Sa invatam sa slabim inteligent !

Lipsa exercitiilor fizice sau a unei simple plimbari in aer liber, ritmul alert in care suntem nevoiti sa traim, ciclul serviciu-acasa interupt doar uneori de cate o iesire pasagera, fast-foodul atat de “indispensabil”, macarea la ore tarzii cand ajungem acasa de la serviciu …. Si ne uitam, din acest ritm alert, cum kilogramele se aduna pe zi ce trece si sunt tot mai greu de dat jos. Cel putin asa credem noi !


Propunerea mea este simpla….Haideti sa invatam sa slabim intelligent !!!


Ce trebuie luat in calcul inca de la inceput este faptul ca nu exista o pastila minunata sau vreo minune peste noapte care sa ne ajute sa dam kilogramele jos fara nici un pic de efort din partea noastra. Trebuie in primul rand sa ai incredere in tine si in cei care iti acorda sprijinul si numai asa vei reusi. De cele mai multe ori inventam scuze care sa justifice imposibilitatea noastra de a actiona pe termen lung . Din cand in cand, vointa noastra iese la inaintare determinandu-ne sa incercam terapii si diete drastice numai de dragul de a purta hainute cu o masura, doua mai mici. Si de fapt rezultatul nu este decat unul trecator deoarece kilogramele pierdute peste noapte se pun la loc. Trebuie sa luam in calcul ca acele kilograme in plus nu sunt totusi puse intr-o singura zi. Trebuie sa fim pregatite sa incepem o schimbare in viata noastra astfel vom trece mereu prin cosmarul yo-yo. In caz contrar mai bine ne mentinem la greutatea actuala.


Trebuie sa invatam sa slabim sanatos!


Cateva sfaturi pentru o slabire de lunga durata:


Nu va impuneti multe restrictii– cu cat veti incerca sa tineti o dieta “ca la carte” cu atat veti gresi mai mult si va veti simti mai vinovata. Fa-ti din cand in cand micile placeri , nu incerca sa tii o dieta drastica.


Obiectivele tale sa fie realiste– astfel vei fi dezamagita si vei renunta.


• Poate ti se pare ciudat dar… mananca… este ideal sa nu sari peste mese , manaca 3 mese principale dar fara excese. Manaca ultima masa cu 3-4 ore inainte de a te baga in pat. Tine cont ca o alimentatie sanatoasa trebuie sa contina glucide, lipide si proteine. Ai grija la asocierile de alimente. Daca iti plac lactatele alege variantele “light”.


APA– cel mai important nutrient pentru organismul tau care ajuta nu numai in procesul de slabire ci si in procesele de digestie, reglarea tensiunii sanguine, transportul substantelor nutritive la celule si ne poate scapa si de foame.


• La fel de importanta intr-o cura de slabire dar si pentru sanatate este si miscarea .


Dar sa incepem cu inceputul…. Detoxifierea este primul pas in procesul de slabire si celmai important.


Calivita ne pune la dispozitie minunatul produs Liquid Chlorophyll , un antioxidant puternic cu rol in detoxifierea interna, un bun diuretic si un excelent ajutor pentru persoanele cu tulburari de circulatie sanguina.


De un real folos este si Pure Yucca. Administrat cu 2- 3 l/lichide pe zi reduce nivelul colesterolului, ofera detoxifiere organismului, stimuleaza digestia si intareste sistemul imunitar.


Cromul este util in metabolismul proteinelor, lipidelor si al gliceridelor. Il putem gasi in produsele Chromium Max, Citrimax and Chromium.


Nopalinul este si el un detoxifiant excelent si un ajutor in curele de slabire. Are un continut bogat in vitamine si minerale si un continut ridicat de fibre, fapt ce determina scaderea poftei de mancare si stabilizarea nivelului glicemiei.


Continutul produsului Slim Formula imbina intr-o proportie optima substante recunoscute unanim pentru efectul detoxifiant de calitate, cu rol in stimularea digestiei si absorbtiei intestinale. Accelereaza procesele metabolice ale organismului si, prin urmare, pierderea in greutate. Are in aceelasi timp rol protector asupra organismului fata de riscul unei acidifieri datorate pierderii bruste in greutate.


XShape este un supliment alimentar care vine in ajutorul persoanelor ce doresc sa slabeasca. In compozitia sa gasim substante active precum aminoacizi esentiali, vitamine si picolinatul de crom. Toate acestea pentru a fi mai in forma si pentru a avea un corp mai suplu. Consumat in paralel cu un stil de viata sanatos, accentueaza in mod excelent si evident rezultatele curelor de slabire.


Cu atatea produse minunate nu ne mai ramane decat sa avem vointa necesara pentru a incepe un proces benefic pentru o viata de calitate cu mai putine kilograme, sau … dupa caz… cu un corp in care sa ne simtim bine.


In final, orice persoana are nevoie de o cura de detoxifiere!


Va doresc un an frumos, sanatos, plin de lucruri minunate in viata dumneavoastra , cu kilograme mai putine si multe realizari!


Kinetoterapeut Rosca Maria,


Manager Sanatatea SPA