Descarca aplicatia RetetaNaturista!

aplicatie

Telefonul este parte integranta a vietii noastre, fie ca ne place sau nu, fie ca recunoastem sau inca ne place sa credem ca il folosim cu moderatie. Adevarul este ca in contextul social actual, telefonul mobil este esential, tehnologia evoluand in asa fel incat sa se adapteze si sa ne usureze cat mai mult activitatile zilnice.


Desi impactul negativ al telefonului asupra sanatatii este un subiect dezbatut si de actualitate la nivel global, smartphone-urile s-au dovedit a fi utile chiar si din punct de vedere medical. Exista numerosi inventatori si dezvoltatori care au creat diverse dispozitive medicale sau aplicatii ce pot fi atasate telefonului mobil.


Printre cele mai cunoscute sunt:


iBGStar Glucose Meter – un dispozitiv periferic compatibil cu telefoanele iPhone care masoara nivelul glicemiei, fiind util pentru diabetici in special.


iPhoneECG Electrocardiogram este un dispozitiv care incorporeaza electrozi astfel incat rezultatele electrogardiogramei sa fie afisate pe ecranul telefonului. Este suficient sa atingeti cu degetele sau cu zona pieptului acesti electrozi si veti obtine un EKG.


Withings Wireless Blood Pressure Monitor este un tensiometru care se poate conecta la telefon si care iti arata valorile tensiunii sistolice, diastolice sau bataile inimii.


CareZone este o aplicatie creata pentru usurarea administrarii medicamentelor prescrise, fiind un organizator care iti aminteste cand sa iti iei medicamentele sau cand sa iti reinnoiesti flacoanele de pastile.


Asadar, telefoanele mobile pot fi si ele folosite pentru monitorizarea starii de sanatate, nu doar pentru deteriorarea acesteia si pentru ca retetanaturista.ro este tot timpul dornica sa tina pasul cu noile tendinte in materie de tehnologie, am creat aplicatia RetetaNaturista.


Aplicatia RetetaNaturista iti usureaza semnificativ procurarea celor mai calitative suplimente naturale, punandu-ti la dispozitie informatii, prezentari de afectiuni si sfaturi naturiste chiar pe ecranul telefonului tau.


Mentinerea sanatatii nu a fost nicicand mai la indemana ca acum.


Descarca aplicatia RetetaNaturista si vei putea sa iti alegi cele mai eficiente remedii naturale dintr-un catalog vast de produse ce respecta cele mai inalte standarde de calitate.


Sanatate in 2 pasi:

1.Instalare aplicatie RetetaNaturista

2.Produse naturiste CaliVita


Aplicatia poate fi descarcata aici.