Polinesian Noni

Polinesian Noni (Noni sirop; Noni capsule) este un produs excelent pentru prevenirea bolilor, inducand buna dispozitie si echilibrand starea psihica.


Este deosebit de benefic prin faptul ca intareste capacitatea de aparare a organismului si are actiune antitumorala. Poate fi asociat cu tratamentul medicamentos specific diverselor boli.


Se poate consuma simultan cu alte suplimente alimentare, precum si cu medicamente.


Consumul fructelor si al legumelor proaspete este deosebit de benefic pentru organismul nostru. Continutul acestora in vitamine, minerale si oligoelemente constitue baza sanatatii noastre. Insa NONI (Morinda citrifolia), prin continutul sau in substante nutritive si multiplele sale efecte pozitive, intrece toate asteptarile.


Acest fruct tropical, originar din Polinezia, Tahiti si insulele Hawai, este cunoscut si utilizat de catre bastinasi de peste cateva secole, dar a devenit cunoscut in lumea larga doar in ultimele doua decenii. Produsele preparate din fructul Noni au devenit cele mai consumate suplimente alimentare din lume.


Multiplele efecte benefice ale fructului Noni deriva din substantele componente: aminoacizi, enzime, vitamine, substante minerale, xeronina, proxeronina scopoletina, damnacantal etc.


Care sunt principalele efecte benefice ale produsului Noni ?


“Regele fructelor” contine 18 aminoacizi care contribuie la dezvoltarea musculaturii si la prevenirea atrofierii acesteia. Efectul asupra musculaturii se manifesta mai ales dupa o activitate fizica sistematica. Substantele minerale din Noni, adica sodiul, potasiul, fierul, manganul, precum si magneziul, contribuie la completarea dozei zilnice necesara organismului.


Alaturi de mineralele mentionate mai sus, in Noni se afla si substante active deosebite care accelereaza schibul de nutrienti din celule, avand astfel o actiune regenerativa.


Scopoletina intervine in activitatea hipofizei, creste nivelul de serotonina si melatonina al organismului, participand la mentinerea echilibrului psihic, avand si efect adaptogen.


Are actiune pozitiva asupra starilor somn-veghe, regland somnul. Noni accelereaza formarea monoxidului de azot in organism participand la vasodilatatia arteriala si reducand astfel hipertensiunea arteriala declansata de stres. Monoxidul de azot imbunatateste si circulatia sanguina la nivelul tesaturilor, avand si actiune antitrombotica, prevenind astfel infarctul miocardic si accidentul vascular cerebral. Este un antioxidant, adica prin legarea radicalilor liberi asigura protectie impotriva oxidarii LDL-colesterolului, prin care participa la prevenirea bolilor cardiovasculare.


Mai multe detalii sau posibilitate comanda – Noni sirop ; Noni capsule