Bee Power – imunitate cu ajutorul laptisorului de matca

Laptisorul de matca este un supliment alimentar ideal pentru sanatatea noastra. Este bogat in nutrienti indispensabili organismului, are continut de vitamine A, C, D, E , minerale, enzime, 18 tipuri de aminoacizi, substante antivirale si diverse bacterii saprofite.


In laptisorul de matca se gasesc lizina, fenilalanina, leucina, izoleucina, treonina, valina, metionina, care reprezinta 7 aminoacizi esentiali pentru sanatate.


Datorita compozitiei sale ce include atat de multe substante nutritive, laptisorul de matca este un ajutor de baza pentru prevenirea si tratarea a numeroase boli, precum si pentru creearea unei stari de bine, pentru a alunga oboseala si a combate efectele nocive ale stresului.


Ce beneficii aduce Bee Power sanatatii noastre?


• Are efect curativ in boli hepatice, astm bronsic, boli dermatologice.


• Contribuie la stimularea sistemului imunitar, are proprietati antivirale si antiinfectioase, intarind imunitatea corpului.


• Are rol si in regenerarea organismului.


• Incetineste procesele de imbatranire si de senilitate.


• Are efecte benefice in tratarea bolilor degenerative, indiferent de localizarea lor.


• Mentine integritatea morfofunctionala a sistemului osteoarticular.


• Actioneaza benefic asupra sistemului nervos si a glandelor suprarenale datorita acidului pantotenic din compozitie care se transforma in organism in coenzima A. Fortifica sistemul nervos.


• Accelereaza vindecarea ranilor sau a oaselor deteriorate.


• Amelioreaza functiile glandelor sexuale.


• Ajuta la reducerea nivelului colesterolului rau din sange.


• Poate preveni formarea tumorilor, datorita antioxidantilor pe care ii contine. De asemenea are efect antitumoral, influentand direct ADN-ul celulelor maligne.


• Are efect antibacterian, substantele continute putand preveni afectiuni precum tuberculoza, enterocolita, foliculita sau alte boli afectate de bacili, stafilococi, germeni infectiosi.


• Are efect in stoparea caderii parului datorita continutului bogat de vitamine si minerale.


• Ajuta la pastrarea unei stari de bine, a vigorii si a tineretii. Invioreaza, da putere, creste imunitatea, intretinand un nivel energetic ridicat al intregului organism.De ce Bee Power aduce atat de multe beneficii pentru sanatatea noastra?


Laptisorul de matca este o substanta bogata in vitamine aminoacizi proteine. Este produsa de glandele salivare ale albinelor si este destinata in exclusivitate hranirii reginei. Datorita laptisorului regina supravietuieste peste ani, pe cand albinele lucratoare rezista doar doua – patru luni. Tot datorita acestui aliment regina poate depune, in decurs de numai 24 de ore, 2000 – 3000 de oua, in perioada de inmultire. Este remarcabil faptul ca greutatea unui ou este aproape egala cu cea a reginei.


Laptisorul de matca are un continut bogat de vitamine din complexul B, printre care vitamina B5 (acidul pantotenic) si vitamina B6 se gasesc intr-o concentratie destul de mare. In aceelasi timp laptisorul de matca este singura sursa naturala de acetilcolina, un hormon si neurotransmitator. Acetilcolina este o substanta ce detine un rol important in  transmiterea fluxului nervos in sistemul nervos central si in cel periferic. astfel avand un efect benefic asupra sistemului nervos.


Este un produs cu continut de vitamine A, C, D, E, minerale, enzime, 18 tipuri de aminoacizi, substante antivirale si diverse bacterii saprofite.Este singurul produs care contine 10 HDA, o substanta activa importanta, care are puterea de a combate virusii, ciupercile sau bacteriile.


Ca o atentionare speciala trebuie amintit faptul ca laptisorul de matca poate fi alergizant pentru unele persoane deoarece este un produs din diferite polenuri, miere si secretia glandelor salivare ale albinelor. Se va sista consumul la aparitia primelor reactii adverse. Pentru a i se potenta actiunea se poate administra concomitent cu mierea de albine. Datorita faptului ca se descompune usor la caldura trebuie pastrat in locuri racoroase.


Comanda acum Bee Power de la Calivita, pentru a putea beneficia de efectele deosebite ale compozitiei sale!