ZenThonic

Principalul ingredient al produsului ZenThonic este fructul numit mangostana, unul dintre cele mai valoroase alimente pentru cei care traiesc in junglele din Asia, care il numesc si “fructul zeilor”. Chiar daca in Asia este considerat un fruct sacru, el este aproape necunoscut in America de Nord si in Europa.


Principalul ingredient al acestui produs este mangostana. Fructul are o compozitie unica, iar principalele sale substante active sunt xantonele.


Xantonele sunt flavonoide cu un puternic efect antioxidant, insa fructul este bogat si in alti compusi antioxidanti, cum ar fi polifenolii, catechinele si vitamina C.


Recent, mangostana a starnit interesul cercetatorilor de pe intreg globul, iar acum este consumata nu doar pentru gustul sau delicios, ci si pentru calitatile sale deosebite de mentinere a sanatatii.


Acest fruct contine mari cantitati de potasiu, calciu, fosfor, fier, precum si vitamina B1, B2 si B6, care ne ajuta la mentinerea sanatatii. Astfel mangostana are o serie de ingrediente care fortifica organismul si ne protejeaza impotriva radicalilor liberi, ajutand la functionarea normala a celulelor.


Celelalte ingrediente ale produsului sunt sucuri concentrate de alte fructe valoroase , selectate cu atentie, benefice sanatatii, care ii confera un gust delicios.


Compozitie ZenThonic:


– Concentrat de mangostana


– Concentrat de suc de struguri rosii


– Concentrat de suc de capsuni


– Concentrat de suc de merisor


– Concentrat de suc de zmeura


– Concentrat de suc de cirese


– Concentrat de suc de mere


– Concentrat de suc de pere


– Concentrat de suc de afine


– Piure de pere


Mod de administrare: 2 – 6 linguri zilnic


Mai multe detalii si posibilitate comanda: ZenThonic