Kids Greens

Faceti cunostinta cu Kids Greens, un produs unic din gama de produse CaliVita. Kids Greens este un supliment alimentar complex, natural, conceput pentru a veni in intampinarea nevoilor copiilor, cu o atentie deosebita la cele mai mici detalii. Aceste multivitamine se prezinta sub forma de tablete masticabile cu un gust deosebit, putand fi consumate in siguranta de copii.


Cel mai probabil majoritatea dintre noi cunoastem situatii in care copiii si adolescentii din familiile noastre sau din cercul nostru de prieteni refuza sa consume alimente sanatoase. Acest produs a fost conceput exact pentru cei care se confrunta cu astfel de probleme. Kids Greens poate fi de ajutor parintilor atunci cand niciun alt truc nu mai da rezultate. Acest produs contine 66 de substante active valoroase, care au fost selectate cu atentie de-a lungul unei perioade indelungate de cercetari complexe. Pe langa combinatia obisnuita vitamine-minerale, produsul mai contine si alte ingrediente active pentru sprijinirea sanatatii. Am inclus in acest produs extracte de legume si fructe, de plante, pre- si probiotice, fibre, precum si componente pentru sprijinirea sistemului imunitar, cum ar fi ciupercile Maitake si laptisorul de matca. Tabletele masticabile au un gust placut, datorita ingredientelor din compozitie, iar predomionanta este aroma de legume, portocale si miere. Datorita faptului ca se prezinta sub forma de tablete masticabile, produsul poate fi consumat fara probleme de catre copii, riscul de inecare fiind minim. Produsul este prevazut cu un capac special de protectie.


Atentie !


Acest produs este indulcit cu miere si fructoza. Nu se recomanda persoanelor alergice la produsele apicole sau cu intoleranta la fructoza !


Kids Greens (compozitia unei tablete):


– CalciuĀ  ………………………… 160 mg


– Vitamina C ……………………130 mg


– Magneziu ………………………60 mg


– Vitamina E …………………….18.00UI (14,87 mg)


– Niacina …………………………10,5 mg


– Acid pantotenic …………….. 8 mg


– Fier ……………………………… 5 mg


– Zinc ………………………………5 mg


– Fosfor ……………………………3,5 mg


– Crom ……………………………..2,5 mcg


– Mangan ………………………….2 mg


– Cupru …………………………….1 mg


– Beta-caroten …………………..400.00 UI (2,4 mg)


– Vitamina B1 …………………….0,50 mg


– Vitamina B2 …………………….0,50 mg


– Vitamina B6 …………………….0,50 mg


– Acid folic …………………………220 mcg


– Biotina …………………………….85 mcg


– Vitamina D3 ……………………..22.00 UI (0,55 mcg)


– Iod ………………………………….45 mcg


– Seleniu …………………………….10 mcg


– Vitamina K ………………………. 3 mcg


– Vitamina B12 ……………………. 0,50 mcg


– Amestec de super-alimente …..1000 mg (spirulina organica, broccoli organic, frunze de lucerna organica, orz verdeĀ  organic, grau verde organic, clorela, pulbere de spanac organic, kelp)


– Amestec de fibre ………………… 516,5 mg (fibre de mar, seminte de in, tarate de orez)


– Amestec de plante ………………. 200 mg (rizom de ginseng siberian, radacina de astragalus, radacina de papadie, radacina de fo-ti (Polygonum multiflorum), paducel, extract de Echinaceea, radacina de ghimbir, scoarta de Ulmus pumila, frunze de anghinare, tulpini de coada calului, radacina de lemn dulce, seminte de armurariu, frunze de Ginkgo Biloba)


– Amestec de antioxidanti ……… 150 mg (acerola, macese, d-tocotrienoli din germeni de grau, pulbere de sfeda, extract de afine, extract de seminte de struguri, extract de frunze de ceai verde, extract de scoarta de pin)


– Amestec complex (pentru sistem imunitar) …33 mg (inozitol, extract de Echinaceea, ciuperci Maitake, ciuperci Reishi, acid para-aminobenzoic extras din grau, colestatin, laptisor de matca, octacosanal extras din germeni de grau)


– Amestec probiotic ……………….11 mg (lactospori, fructo-oligozaharide, LB.acidophilus)


Mod de administrare:


1-2 tablete masticabile


Mai multe detalii si posibilitate comanda: Kids Greens