Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Tratament naturist pentru Depresie

Despre afectiune

 

         Stare mentala caracterizata prin tristete patologica, durere morala, pessimism, autodevalorizare, dezinteres, anxietate la care se asociaza o incetinire psihomotorie.

 

         Semne si simptome: - dispozitia este in mod tipic depresive, cu iritabilitate si/sau anxietate. Pacientul poate sa aiba un aspect trist, cu sprancenele incruntate si ridurile dintre sprancene accentuate, cu colturile gurii lasate, cu o postura incovoiata, sa evite privirile celorlalti si sa vorbeasca monosilabic sau deloc. Dispozitia patologica poate fi insotita de preocupari de vinovatie, idei de autodenigrare, scaderea capacitatii de concentrare, nehotarare, interes scazut pentru activitatile curente, izolare sociala, neajutorare, pesimism si idei recurente de moarte si de suicid.

Tulburarile de somn sunt frecvente. La unii pacienti starea sufleteasca morbida este atat de profunda incat le seaca lacrimile. Pacientii se plang de incapacitatea de a resimti emotiile obisnuite si de senzatia ca intreaga lume a devenit moarta, lipsita de culoare si de viata. Pentru acesti pacienti, posibilitatea de a plange din nou este un semn de ameliorare

Produse naturiste recomandate in remediu naturist pentru Depresie

Toate produsele recomandate pe site sunt atestate de ministerul sanatatii si au avizul FDA - cel mai dur for mondial care atesta calitatea produselor destinate sanatatii !

Produs Naturist Pret Mod de administrare Compozitie
Rhodiolin 129.47 Ron 1-1-1 (se administreaza dupa masa) 120 capsule = 54 g Comanda Produs
Melatonin 61.05 Ron 0-0-1 cu 30 minute inainte de culcare 60 tablete = 14.4 g Comanda Produs
Noni Lichid 197.01 Ron 1-1-1 lingura/zi se administreaza cu 30 de minute inainte de masa) 946 ml Comanda Produs
Legenda (la "Mod de administrare"):

1-1-1 reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.

Descriere Tratament Naturist

Ce este depresia?

 

Viaţa va avea întotdeauna maximele si minimele ei. Este absolut normal. Oamenii vor avea mereu perioade de fericire şi tristeţe - acestea sunt emoţii umane normale, care se manifesta ca un răspuns la situaţiile de zi cu zi. Unii oameni, atunci când se simt un pic mai tristi,  spun de multe ori ca „sunt deprimati". Vag, acestia pot fi deprimati, deoarece aici este vorba doar de o reacţie normală la derularea evenimentelor din jurul lor. Insa, depresia clinica este ceva total diferit, este o condiţie total consumatoare de efecte care ne afecteaza modul în care ne trăim vieţile. Atunci cand se instaleaza depresia clinica, este dificil sa adormim, sa mâncam, sa ne concentram si chiar sa ne bucuram de viata, asa cum obisnuiam sa o facem inainte.

 

Care sunt primele semne de depresie?

 

Dacă aveti oricare din simptomele enumerate mai jos, iar acestea nu par sa dispara, este foarte posibil sa suferiti de depresie clinica.

 

 • Imposibilitatea de a adormi, trezirea în mijlocul nopţii sau tendinta de a dormi prea mult

 • Activităţile care au fost odată uşoare acum par a fi dificile

 • Incapacitatea de concentrare

 • Stima de sine scazuta - senzaţia ca sunteti nevalorosi, urâti sau inutili

 • Pierderea poftei de mâncare sau mancatul excesiv

 • Furie sau iritabilitate la cele mai mici incidente

 • Plânsul pentru lucruri care, pentru alţii, par banale

 • Pierderea libidoului

 • Lipsa de energie

 • Imposibilitatea de distractie sau de a avea "satisfactie" pentru lucrurile care inainte va dadeau aceste sentimente

 • Gînduri negre care nu le puteti elimina din minte

 • Ideaţie suicidară (in acest caz trebuie să cautati ajutor urgent)

 

Cauzele depresiei şi factorii de risc

 

Unele boli au o cauza medicala specifica, ceea ce face ca tratamentul sa fie simplu. In caz de diabet zaharat se ia insulină, in caz de apendicita se intervine chirurgical, insa  in caz de depresie este mult mai complicat. Depresia nu este doar rezultatul unui dezechilibru chimic la nivelul creierului, şi nu se vindeca pur şi simplu cu medicamente. Expertii considera ca depresia este cauzata de o combinatie de factori biologici, psihologici şi sociali. Cu alte cuvinte, alegerile in stilul de viata, relatiile şi abilităţile de adaptare contaza la fel de mult, dacă nu mai mult decât genetica. Cu toate acestea, anumiti factori de risc ne pot face mai vulnerabili la depresie.

 

Cauze si factori de risc pentru depresie

 

• Singurătatea

• Lipsa de ajutor social

• Recente experiente de viaţă stresante

• Istoricul familial de depresie

• Probleme familiale sau relaţionale

• Probleme financiare

• Traume sau abuz din copilarie

• Abuzul de alcool sau de droguri

• Lipsa unui loc de munca

• Problemele de sănătate sau durere cronica

 

Remedii naturiste pentru depresie

 

Abordarea acestei conditii trebuie sa fie una strategica. Deoarece problemele care determina instalarea depresiei nu pot fi eliminate pur si simplu, atunci este important sa ne ajutam si din alte puncte de vedere. Insomniile care apar ca un rezultat al depresiei si care sunt neglijate, inrautatesc si mai mult starea generala proasta si implicit depresia. Melatonin contine melatonina o substanta pe care organismul nostru o produce in mod natural si care este reaponsabila pentru inducerea naturala a somnului odata cu lasarea intunericului. In stari de stres si depresie apar anumite modificari in ceea ce priveste productia acestui hormon, iar glanda pineala nu mai produce suficienta melatonina, astfel instanlandu-se insomnia. O solutie pentru abordarea depresiei este suplimentarea cu melatonina, care inlatura problemele legate de somn (insomnii) care apar frecvent la pacientii cu depresie.

 

Rhodiola Rosea substanta prezenta in Rhodiolin este o planta adaptogena care elimina efectul nociv al stresului asupra inimii, creste nivelul serotoninei si dopaminei la persoanele expuse stresului si scade in acelasi timp efectele componentelor partial nocive (nivelul de cortizol si glucocorticoid), oferind astfel un nivelul optim al acestor hormoni. Aceasta planta este eficienta in  imbunatatirea starii afective si reducerea depresiei.

 

Extractul din fructul Noni care se regaseste in produsul Noni Lichid, de asemenea, este eficient in combaterea depresiei deoarece ajuta la regalrea somnului si tensiunii arteriale, creaza o stare generala de bine, elimina oboseala si starile depresive. Serotonina si scopoletina - doi compusi activi gasiti in compozitia acestui fruct - sunt cunoscute pentru eficienta lor in tratarea depresiei, anxietatii,tulburarilor obsesivo-fobice, tulburarilor de somn si a durerii.