MagneZi B6

Duci un stil haotic de viata cu mult stres, tensiune mentala si/sau fizic intens ? Produsul MagneZi B6 a fost creat special pentru tine ! Substantele sale active sprijina functionarea adecvata a sistemului muscular si nervos, fiind necesare pentru procesele metabolice si de producere a energiei. Sanatate, energie si o capacitate de lucru enorma !


Magneziul este al optulea element de pe suprafata planetei noastre, in ordinea frecventei, si al patrulea din organismul uman. Organismul nostru contine 25-30 g de magneziu, dintre care 60% se afla in sistemul osos si 30% in sistemul muscular. Magneziul este indispensabil pentru mentinerea structurii sanatoase a oaselor si dintilor. Activeaza o serie de enzime, in special pe cele care participa la procesele de producere a energiei din organism. Ia parte la sinteza proteinelor, la procesele de diviziune celulara, la functionarea echilibrata a sistemului nervos, fiind, de asemenea, necesar pentru mentinerea functiilor musculare normale. Prin urmare, simptomul cel mai des intalnit al deficientei de magneziu apare la nivel muscular si se manifesta sub forma de miastenie si spasmofilie. Consumul unei cantitati adecvate de magneziu contribuie la mentinerea tensiunii arteriale normale.


Vitamina B6 este cel mai des intalnit “tovaras” al magneziului in suplimentele alimentare si are o serie de roluri in organism.  Pe langa faptul ca are o functie importanta in metabolismul proteinelor, carbohidratilor si grasimilor si in formarea sangelui, functia imunitara si diviziunea celulara, este esentiala si pentru functionarea echilibrata a sistemului nervos.


Zincul activeaza o serie de enzime importnate, participa la mecanismul natural de aparare a organismului si, in plus, datorita faptului ca este un puternic antioxidant, blocheaza procesele oxidative care au loc in organism. Deoarece in organism nu exista depozite semnificative de zinc, este necesara suplimentarea continua cu acest element.


Cui se recomanda MagneZi B6 ?


Tuturor celor care sunt expusi unui stres fizic (sportivi, muncitori) sau mental (stres la locul de munca, perioada examenelor) crescut. Acest produs poate fi de ajutor si in alte situatii de stres prelungit.


Atentie !


A nu se consuma de catre persoanele cu insuficienta renala !


MagneZi B6, substante active/tableta:


Magneziu ……………… 100 mg


Zinc …………………….. 5 mg


Vitamina B6 ………….  5 mg


Mod de administrare: 1 tableta zilnic.


Mai multe detalii si posibilitate comanda: MagneZi B6