Liquid Chlorophyll – sanatate pe baza de clorofiline

Pe tot parcursul vietii noastre suntem inconjurati de toxine. Toxinele pot aparea ca rezultat al unei alimentatii improprii, ca efect secundar al medicamentelor, poluarii mediului sau drept consecinta a unor procese metabolice. Acestea ingreuneaza procesele biochimice si au un efect negativ asupra functionarii organismului. De aceea trebuie luptat impotriva lor, si cum e mai bine decat cu ajutorul unui supliment nutritiv?


Liquid Chlorophyll contine clorofila, care ofera o protectie naturala impotriva tuturor acestor pericole.


Ce beneficii aduce folosirea suplimentului Liquid Chlorophyll?  • Prezinta actiune de detoxifiere interna a organismului, mentinand astfel sanatatea si viata.

  • Prezinta beneficiile unui deodorant intern: Administrarea orala a clorofilinei scade mirosul fecalelor si urinei in cazul pacientilor care sufera de incontinenta. Ajuta la indepartarea mirosului corporal si elimina respiratia urat mirositoare.

  • Are actiune puternic antioxidanta. Este demonstrat ca suplimentarea dietei cu clorofila poate scadea efectele oxidative negative induse de radiatii sau de cancerigenii de natura chimica.

  • Amelioreaza durerile de gat.

  • Are efect anticancerigen. Clorofilinele sunt capabile sa formeze compusi moleculari compacti cu anumite substante chimice cunoscute sau raspunzatoare de a cauza cancer, care sunt prezente in fumul de tigara sau in carnea gatita. Exista o legatura stransa intre clorofila sau clorofilina si aceste substante cu potential cancerigen, in sensul ca aceasta legatura chimica stransa poate influenta absorbtia acestora din tractul gastrointestinal, reducand astfel cantitatea care ajunge in tesuturile susceptibile. Studii recente au demonstrat ca clorofilina poate fi de 10 ori mai puternica decat medicamentele chimioterapeutice folosite in combaterea celulelor canceroase care se dezvolta in zona colonului.

  • Imbunatateste circulatia sangvina.

  • Prezinta beneficii la nivelul sistemului digestiv datorita unui efect puternic de alcalinizare. Amelioreaza indigestia, favorizarea cicatrizarea ulcelelor peptice si peristaltismul intestinal.

  • Ajuta la fortifierea sistemului imunitar prin actiunea antibacteriana si antiinflamatoare puternica. Creste rezistenta celulara fata de bacterii si stimuleaza vindecarea ranilor.

  • Este un bun diuretic, folosit in tratamentul prostatitelor si a cistitelor acute sau cronice.

  • Creeaza o stare generala buna, fiind produs din lucerna (alfa alfa), care contine toate vitaminele, mineralele, oligoelementele de care are nevoie organismul uman. Astfel mentine si optimizeaza starea de sanatatea, reduce senzatia de oboseala, ofera energie si vitalitate.De ce Liquid Chlorophyll aduce atat de multe beneficii pentru sanatatea noastra?


Liquid Chlorphyll produs de CaliVita este un supliment alimentar realizat din lucerna (alfa alfa). Aceasta planta contine numeroase vitamine, minerale, oligoelemente, este o sursa bogata de clorofila, fapt ce o face una din cele mai studiate plante din lume. Liquid Chlorophyll contine clorofilina, aceasta fiind un amestec semisintetic de saruri de sodiu si cupru derivate din clorofila.


Clorofilinele joaca rol deosebit in detoxifierea interna a organismului, mentinand astfel sanatatea si viata. Pot fi folosite si ca deodorant intern, administrarea orala a clorofilinei diminuand mirosul fecalelor si urinei in cazul pacientilor care sufera de incontinenta.


Clorofilinele sunt capabile sa formeze compusi moleculari compacti cu anumite substante chimice cunoscute sau raspunzatoare de a cauza cancer, care sunt prezente in fumul de tigara sau in carnea gatita. Exista o legatura stransa intre clorofila sau clorofilina si aceste substante cu potential cancerigen, in sensul ca aceasta legatura chimica stransa poate influenta absorbtia acestora din tractul gastrointestinal, reducand astfel cantitatea care ajunge in tesuturile susceptibile.


Din acest motiv clorofilinele sunt unele din cele mai puternice substante antioxidante care au fost studiate vreodata. Este demonstrat ca suplimentarea dietei cu clorofila poate scadea efectele oxidative negative induse de radiatii sau de cancerigenii de natura chimica.Viata ta va fi imbunatatita semnificativ de Liquid Chlorophyll deoarece acest supliment:


–          Trateaza numeroase afectiuni, precum mirosul neplacut, probleme ale sistemului digestiv, sistem imunitar slabit, indigestie, artrite reumatoide, dureri de gat, amigdalita, faringita.


–          Previne aparitia bolilor prin fortifierea sistemului imunitar, prin cresterea rezistentei celulare fata de bacterii. Are efect antibacterian si antiinflamator puternic, prezinta actiune antioxidanta si anticancerigena.


–          Ofera o stare generala buna, reduce senzatia de oboseala, ofera energie si vitalitate. Rezistenta fizica si psihica pe care le vei obtine te vor face mai fericit si mai optimist.


Ajuta la imbunatatirea starii tale de sanatate, comandand acum Liquid Chlorophyll de la Calivita.