Strong Bones PLUS

Strong Bones PLUS este un produs care ajuta la mentinerea integritatii structurii osoase. Contine calciu si magneziu, fiind suplimentat cu vitamina D3, pentru o utilizare optima.


Calciul si magneziul apartin grupului macroelementelor si au sarcini multiple in organism. Rolul lor cel mai cunoscut este mentinerea structurii sanatoase a oaselor si dintilor. Exista o serie de factori care determina utilizarea calciului, printre acestia numarandu-se si rezervele de vitamina D din organism. Acesta a reprezentat punctul de plecare al cercetarii care a avut ca rezultat includera vitaminei D in noul nostru produs .


Vitamina D este un derivat steroid, liposolubil, rezistent la caldura. Se gaseste sub doua forme principale: Vitamina D2 (ergocalciferol) si Vitamina D3 (colecalciferol), dintre care D3 este cea mai activa. Alimentele de origine vegetala contin doar vitamina D2, pe cand cele de origine animala contin ambele forme. Vitamina D sprijina absorbtia calciului din intestine si integrarea sa in oase, ajutand, de asemenea, si la mentinerea echilibrului calciului plasmatic. Aceasta este o importanta deosebita deoarece calciul, pe langa faptul ca reprezinta substanta de baza din structura oaselor, joaca un rol crucial in functionarea sitemului nervos si in procesele de coagulare sanguina, pentru care prezinta calciul plasmatic este vitala.


Atentie !


Fumatul, consumul de cafea, ceai, aportul ridicat de fibre, precum si de acid oxalic si fitina, care se gaseste in anumite plante (de exemplu in macris si rubarba), pot bloca absorbtia calciului.


Aportul ridicat de proteine creste eliminarea calciului prin rinichi.


Proportia optima dintre calciu si magneziu este deĀ  2:1. Produsele moderne, ca Strong Bones PLUS, contin aceste macroelemente in proportia indicata mia sus.


Mai multe detalii si posibilitate comanda: Strong Bones PLUS