Rhodiolin – tot ce trebuie sa sti

rhodiolin-prezentare

Rhodiolin – un remediu natural pentru numeroase afectiuni


Rhodiolin Calivita este un produs natural pe baza de extract de Rhodiola rosea, o planta adaptogena cu o istorie lengendara care dateaza de mii de ani, dinaintea erei noastre, cand a fost remarcata pentru proprietatile sale de crestere a puterii fizice si rezistentei printre vikingi. Rhodiolin Cali Vita prezinta proprietati adaptogene, care cresc rezistența nespecifica a organismului și normalizeaza funcțiile corpului. Când se produce o situație stresantă, consumul de adaptogene generează un grad de adaptare generalizat (sau rezistenta nespecifica), care permite fiziologiei noastre să se ocupe de situația de stres într-un mod mai plin de resurse. Se crede că adaptogenele acționează prin creșterea capacitatii celulelor de a produce și de a folosi combustibil mai eficient.


Rhodiola rosea este o planta remarcabila, care are o istorie largă și variată de utilizări. Printre acestea, cele mai uzuale sunt consolidarea sistemului nervos, combaterea depresiei, sporirea imunitatii, cresterea capacitatii de exercițiu, imbunatatirea memoriei, scăderea în greutate, creșterea funcției sexuale și îmbunătățirea nivelurilor de energie. A fost mult timp cunoscuta ca un adaptogen puternic. Adaptogenii sunt substanțe naturale din plante care cresc rezistența nespecifică a organismului și normalizează funcțiile corpului, astfel contribuind la stimularea sistemului nervos, reducerea depresiei, îmbunătățirea performanțelor de lucru, eliminarea obosealii și previnirea raului de mare altitudine, printre altele. Au existat, de asemenea, susțineri că această plantă are o mare utilitate ca o terapie în astenie (declin în performanța în muncă, tulburari de somn, apetit scazut, iritabilitate, hipertensiune, dureri de cap si oboseala), gripa si alte expuneri virale, si alte boli. Două studii randomizate, dublu-oarbe, controlate cu placebo si extract standardizat de radacina de Rhodiola rosea oferă un grad de suport pentru aceste proprietăți adaptogene revendicate.


Rhodiolin CaliVita este un supliment naturist antistres de mare ajutor pentru persoanele moderne, care au o viata incarcata de resposabilitati si sunt expuse unui stres constinuu, care se acumuleaza din viata profesionala, familiala si sociala si care produce stari care de multe ori conduc la depresie. Rhodiolin Cali Vita poate fi de mare ajutor in alungarea starilor de stres si deprimare, in prevenirea si tratarea durerilor de cap, in imbunatirea performantelor fizice si intelectuale, tratamentul aritmiilor, mentinerea sanatatii inimii si redobandirea starii generale de bine.