Prostate Power este cel mai bun tratament naturist pentru prostata

Prostata este o glandă de dimeniunea unei nuci găsita la bărbaţi sub vezica urinara şi în apropiere de uretra si produce o substanţă care devine parte a materialului seminal. În timp ce este normal pentru prostata sa creasca odata ce barbatii imbatranesc, aceasta poate creşte, de asemenea, în mărime si datorită unor afecţiuni medicale. Acest articol vorbeste despre diferite tipuri de probleme de prostata, simptomele lor si modul in care am putea împiedica contractarea acestora.


Simptomele problemelor de prostata


Deşi există diferite tipuri de probleme de prostata, aceste conditii au simptome similare, care includ:


• O nevoia frecventa de a urina;


• Dificultate în urinare, care poate include durere sau o senzaţie de arsură;


• Prezenţa sângelui în urină sau spermă;


• Dificultăţi în a avea şi / sau in a menţine o erecţie;


• Ejaculare dureroasa;


• Durere sau rigiditate in partea inferioara, solduri, şi / sau partea superioară a coapselor;


• Incontinenţă, sau dificultatea în a retine urina.


Diferite tipuri de probleme de prostata


Există trei tipuri principale de probleme cu prostata:


• Prostatita. Spre deosebire de alte tipuri de condiţii de prostată în care sunt afectati bărbaţii mai în vârstă, această problemă afectează, de obicei, bărbaţi tineri şi de vârstă mijlocie. Aceasca conditie este cauzata de o infectie bacteriana, care duce la inflamarea prostatei. În timp ce cele majoritatea acestor  infectii sunt acute, unii barbati pot avea o forma cronica a acestei boli, ceea ce înseamnă că starea se va mai repeta pe viitor, chiar dacă simptomele pot fi mai usoare. Simptomele includ febra, frisoane şi dureri în partea inferioara a spatelui si zona pelviana. Aproximativ 5 -10% din bărbaţi vor avea această condiţie pe tot parcursul vietii lor. Antibioticele sunt adesea folosite pentru a trata această boală.


• Hiperplazia benigna de prostata. Acesta este un termen general folosit pentru a descrie o prostata marita, care nu are cauze canceroase. Posibilitatea de a contracta această boală creşte in timp ce oamenii imbatranesc, barbatii adulti fiind cei mai susceptibili de a avea această condiţie. Cu toate acestea, numai unul din doi oameni care au HBP urmeaza un tratament, iar alţii pur si simplu trăiesc cu conditia, deoarece nu are un efect important în viaţa lor de zi cu zi.


Deoarece BPH cauzeaza marirea glandei prostate, umflarea poate bloca uretra în cele din urmă, ceea ce face ca urinarea sa fie dificilă pentru cei care sufera de HBP. Acesta poate provoca, de asemenea, incontinenta si dribling după urinare. Cei care au HBP au nevoia frecventa de a urina, mai ales pe timp de noapte. Medicii efectueaza, de obicei, examene rectale, în scopul de a diagnostica această afecţiune.


• Cancerul de prostata. Acest tip de cancer este cea mai gravă dintre toate problemele prostatei. Daca este lasata netratata, aceasta afectiune poate provoca moartea.


Barbatii care trăiesc în Statele Unite sunt foarte predispusi aceastei condiţii,  acest tip de cancer fiind al doilea cel mai frecvent cancer la barbati, dupa cancerul de piele. Africanii-americani, în special, sunt predispusi la aceasta afectiune. Cei care au un istoric familial sunt, de asemenea, supusi unui risc crescut de a contracta această boală. Lucrul cu baterii sau aparate de sudura, ar putea, de asemenea sa creasca sansele de a avea această condiţie.


Cu toate acestea, prognosticul aceastei condiţiivde prostată nu este la fel de nemilos pe cum sună. Aproximativ 1 din 35 de persoane mor din această condiţie, de obicei, deoarece aceste persoane nu au primit tratament pentru aceasta boala. În plus, pentru că boala are o progresie lentă, este posibila contracararea acesteia înainte de a se agrava. Ca şi alte tipuri de cancer, diagnosticul precoce şi tratamentul este cel mai bun mod de a combate această boală.


Prevenirea problemelor de prostata


Există anumite măsuri pe care le putem lua pentru a evita problemele cu prostata. Cateva schimbari in dieta pot fi pasi importanti. Alimentele care sunt bogate in vitamina C, D, şi E, Omega-3, antioxidanţi şi zinc pot contribui la protejarea impotriva acestei boli. Este foarteimportant sa se bea multa apa si sa se patreze moderatia in consumul de carne rosie. Renuntatul la fumat si alcool  este de asemenea foarte important. Un examen regulat, de asemenea, ne va asigura ca prostata noastra este inca normala.


Daca avem deja probleme de prostata, este important ca mai întâi de orice decizie pe care vrem sa o luam, sa consultam medicul. Acest lucru se datorează faptului că starea se poate agrava din cauza proprietăţile anumitor substanţe.


Pro-State Power Calivita este un produs 100% natural conceput special pentru barbati, ale carui substante active sprijina functionarea normala a organismului pentru o prostata sanatoasa. Principalul sau ingredient activ este extractul de SawPalmetto, care are o actiune pozitiva asupra functionarii normale a prostatei.