunt cunoscute pentru puternicul lor efect bactericid si fungicid.


Usturoiul a fost folosit in medicina traditionala de mii de ani datorita acestor efecte pozitive. Contine numerose substante biologic-active. Principalul sau ingredient activ este alicina, care are un puternic efect antibiotic si se extrage prin zdrobirea usturoiului proaspat.


Usturoiul este mentionat in cele mai vechi documente scrise. Constructorii piramidelor egiptene consumau usturoi, ceapa si ridichi pentru a evita bolile infectioase. Usturoiul era inclus si in alimentatia soldatilor romani.


Atentie !


Produsele care contin usturoi trebuie consumate cu multa apa sau suc de fructe.


A se consulta intodeuna medicul inainte de consumul produselor cu usturoi daca aveti probleme de coagulare sau urmeaza sa fiti supus unei operatii.


Persoanele care stiu ca sunt alergice la usturoi si/sau alte plante din specia liliaceelor trebuie sa evite acest produs.


mamele care alapteaza trebuie sa ia in considerare ca anumite ingrediente ale usturoiului pot fi secretate in lapte.


Garlic Caps, compozitie /capsula:


Usturoi   ………………….   350 mg


Patrunjel …………………   250 mg


Mod de administrare:


2-4 capsule pe zi


Mai multe detalii si posibilitate comanda: Garlic caps


Command-Option für die Menschen in Deutschland, Österreich: Garlic Caps