Tratament naturist eficient pentru stres

tratament-anti-stres

Stresul poate fi combatut in mod natural cu Rhodiolin CaliVita


Stresul este reactia organismului la orice schimbare care necesita o ajustare sau un răspuns. Organismul reactioneaza la aceste modificari cu raspunsuri fizice, psihice si emotionale.


Aceasta traire este o parte normală a vieții. Multe evenimente care se întâmplă cu noi si in jurul nostru – si multe lucruri pe care le facem singuri – pun accent pe corpul nostru. Putem experimenta aceste efecte negative din mediul înconjurător, corpul si gandurile noastre.


Noi folosim, în general, cuvântul “stres” atunci când simțim că totul pare să fi devenit prea mult – ne simtim supraîncărcati și ne întrebam dacă putem într-adevăr face față presiunilor puse asupra noastra.


Orice lucru care reprezintă o provocare sau o amenințare la bunăstarea noastră este un stresor. Unele situatii de presiune ne impulsioneaza si sunt bune pentru noi – fără astfel de trairi viețile noastre ar fi plictisitoare și ne-am simți, probabil, inutili. Cu toate acestea, în cazul în care tensiunile aduc atingere sanatatii noastre, atat mentala cat si fizica, sunt percepute ca rele.


Stresul este modul organismului de a răspunde la orice fel de cerere. Acesta poate fi cauzat de ambele experiențe, bune și rele. Când oamenii se simt stresati de ceva ce se întâmplă în jurul lor, trupurile lor reactioneaza prin eliberarea de substante chimice in sange. Aceste substanțe chimice le ofera mai multă energie și putere, care poate fi un lucru bun dacă presiunea este cauzata de un pericol fizic si nu unul emotional. Cortizonul este un hormon secretat de glanda suprarenala ca raspuns la aceste situatii de presiune. Rhodiola rosea este o planta care se gaseste in compozitia produsului naturist Rhodiolin Cali Vita si care poate reduce secretia de cortizol în astfel de situații solicitante.


Chiar si împărații chinezi antici știau că Rhodiola rosea oferă o usurare teribila a corpului și a minții. Într-un studiu efectuat în Suedia, Rhodiola Rosea a exercitat un efect anti-oboseala, a crescut performanta mentala, a scazut nivel de cortizol în sânge și a redus starea generala de presiune mentala si fizica.


Cercetările arată că aceasta planta poate crește activitatea serotoninei in creier cu până la 30%. Rhodiola Rosea crește, de asemenea, activitatea altor produse chimice legate de starea de spirit, cum ar fi dopamina si noradrenalina, și creează un răspuns la endorfine moderat. Planta stimuleaza eliberarea acestor neurotransmițători buni, reglementeaza enzimele care le descompun și crește, de asemenea, permeabilitatea sange-creier pentru aceste molecule. O cercetare ruseasca sugerează că Rhodiola rosea induce biosinteza peptidelor opioide. Rezultatul este îmbunătățirea starii de spirit și reducerea stresului.