Marturie BIOHARMONEX – Emil Dumitru – Bucuresti

Inca din 1980 am fost preocupat de energetica subtila a corpului uman si am cautat sa inteleg cauzele ce duc la slabirea corpului,atat fizic, cat si psihic, si sa gasesc o solutie cat mai naturala la aceste probleme. Aceste cautari m-au determinat sa incep sa practic, la inceputul anilor ’90, o serie de tehnici traditionale chinezesti cunoscute sub denumirea de qi-gong (practici energetice ).Chinezii cunosc si aplica principiile energeticii subtile (indirect perceptibile) de aproximativ 7.000 de ani, iar aceste informatii au devenit accesibile si occidentului abia in ultimele decenii. Prin intermediul acestor practici mi-am rezolvat problemele de sanatate si mergand un pas mai departe, am cautat in intelepciunea orientala raspunsul la intrebari fundamentale, precum cine si ce sunt EU?


In tratatele traditionale chinezesti, omul este vazut ca parte integranta din natura. Intre macrocosmos (planetele) si microcosmos (atomi, energie, vibratie) exista o relatie de interactiune continua si sustinere reciproca. Asadar TOTUL ESTE ENERGIE.

Aceasta energie nu este direct perceptibila (cu exceptia celor antrenanti ), dar sta la baza intregii vieti.Corpul nostru este energie. Organismul uman este un sistem complex de energie si vibratii care sunt in mod normal in echilibru si armonie, lucru reflectat de starea generala de sanatate si vitalitate. Cand energia este in armonie, corpul este sanatos, cand energia circula greu, este blocata sau are o frecventa (vibratie) scazuta, apare boala .

Chinezii au constatat ca anumite sunete din natura au o influenta benefica in refacerea organelor interne. Prin urmare, au atribuit fiecarui organ principal din corp un anume element din natura (apa, aer, pamant, foc) si astfel a luat nastere TEORIA CELOR 5 ELEMENTE (al cincilea element fiind spiritul). Am fost foarte fericit ca descoperisem cum imi pot mentine echilibrul si armonia in organism. Timp de 9 ani am exersat tehnicile de armonizare a energiilor, de mentinere a relaxarii mentale si armoniei interioare. Am observat ca, cu mult efort si perseverenta, pot mentine acest echilibru pe durata intregii zile. Toate acestea presupuneau insa timp, exersare, focalizare si concentrare .

In timp, am inteles ca scopul meu este de a ajuta oamenii sa fie sanatosi, impliniti, in armonie atat cu ei insisi, cat si cu cei din jur. Am inceput sa fac tratamente, sa aplic aceste tehnici si sa observ rezultatele benefice la cei pe care ii tratam. Insa toate acestea solicitau concentrare, focalizare si timp.

Acum aproximativ un an, un bun prieten, care intre timp mi-a devenit si partener, a venit si mi-a spus despre BIOHARMONEX. Nu pot exprima in cuvinte bucuria pe care am simtit-o cand am citit despre aparitia in occident a unui dispozitiv care actioneaza in campul electromagnetic al corpului. Aceasta ar fi o descriere mai sofisticata a ceea ce reprezinta acum, pentru mine, BIOHARMONEX – MICUL APARAT MIRACULOS .

Practic, BioHarmonex poate face instantaneu, ceea ce eu am atins printr-o practica asidua de noua ani. A durat ceva timp pana ce aparatul a fost disponibil in magazinul CaliVita, iar pe parcursul intregii perioade de asteptare mi-am sunat aproape zilnic indrumatorul sa-l intreb daca are vreo veste. Intre timp, am studiat cu atentie si am testat in familie produsele CaliVita. A inceput copilul, care si astazi, dupa aproape 1 an, este consumator fidel. Bineinteles, acum si pacientii mei se bucura de calitatea superioara si de rezultatele produselor.

Revenind la Bioharmonex, a sosit ziua mult asteptata ,cand mi-am luat aparatul. Eram destul de emotionat la gandul, ca in sfarsit, stiinta a combinat teoriile traditionala cu cercetarea moderna. Am pornit aparatul si am simtit ca emite un camp electromagnetic. Ultima doza de scepticism mi-a fost spulberata total cand am simtit ca aparatul functioneaza asupra fiecarui organ in parte, echilibrandu-le si armonizandu-le. Asadar, miracolul devine realitate. Daca mie mi-au trebuit ani de perseverenta pentru a ajunge la rezultate, acest aparat o poate face printr-o simpla apasare de buton.

Incredibil, dar adevarat. Pe langa efectul benefic al suplimentelor CaliVita asupra pacientilor mei, am observat imediat si efectul potentator al BioHarmonexului. Consider ca acest aparat are o valoare inestimabila, este un adevarat miracol si de aceea fac tratamente combinate cu BioHarmonex, fara a cere ceva in plus, bucurandu-ma ca pot oferi din acest miracol si celor care au nevoie.

Sotia a fost sceptica referitor la aparat, pana cand intr-o zi durerile de cap au determinat-o sa testeze eficacitatea BioHarmonexului. Oare este chiar atat de miraculos? In numai 3 minute pe programul DURERE, miracolul s-a produs. Durerea a disparut ca luata cu mana. De cand l-am primit, aparatul este programat si ziua si noaptea sa lucreze conform TEORIEI CELOR 5 ELEMENTE. M-am bucurat sa citesc recent un articol in revista CaliNews despre modul de programare a aparatului conform TEORIEI CELOR 5 ELEMENTE. Acum, toti membrii CaliVita care si-au facut cadou lor si familiei lor BioHarmonexul, stiu sa beneficieze de eficienta sa la maximum.

Va multumesc tuturor si, bineinteles, companiei CaliVita pentru ocazia oferita de a fi mai buni cu noi si cu cei din jur. Sa zambim pentru ca avem motive. Am descoperit un miracol pe care il putem transmite si celorlalti: CaliVita. Daca in urma cu ani de zile doar visam la un miracol precum BioHarmonex, acum acest vis este realitate. Asadar, sa avem grija ce ne dorim, deoarece miracolele la care visam, gandim, tindem devin realitate acum. AICI si ACUM .